Şimdi Ara

Kasis saçmalığı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
2
Favori
15.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
178 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: goodorevil

    Bütün yolu 20 ile mi gidelim?

    Alıntıları Göster
    Şehiriçi yollarda 50 kmh hız limiti zaten. Her an frenle 20 ye rahatlıkla dusulebilir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanın yanından geçerken yavaşlamayan ama kasis görünce kuzu olan milletiz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kasis konulmasını ben de çok istiyorum. Hayvanlara vs hız yüzünden çarpanlar var.

    Sıkıntıyı siz anlamıyorsunuz sanırım. Yağmurlu, sağanak yağmurlu havalarda veya geceleri normal bir hızda 50-60 la gidiyorsunuz ve kocaman kasis geliyor asfalt rengi. Araba öyle bir sallanıyor öyle bir sürtüyor ki içiniz acıyor. yeri gelir kazaya da sebebiyet verir.

    50-60 la gidilmesi normal olan yola 10-20 ile geçilebilecek kasis koyuyorlar bu normal mi ? Geçen D100 ün yan yolunda navigasyonla bir yer arıyordum sağanak yağmur var ve direkt D100'ün yanındayım öyle ev arası falan değil sağanağın altında navigasyonu dinlerken kütürt diye uçtum.

    Kasis olsun hatta sık olsun ama fosforlu ve biraz daha alçak olsun. Zaten serseriler de kasisler arasında sürekli hız düşürüp arttırmazlar o kadar.

    Hayır şöyle bişey olsa uyarı levhası olmasın gizli olsun derim. 50 ile gidilmesi gereken yolda 70 ile gidince arabayı sallayan kasis olsa derim ki tamam doğru. Ama ana yol denebilecek yerlerde hızınızı 10 20 ye düşürmenizi gerektiren kasisler var bu normal mi ? Hız sınırı 60 ama 10 la geçmeniz gereken kasis çıkıyor ortaya yırtık dondan çıkar gibi gazulet gibi fırlıyor. Normal mi bu yav ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: nuisance

    bir hafta yunanistan'a gittim, araç sürdüm kaç km şehir içinde tek bir kasis dahi görmedim. ancak bizim gibi üçüncü dünya ülkelerine özel ilkel yöntemler işte.
    Doğrudur. Yunanistan'da yaşıyorum ama yollarda en son kasis gördüğümde daha çocuktum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce aracımla kasise girdim. İçim kan ağlıyo. Böyle bir şey yok. Arabayı da yeni aldık. Herifler 1 metre uzunluğunda 20 cm yükseliğinde yolla aynı renk kasis yapmışlar. Uyarı levhası ağacın yapraklarına gizlenmiş. Yeminle döndüm geri olay yerini inceledim. Yaptıkları yer çarşı içi falan da değil tertemiz gepgeniş şehir biterken tam hızlanmaya başladığımız yol. Lan o kadar da dikkat ediyorum bir çukur görsem hızımı kesiyorum yaya görsem yol veriyorum. Bu bana yapılır mı be. Hayatımda ilk defa kasisten uçtum arabayla feci korktum. Arabama bişey olmuş mudur :( altı falan vurmadı Allahtan . 1 metre kala farkettim. herşey için çok geçti frene hiç dokunmadım bile öylece uçtum geçtim. Sanayide götürüp neresine baktırayım sorun olsa nereye olur arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okul/hastane vs. harici tüm kasisler kalkmalı.

    O kadar gereksiz ve “anlamsız!” olanları var ki...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.