Şimdi Ara

Kasımpaşa Maçında Allah Korusun!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selçuk ve burak'ın olduğu bir kadroda yanlışlıkla iyi falan oynarsak ya da kötü oynar galip gelirsek bu bizi 10 yıl geriye götürür, darbe yeriz.

ayvayı yeriz.

herkes dua etsin,
    ya selçuk ve buraksız bir kadroyla, dinamik bir orta saha ile (yani hamit cemali melo gibi değil,, melo hamit emre çolak gibi) maça çıkalım skoru bilemeyiz bu saatten sonra tek amacımız sabote edenleri defetmek, zaman vermek yeni oyunculara sisteme...

ya da selçuk burak ile çıkacaksak puan kaybedelim.
    kazanacağımız bir maç, eyvah!!!

---
    ---

BUNUN DIŞINDA ÖNERİM...

GALATASARAY EVİNDE ANADOLU TAKIMLARINA KARŞI,,,, DEFANSI ÜÇLEYİP ORTA SAHAYI EMRE ÇOLAK, HAMİT, MELO, YEKTA YA DA NE BİLEYİM OLCAN BRUMA.. İŞTE ANLAYIN ORTA SAHA KALABALIK TUTARSA KANATLI VS,,, RAKİBİ BOĞABİLİR. TABİ SELÇUK VE BURAK OYNAMAYACKA.. TOPU ALAN HÜCUMA FIRLAYACAK....

en azından evimizdeki maçlarda bu şekilde sıkıntı yaşamyacağımızı düşünüyorum.

DEPLASMAN İÇİN İSE MEVCUT OYUNCULAR ÇÖZÜM DEĞİL...
    DİKİNE GİDEN BİR ORTA SAHA VE TOP TUTAN FORVET LAZIM.

• Selçuk ve Burak'ın olduğu kadronun iyi oynaması için, diğer 9 kişinin 13 kişilik oynaması lazım ki -2 ile işlem yaptığımızda 11 kalsın.

Yani "Kankilerin" olduğu kadro yanlışlıkla bile iyi oynayamaz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

Selçuk ve Burak'ın olduğu kadronun iyi oynaması için, diğer 9 kişinin 13 kişilik oynaması lazım ki -2 ile işlem yaptığımızda 11 kalsın.

bak onu bildiğimden zaten bir şey ekledim oraya,, iyi oynarsak ya da kötü oynar galip gelirsek..

yani iyi oynamak zaten mümkün değil gibi %0.01 ama arena'da olduğumuz için galibiyet şansımız var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: patos64

quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

Selçuk ve Burak'ın olduğu kadronun iyi oynaması için, diğer 9 kişinin 13 kişilik oynaması lazım ki -2 ile işlem yaptığımızda 11 kalsın.

bak onu bildiğimden zaten bir şey ekledim oraya,, iyi oynarsak ya da kötü oynar galip gelirsek..

yani iyi oynamak zaten mümkün değil gibi %0.01 ama arena'da olduğumuz için galibiyet şansımız var.

Alıntıları Göster
    EK OLARAK,
    galatasaray'ın mevcut kadrosuyla EVİNDE 4 lü defans oynaması lükstür...

galatasaray evinde 3 lü defans ile oynayıp orta saha yani hücumu güçlendirmelidir, yapacak bir şey yok, mevcut kadro bunu gerektiriyor çünkü pozisyon bulamıyoruz.

selçuk burak yok olmamalı tabi.

• quote:

EK OLARAK,

galatasaray evinde 3 lü defans ile oynayıp orta saha yani hücumu güçlendirmelidir, yapacak bir şey yok, mevcut kadro bunu gerektiriyor çünkü pozisyon bulamıyoruz.

Alıntıları Göster
     Kasımpaşa Maçında Allah Korusun!!!

• Konuyla alakasız ama bu durum sıkmaya başladı artık. Seni bir anda çok doğru söylemişsin gibi çıkardılar ortaya da Selcugu eleştirdiğin ilk zamanlar kesinlikle haksızdin. Selçuk bize geldiği gün ligin kaderini değiştirmişti. Bize değil de Fenere gitseydi şampiyon olamazdık ve geldiği zamanlar müthiş oynuyordu. Patos da kesinlikle haksızdi o zamanlar.
    not:şimdi bende takıma zarar verdiğini ve oynamaması gerektiğini düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

EK OLARAK,

Alıntıları Göster
    Bu takımın taktiği 4-3-3'tür. Elinde bruma olcan gibi forvet kanatların varsa üçlü forvet oynarsın. Beklerimiz 4'lü defansta bile arkaya adam kaçırma rekoru kırıyor siz 3'lü defans diyorsunuz insaf.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beşiktaş rakibimiz değil
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zapt-ı Na Mümkün

