Şimdi Ara

KASİYER 1 BİRA FAZLA OKUTMUŞ NAPÇAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Carrefour'dan yapıyorum hep alışverişi. Geçen akşamki kasiyer biraları okuturken ters düz yapıyor diye bu akşam diğer kasiyerin sırasına girdim. 2 filtresiz almıştım 3 tane okutmuş. Yanında başka şeyler de aldığımdan dikkat etmedim. Kameradan aldıklarım gözüküyor mu ne yapacağım şimdi
    Dalgın anıma denk geldi galiba hiç fark etmedim bir terslik olduğunu. Demin yatakta düşünürken lan ben nasıl bir o kadar para verdim diye zıplayıp fişe baktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-312B33BF8 -- 16 Nisan 2018; 2:39:52 >

• ohhh ii olmuş
  • Arkadaşına ısmarladıgını düşün veya kızı dövüp karakola götür

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ciddi
  • üzerine soğuk bi bira iç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jasonn123 kullanıcısına yanıt
    hocam dalga geçmeyin kamera kayıtlarından falan gözükmez mi
  • gidip müracatta bulun. anlat durumu. bence ilgilenirler. dediğin gibi kamera kayıtlarına bakın de. belki hediye kartı falan verirler. bi bira olmuş bilmem kaç lira git başvur

• Merhaba, Carrefourda çalışıyorum eğer fiş aldıysanız yarın gidip durumu izah ediniz.Fiş almadıysanız, aldığınız saati biliyorsanız yetkili kişiler ile konuşun.Kamera kayıtları ve program ile o saatte kaç bira geçildiğini görebilirler.
  • FlashKill kullanıcısına yanıt
    Fiş aldım hocam zaten ilk mesajda dedim ya (:
    Sağ olun.
  • şaka mısınız siz ya? en pahalı bira 18.5tl o da 1lt extra yani 2 kutu bira, kamera kaydı diyen var, müracat diyen var, bırakın boş işleri boş muhabbetleri madem 1 bira paranız o kadar değerli sağa sola değil ekrana fişe bakacaksınız arkadaş aldığı 2 birayla kafayı bulup buraya konu açmış heralde
  • aga bi bira icin bu kadar olaya deger mi ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

aga bi bira icin bu kadar olaya deger mi ya ?
    18 lira ise deger.
  • mementopolis kullanıcısına yanıt
    ohs bi bira 18 lira mı oldu.?

• kingstonn K kullanıcısına yanıt
    arkadaş bana parası yiyor galiba. para kazanmak kolay mı ? adam belki asgari ücret alıyor 20 lira az para mı. 5 lirada olsa hakkını arıyacaksın

• jasonn123 kullanıcısına yanıt
    Bira kullanmiyorum arkadasin biri öyle yazmis ( belki paket hâlinde).. öyle veya böyle fazla yazmis..
  • market acıldıktan sonra arabayla iceri dal, kasıyerle goz goze geldıkten sonra sen kıme bıra kıtlıyon lan de dolaptan bıranı al atla arabana dısarı cık.
  • Boylesine basit bi durum icin konu acip cevap bekleyene kadar markete geri gitmek sanki daha mantıklı. Fis var kamera var elbetteki hakliysaniz iki dk da cozume ulasacaktir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ulen 10 lira için adam kameramı açar kusura bakmayın der ya paranı verir yada yol verir bunu ne soruyon bize carfourun ceosumuyuz la biz

• eğer öyle bi durum varsa bidaki gittiğine 3 tane al birini çantana at. bu devirde kendi adaletini kendin sağlayacaksın başkaları hakkını vermiyor çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carlion

eğer öyle bi durum varsa bidaki gittiğine 3 tane al birini çantana at. bu devirde kendi adaletini kendin sağlayacaksın başkaları hakkını vermiyor çünkü
    mantığınıda al terk et burayı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.