Şimdi Ara

Kasis saçmalığı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
2
Favori
15.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
178 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yagızalp Y kullanıcısına yanıt
  • Bu zamana kadar dağ gibi olup da uyarısı olmayan kasis görmedim. Uyarısız olan kasislerde de hız sınırı bölgede 30/20km/h olarak belirlenmişti. Siz 30/20 hız sınırı olan yolda 50 ile giderseniz tamponu bırakmak size müstahak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nami diger *hayvan durter* haklısınız can sikici ama gerekli o kadar cok babasi belirsiz ama ehliyetli insan var ki... Bende de citroen xantia var kasise hizli girersem küt diye siferlere vuruyor tanesi 300 tl suan. Ezberledim cevredekileri ama bilmediginiz yerde de cikabiliyor. Hayvanlar yuzunden bizde eziyet çekiyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toedwarrior T kullanıcısına yanıt
    come to ankara we have many
  • Şahinciler için bu her göbekte sıfır çizmeye çalışanlar için aslında çok iyi bir uygulama oldu.Bizim site'de bile hiç kasis yokken şuan 20 ye yakın kasis var.Ve yapıldığı gün belediyeyi arayıp tebrik ettim.

    Kasis yapılmadan önce yüksek sesle ve o kadar hızlı gidenler vardı ki motor kullanırken sağ sola bakmak yerine arkamdan birisi hızla geçeçek mi diye düşünüyordum.

    Şuan o hızlı ve yüksek sesli araba sürenlerden eser kalmadı.Tabi bunun kötü yanı ise bilinmeyen yeni kasis yapıldığı için balıklama dalındığı için hem arabaya hem kendimiz zarar görebiliriz bunun için daha dikkatli olmalıyız.

    Yeni kasislerden dolayı araba hasar alırsa zaten bunu devlet karşılıyor.Sonuçta yeni kasis fakat oradaki hız limiti göz önünde bulundururlur. Hız limiti 70 sen 120 ile gidersen sende suçlu olabilirsin.
  • Lam bari uyari isigifosforkoy ben burdayim desin aq got kadar levya koyuyorlaraq saten karanlik gorunmuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • levhayı koyuyorlar ama kasisin tam yanına. o zamana kadar fark etmediysen zaten geçmiş olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: askerasker

    Bu mesaj silindi.
    çok mu gomikk gardaşş bence memleketteki araba fiyatları daha komik asıl onlara gülmeyi dene daha çok eğlenirsin. ayrıca merak etme çocuğumuza daha da iyi bakarız.
  • Bizim semtte bi kası var yol ana yol üzeri minimum surat 60km civarı. Kasisi bilen yavaslayip geçiyor bilmeyen ya uçuyor ya karteri deliyor ya son anda görüyor asılıyor frene kaza yapıyor. Resmen cana kasıt. Şimdi soruyorum Kasisi savunan arkadaşa ana yol üzerinde everest gibi kasisin ne işi var? Hadi koydun neden yol rengi koydun? Hadi ona da tamam neden uyarı levhası koymadın?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kasisinde bir yonetmeligi olmali 20km ile gitmem gereken yolda mesela 10km ye dusmessen tamponu birakabilirsin. Benim hakkimi niye caliyorsunuz arkadas

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 defa bende atlattım kazayı . özellikle yağmurlu ve akşam olduğuda hic farkedilmiyor. en azından fosforlu boyalarla işaretlenmeli.
    yollarda cok cukur var . sıfır lastiğim gitti yine sıfır çelik cantı yamuldu.
    bende sorumluları allaha havale ediyorum. elbet hesap günü gelecek. hicbirine hakkımı helal etmiyorum
  • kasis olmalı dahada çok olmalı kasis olmayan yerde yaya geçidi olsa bile araçlar kesinlikle yavaşlamıyor.
    cana geleceğine mala gelsin. zaten yavaşlasanda arkada gelen basıyor kornaya maganda kurşunuyla öleceğinize veya birini öldüreceğinize bırakın kasisten geçin.
  • HesTr33123 kullanıcısına yanıt
    O küçük ve sıkıntılı levhanın resimini konumu at hemen düzeltilmesini sağlayalım.Sen şikayet etmezsen başkası şikayet etmezsen kimse onu düzeltmez.
  • Gereken tek birşey var...

    Kasis boyutu ve şekli standardizasyonu ve kasis uyarısı.

    RENK - YOLA YAZI - TIRTIK - LEVHA
  • sworders06 S kullanıcısına yanıt
    Kayserinin her yeri ayni kucucuk levha kocaman uzaya cikaran tumsek arabayla uzaya cikacagiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanların önüne fiziksel bariyer koymak bu işi çözmenin onlar için en kolay yolu. Ne yolunda gidiyor ki zaten? Heryer tuzak ve kasis dolu. İstanbul da her gün girdiğim sokağa girerken bile artık temkinli yaklaşıyorum.

    Bu yönetim böyle yaptıkça insanlar daha da gerginleşecek ve gergin bir toplum olmaya doğru devam edeceğiz. Bizlerde de elbet suç var herkes malesef bilinçli araç kullanmıyor fakat bu sorunun önüne geçmek için insanları bu şekilde engellemenin, araçlarına zarar vermenin ve mutsuz bir toplum oluşturmanın yanlış olduğu kanaatindeyim.

    Suç sadece sürücülerde değil, istanbul içinde hergun kazalara sebep olan en az 30 tane mühendislik harikası yol gösterebilirim !!!
  • HesTr33123 kullanıcısına yanıt
    Sen hiç bunları teker teker şikayet ettin mi?
  • Şehir içinde yavaş gidilmesi gerekir. Önünüze her an bir çocuk ya da dikkatsiz bir vatandaş fırlayabilir. Bizim kimi şoförlerimiz kavşağa bile yavaşlamadan girdiğinden dolayı bu uygulama son derece doğrudur. Siz gideceğiniz yere 5 dakika önce varacaksınız diye çoluk çocuk sakat kalmasın ya da ölmesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.