Şimdi Ara

kasımda askere gidermiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    89 luyum ve lise mezunuyum.2008 de askerliğimi tecil ettirmiştim 3 yıl ve bu yılın sonunda tecil bitiyodu 31.12.2011 yani.askerlik şubesine sordum ne zamn giderim diye şubat veya mayısta gidersin ama büyük ihtimal mayısta askersin dedi.bende o kadar beklemenin anlamı yok diye düşünüp eylül de bozdurdum tecili 12 eylül tarihinde. o günde kasım celbi nin tarihi için son günmüş.memur hanım işlemleri yaptı ve kasım da gidersin ama belli olmaz şubatta olabilir dedi.şimdi sormak istiyorum başına gelmiş varmı daha önce acaba kasım da gidermiyim?askerlik durum belgesi verdi memur kağıtta sevk tarihi 21 kasım yazıyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: armagan..altinoz

selamün aleyküm arkadaşlar.
    89 luyum ve lise mezunuyum.2008 de askerliğimi tecil ettirmiştim 3 yıl ve bu yılın sonunda tecil bitiyodu 31.12.2011 yani.askerlik şubesine sordum ne zamn giderim diye şubat veya mayısta gidersin ama büyük ihtimal mayısta askersin dedi.bende o kadar beklemenin anlamı yok diye düşünüp eylül de bozdurdum tecili 12 eylül tarihinde. o günde kasım celbi nin tarihi için son günmüş.memur hanım işlemleri yaptı ve kasım da gidersin ama belli olmaz şubatta olabilir dedi.şimdi sormak istiyorum başına gelmiş varmı daha önce acaba kasım da gidermiyim?askerlik durum belgesi verdi memur kağıtta sevk tarihi 21 kasım yazıyo.

%60 kasımda gidersin diyim sana.cünkü agustosun 15inden sonra tecil bozduranlar cogunlukla devre kaybı olarak gidiyor.ben 19 temmuzda tecil bozdurdum bana orada öyle demişlerdi.

• yoklama kaçakları devre kaybı gitmiyomu sadece?biz neden devre kaybı oluyoruz?
  • quote:

yoklama kaçakları devre kaybı gitmiyomu sadece?biz neden devre kaybı oluyoruz?

Kayıtlı olduğun yerin 2011 celbi nedir? Kasımdan önceki bi celp dönemiyse devre kaybı olarak askere gitmiş oluyorsun, olay bu yani :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jun.Misugi -- 12 Ekim 2011; 20:52:46 >
  • 2011 şubat.kasımda gidersem dk mı oluyorm ben şimdi?gerçi önemli değil benim için kasımda alsınlarda bi an önce gidip gelelim hayırlısıyla
  • quote:

2011 şubat.kasımda gidersem dk mı oluyorm ben şimdi?gerçi önemli değil benim için kasımda alsınlarda bi an önce gidip gelelim hayırlısıyla

Evet devre kaybı oluyorsun . Farkeden bişey yok 2 celp sonra gitmiş oluyorsun değişen bişey yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.