Bu takımın taktiği 4-3-3'tür. Elinde bruma olcan gibi forvet kanatların varsa üçlü forvet oynarsın. Beklerimiz 4'lü defansta bile arkaya adam kaçırma rekoru kırıyor siz 3'lü defans diyorsunuz insaf.

mevcut oyuncularınla 4 lü defans oynayamazsın çünkü orta sahaların takımı ileriye çıkaramıyor. 1 tane pozisyon bulup maç bitiriyoruz farkındaysanız.
    bunu evimiz için diyorum tabiki, deplasman 4 lü olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ipwntrolz

Konuyla alakasız ama bu durum sıkmaya başladı artık. Seni bir anda çok doğru söylemişsin gibi çıkardılar ortaya da Selcugu eleştirdiğin ilk zamanlar kesinlikle haksızdin. Selçuk bize geldiği gün ligin kaderini değiştirmişti. Bize değil de Fenere gitseydi şampiyon olamazdık ve geldiği zamanlar müthiş oynuyordu. Patos da kesinlikle haksızdi o zamanlar.

Zateb @patos64 ilk sezon eleştirmedi benim hatırladığım. Ikinci sezonun ortasından itibaren eleştirmeye başladı.

Bu arada son kadro çok ofansif ve riskli, bu Kasımpaşa maçı belli olacak bakalım Prandelli'nin tercihlerinde bir değişim var mı ? Ilk hamle olarak kaptanlik alındı devamı olacak mı göreceğiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Konuyla alakasız ama bu durum sıkmaya başladı artık. Seni bir anda çok doğru söylemişsin gibi çıkardılar ortaya da Selcugu eleştirdiğin ilk zamanlar kesinlikle haksızdin. Selçuk bize geldiği gün ligin kaderini değiştirmişti. Bize değil de Fenere gitseydi şampiyon olamazdık ve geldiği zamanlar müthiş oynuyordu. Patos da kesinlikle haksızdi o zamanlar.

selçuk'u eleştirdiğim ilk zaman... terimli ikinci sezonunun başlangıcıydı. iyi oynadığı dönemde gördüğüm eksikliklerin patlak vermesiydi.

selçuk ligin kaderini falan değiştirmedi. yahu sanki adam takımı tek başına sırtladı sanacak millet ya.

yahu ben o iyi oynadı dendiği sezonda kaç maçta iyi oynamamıza rağmen takım halinde.. selçuk yüzünden sinir krizine girdiğimi hatırlıyorum.

sizde geçmiş şeyleri hatırlatıp durmayın....

selçuk tamam yahu tamam adam 2 sene dünyanın en iyi oyununu oynadı madridde ronaldoyu yedek bırakırdı tamam mı? messi yi yedek bırakır hatta barca 5 kişi çıksa maça selçuk maçı alabilirdi o drece.

şimdi kötü mü? tamam geçmişi hatırlatıp zaman kaybetmenin manası yok.

• quote:

quote:

selçuk'u eleştirdiğim ilk zaman... terimli ikinci sezonunun başlangıcıydı. iyi oynadığı dönemde gördüğüm eksikliklerin patlak vermesiydi.

selçuk ligin kaderini falan değiştirmedi. yahu sanki adam takımı tek başına sırtladı sanacak millet ya.

yahu ben o iyi oynadı dendiği sezonda kaç maçta iyi oynamamıza rağmen takım halinde.. selçuk yüzünden sinir krizine girdiğimi hatırlıyorum.

sizde geçmiş şeyleri hatırlatıp durmayın....

selçuk tamam yahu tamam adam 2 sene dünyanın en iyi oyununu oynadı madridde ronaldoyu yedek bırakırdı tamam mı? messi yi yedek bırakır hatta barca 5 kişi çıksa maça selçuk maçı alabilirdi o drece.

şimdi kötü mü? tamam geçmişi hatırlatıp zaman kaybetmenin manası yok.

Alıntıları Göster
    aynen dediğin gibi kadro riskli son yazdığım kadro...
    ama şunu özellikle belirttim, bu arena kadrosu, arena'da böyle çıkarak seyircide maça hiç değilse kabul edilebilir oranda gelecek evimizde alamayacağımız maç yok anadolu maçı... elbette arada puan kaybı olabilir ve alışkanlık gerektirecek.

dediğim gibi deplasmanda 4 lü.

