Şimdi Ara

KASETÇALARDAN 10 YTL YE MP3 KEYFİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
15.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar clio 2003 aracıma direksiyondan kumandalı mp3 bulamamıştım.
    10 ytl süper bir yöntem buldum ve direksiyondan kumda edebiliyorum (ses +- fm geçişleri) sadece telefonuma mp3 leri yüklemek yeterli...ses de cd kalitesinde hırsız derdi yok. orjinallik bozulmuyor. sony walkman telfonu olanlar veya yeni telefon alacak ve arabasında kasetcalar bulunanlara tavsiyedir. bu iki araç birbirine uyumludur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biz -- 23 Mayıs 2007; 0:45:12 >

• evet dostum ben de kullanıyorum tavsiye ederim mp3 çalarlı teyp almaktansa böyle bir yönteme başvurulabilir.
  • araç kullanırken telefon görüşmeside yapılabiliyor.müzik kesilip telefon sesi kolonlardan geliyor ki mükemmel....
  • BEN bir şey anlamadım. Cep telefonunu kaset çalara nasıl monte ediyorsunuz
  • OOOO KARDEŞ BU YÖNTEM BİLMEM KAÇ SENEDİR VAR DAHA YENİ GÖRDÜN.
  • başka mp3 çalarlı telefonlardada oluyor mu bu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ÖfKeLiKaLaBaLıK

başka mp3 çalarlı telefonlardada oluyor mu bu ?

elbette olur kulaklık jack girişi uysun yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonfilika

BEN bir şey anlamadım. Cep telefonunu kaset çalara nasıl monte ediyorsunuz
    soruluyor ve
    OOOO KARDEŞ BU YÖNTEM BİLMEM KAÇ SENEDİR VAR DAHA YENİ GÖRDÜN.
    diye bir cvp veriliyor...!

bu soruyu bende soracaktım ama böyle bi cvbı görünce vazgeçtim[b/]

gayet güzel bir soru ve açıklaması varsa neden cvbını vermiyorsunuz??

benim aracımda teyibin üstüne bunun gireceği bi yer yok mesela..diğerlerinde varmı farketmedim aslında..arkasına mı bağlanıyor bu kablo nasıl oluyor?

• O kablonun bir ucu kasete, diğer ucu da mp3 çalara (telefon olması şart değil) bağlı..

Kaseti takınca, MP3 çalardaki şarkıları kasetçalardan dinleyebiliyorsun.

Ama çok eski bir sistem bu. Daha yeni teknolojiyle çalışan sistemler de var.
  • sistem eski ancak yeni oto teyiplerin de MD VE AUX girişleri var eğer MP3 çalmıyor ise IPOD ve telefonu kasetçalara bağlamak çok kolay resimde ki kaset ve telefon uyumlu .Burada en önemli husus zaten yanımızda telefonu taşıyoruz ve sadece 5 ytl ye aracımızda mp3 dinleyebiliyoruz. Tabiki yeni bir şey değil bu yontem ancak formdaki arkadaşlara ekonomik bir çözüm olsun diye yazdım... Ben bu iş için 200 ytl IPOD alanları bildiğim için telefonu olanlarda bu işi yapabilir diye belirtmek istedim. üstelik bu telefon USB den direk F disk gibi görünüyor tam bir müzik seti gibi kullanılabiliryor bas tiz daha çok özelliği var 2 mp kamera sı var.. ıpod ve mp3 playeri olanlar da olabilir onlarda sadece 5 ytl ye kaseti alıp kullanbilirler. ANCAK yeni telefon alacaklar: sony nin başka apara gereksinimi yok, bu olayda tek yeni olan şey de buuuu.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biz -- 25 Mayıs 2007; 19:58:16 >
  • tesisatlı bi araçta bunu denemeye kalkmayın derim,
  • ben bu sistemi 6230i telefonumla yapmıştım yaklaşık 1 senedir kullanıyorum , herkese tavsiye olunur ses kalitesi filan müthiş arkidişler
    yapacağınız tek şey bir adet telefon kulaklığı alacaksınız ( genelde telefonla beraber geliyor ) birde 10-15 ytl ye kaset adaptörü ararak bunları birbirine bağlatacaksınız hobi olarak elektronikle uğraşanlar bile çok basit olarak bağlayabiliyor , konuyu açan arkadaşım paylaşımın için sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: mendel50

ben bu sistemi 6230i telefonumla yapmıştım yaklaşık 1 senedir kullanıyorum , herkese tavsiye olunur ses kalitesi filan müthiş arkidişler
    yapacağınız tek şey bir adet telefon kulaklığı alacaksınız ( genelde telefonla beraber geliyor ) birde 10-15 ytl ye kaset adaptörü ararak bunları birbirine bağlatacaksınız hobi olarak elektronikle uğraşanlar bile çok basit olarak bağlayabiliyor , konuyu açan arkadaşım paylaşımın için sağol

Bende e60 var bunu düşündüm ama olmaz diye hiç denemedim nasıl olur dersin?
  • nedenini de söylesen tam süper olacak
    quote:

Orjinalden alıntı: MADANOĞLU

tesisatlı bi araçta bunu denemeye kalkmayın derim,
  • birde fm transmitor lar var.flashdisk mp3 çaları veya mp3 çalarlı telefonunuzu ara kablo ile fm transmitor'a bağlıyorsunuz.onuda araç çakmak yuvasına takıp frekansını araç radyosuyla eşleştirdikten sonra çalan şarkılar teyp üzerinden dinlenebiliyor.bunun fiyatı 50-80 arası amabunda flashdiskten direk şarkı dinleme imkanı da var
  • dostum bu iş supermiş ya bende w810 i var hemen yapıyorum tsk ler bu guzel paylsım icin..
  • ses kalitesi ve şiddeti tatmin edici ise bende düşünürüm dostlar kullanan birisi video çekimi yada ses kaydı yapabilrmi
  • bende kullandım bu sekıl sesde sorun olmuyor aynen orjınal cıkıyor
    fakat kablolu sonucta orjınal telefon kulaklıklarında cıkıyor bu aparat bende mesala n72 var takılıyor kaset adaptorune uyuyor
  • fm transmitter'dan memnun kalmadığım için bir iki aydır kaset adaptörünü düşünüyordum. dün denk geldi ve teknosa'dan 12 YTL'ye philips kaset adaptörü aldım; bu sabah ilk kez deneme fırsatım oldu:

+ volüm ve ses kalitesi tahminimden (ayrıca fm transmitterden kat kat) daha iyi
    - kablo ile bağlı mp3 çaları koyacak bir yer bulmanız lazım.

ancak zamanında çakmağa takılana 130 YTL, normal mp3 çalar şeklinde tüm fm frekanslarından yayın yapana 220 YTL ödeyerek almıştım; çok pişmanım.

fm transmittere harcadığım paraya mı yanayım, yoksa 12 liralık aletin daha kaliteli olmasına mı güleyim bilmiyorum
  • Bende mp3 player kullanıyorum. Ama ses kalitesi çok kotu. kaseti değiştirdim sony marka aldım ama yine duzelmedi surekli parazit bir ses geliyor. Ayar mı yapılması gerekiyor?Bilgisi olan arkadaş varsa yazarsa sevinirm...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.