• patos64 kullanıcısına yanıt
    3'lü defans sadece defansa 3 adam koyalım beklerde ileri geri gidip gelsin şeklinde basitçe oynanacak bir taktik değildir. Yılların deneyimi alışma süreci gerektirir. Şu an takımda olan oyuncuların kaç tanesi 3'lü defans oyununa alışkın? Bu taktiği bizim futbolcularımız yapamaz. Önemli olan taktik değil oyuncudan en fazla yararlanmaktır. Defansın 4'lü defans oyununu benimsemişse öyle oynatacaksın atıyorum Sneijder forvet arkası iyiyse sol açığa koymayacaksın. Melo defansif orta saha olarak iyiyse defansın göbeğine koymayacaksın. Altın kural budur. Bu kadro 3-5-2 taktiğe kesinlikle uygun değil. Ağaç yaşken eğilir. Bu taktik 15-16 yaşlarında bu oyunculara öğretilseydi o zaman haklıydınız ama bu takımda maalesef olmaz. Oyuncu seçimi taktik diziliş bu kadar zor olmamalı. Görünen köy ortada. Prandelli italyan futbolunu oynayabilen italyan takımlarıyla başarılı olur. Ancak bu olay Türkiye'de olmaz. Prandelli kendi bildiği taktikler ile giderse ne yaparsa yapsın başarılı olamaz. Ya yanına Türk bir antrenör alacak ya da tüm takımı italyada futbol oynamış oyunculardan kuracak.

• quote:

3'lü defans sadece defansa 3 adam koyalım beklerde ileri geri gidip gelsin şeklinde basitçe oynanacak bir taktik değildir. Yılların deneyimi alışma süreci gerektirir. Şu an takımda olan oyuncuların kaç tanesi 3'lü defans oyununa alışkın? Bu taktiği bizim futbolcularımız yapamaz. Önemli olan taktik değil oyuncudan en fazla yararlanmaktır. Defansın 4'lü defans oyununu benimsemişse öyle oynatacaksın atıyorum Sneijder forvet arkası iyiyse sol açığa koymayacaksın. Melo defansif orta saha olarak iyiyse defansın göbeğine koymayacaksın. Altın kural budur. Bu kadro 3-5-2 taktiğe kesinlikle uygun değil. Ağaç yaşken eğilir. Bu taktik 15-16 yaşlarında bu oyunculara öğretilseydi o zaman haklıydınız ama bu takımda maalesef olmaz. Oyuncu seçimi taktik diziliş bu kadar zor olmamalı. Görünen köy ortada. Prandelli italyan futbolunu oynayabilen italyan takımlarıyla başarılı olur. Ancak bu olay Türkiye'de olmaz. Prandelli kendi bildiği taktikler ile giderse ne yaparsa yapsın başarılı olamaz. Ya yanına Türk bir antrenör alacak ya da tüm takımı italyada futbol oynamış oyunculardan kuracak.

anadolu maçı için bu takım oyuncularının arena'da 3 lüye alışması için dediğin şeylere gerek yok.

BİZ ŞUANDA GÜNÜ KURTARMAK ZORUNDAYIZ. yanlış anlama dediğimi ama söylediğin süslü şeylere ihtiyaç yok... derin analiz taktiklerine gerek yok. gs nin durumu arena'da hücum hücum hücum... orta sahayı kalabalık tutup rakibi boğmak.

deplasmanda ise 4 lü.

medyayı dinleyip gs'de 3 lü olmaz laflarını dinleyip milleti zehirliyorlar, gs de 3 lü olmaz zaten çouğ takımda 3 lü olmaz ama mevcut durumda gs arena'da 3 lü oynamadılır yoksa pozisyon bulamıyoruz. hiç değilse yersek atarız da.

yok öyle değil evet kötü oynuyor ben şuan selcugu savunmuyorum yanlış anlama. Ama her açtığın konu Selçuk Selçuk Selçuk. Kendi açtığın konuda diyorsun ki tek.direktör gidince düzelecek sanıyorlar eyvallah haklısın da sende öyle konuşuyorsun ki Selçuk gidince takım düzelecek sana eleştirim bu noktada.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

yok öyle değil evet kötü oynuyor ben şuan selcugu savunmuyorum yanlış anlama. Ama her açtığın konu Selçuk Selçuk Selçuk. Kendi açtığın konuda diyorsun ki tek.direktör gidince düzelecek sanıyorlar eyvallah haklısın da sende öyle konuşuyorsun ki Selçuk gidince takım düzelecek sana eleştirim bu noktada.

3 yıldır dediğim gibi,
    bu takımın kötü oynamasının sebebi

1-selçuk
    2-buraktır.

3 yıldır da bu adamlar değişmemiş ve hala kötü oynuyorsak demek ki sürekli selçuk konusu açılmasının sebebi de bu olamaz mı?

şimdi sen bir makina var diyelim, devasa makinalar,,,, ufak bir kürdan sıkışmış,,,, sen onu görüyorsun,,, diğer herkes diyor ki şu makina eski değiştirelim, biri diyor iyi bir usta lazım mesele orada diyor, biri diyor yönlerini değiştirelim,, sen diyorsun ki KÜRDAN VAR ORADA, O YAVAŞLATIYOR...

Şimdi sen bunu sürekli beyan edersen gereksiz mi olur?

3 yıl sonra o adamlar dese ki aaaa evet ya buraya bir şey sıkışmış önemsiz dedik bu kadar büyük makinayı etkilemez dedik ama mesele buymuş...

olay bu işte.

Yapma Allah aşkına anadolu takımlarını küçümseme. Anadolu takımlarının büyük bir çoğunluğu kontra atak oynuyor ve ellerinden gerçekten iyi hücumcular var. Biz 3-5-2 ile nasıl fazla atak yapacağız? Bu bekler mi bizi atağa çıkaracak? Beşiktaş'ın yaptığı gibi olcay ve gökhan'la atak yapmak çok mu zor? Elimizde buna uygun oyuncular var. Ama bizim kanatlarımız sadece çizgiye inip orta yapmaktan ibaret. Biz forvet burak sağ kanat olcan maç sol kanat.. yok. Maç öncesi sneijder yazıyor ama o orda durmuyor. Durmamalı da zaten. Tek kanatlı oyun oynuyoruz dünyanın en saçma taktiğiyle çıkıyor adam. Ben bu takımın başında olsam 4lü defans iki defansif orta saha önlerinde sneijder ve 3lü forvet oynatırdım. Dünya üzerinde 3lü defans oynayan takımların beklerine bir bak. Anca üst düzey beklerle olur bu iş.
  • quote:

Yapma Allah aşkına anadolu takımlarını küçümseme. Anadolu takımlarının büyük bir çoğunluğu kontra atak oynuyor ve ellerinden gerçekten iyi hücumcular var. Biz 3-5-2 ile nasıl fazla atak yapacağız? Bu bekler mi bizi atağa çıkaracak? Beşiktaş'ın yaptığı gibi olcay ve gökhan'la atak yapmak çok mu zor? Elimizde buna uygun oyuncular var. Ama bizim kanatlarımız sadece çizgiye inip orta yapmaktan ibaret. Biz forvet burak sağ kanat olcan maç sol kanat.. yok. Maç öncesi sneijder yazıyor ama o orda durmuyor. Durmamalı da zaten. Tek kanatlı oyun oynuyoruz dünyanın en saçma taktiğiyle çıkıyor adam. Ben bu takımın başında olsam 4lü defans iki defansif orta saha önlerinde sneijder ve 3lü forvet oynatırdım. Dünya üzerinde 3lü defans oynayan takımların beklerine bir bak. Anca üst düzey beklerle olur bu iş.
    Selçuk ve Burak Kasımpaşa maçında oynatılırsa, teknik direktöründen başkanına hepsine yazıklar olsun deriz. Sadece 3 puan kaybetmeyiz, derbinin olduğu bir hafta da sadece 3 puanı değil, sezonu ve önemli futbolculularımızı kaybediriz. Biz Galatasaray'ız, bu kulüp hiçbir zaman şahıslara bağlı kalmadı, kalmayacakta, en fakir halimizde, en mütevazı kadrolarımızla, teknik direktörsüz, paralar ödenmezken, Burak ve Selçuk'un oynatılması intihar olur. Bunu bile bile ladese düşmeyi kimse istemez ama günler geçiyor hala bir kadro dışı haberi göremiyoruz.

• umut
    bruma-sneijder-olcan
    melo-emre çolak(sinan gümüş, umut gündoğan)
    balta-ched-semih-tarık
    muslera

hamit tank gibi yavaş, yekta da öyle kadro artık hızlı oynamalı ve koşucu olmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: Mélih_1905

umut
    bruma-sneijder-olcan
    melo-emre çolak(sinan gümüş, umut gündoğan)
    balta-ched-semih-tarık
    muslera

hamit tank gibi yavaş, yekta da öyle kadro artık hızlı oynamalı ve koşucu olmalı
    İçeride dışarıda 4-2-3-1 oynamamız lazım ama oyuncuların buna ne kadar uygun olduğu tartışılır açıkçası.Tek forvet oynayacak kapasitede adam yok kadromuzda en basitinden.
  • Hadi forvet sıkıntısından Burak'ı kesmez anlarım ama Selçuk yine ilk 11 başlarsa taraftar sahaya iner. Orta saha oyuncusundan bol ne var?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.