buyuk ihtimalle ekran karından oluyordur bende bikackere kasayı rem vs takmak için actım görüntü yoktu ekran karını söküp takınca görüntü geldi bir dene istersen
+1
aslında çatlakta olabilir özellikle işlemcini yerinde bende öyle olmuştu fanın ağırlığı bağlantıyı engelliyodu ama dışarda çalışıyodu anakartı elektronikçiye vermim sıcağa yatırdılar sorun çözülmüştü. umarım değildir.
elektriği iletebilen boya kullanılrsa bu sorun olmaz. benim pc ve bütün herşeyin takılı olduğu prizde toprak yok ama tv kartı var. tv kartına taktığınız. anten kablosu toprak vazifesi görüyor.o kablo üzerinden bütün fazla elektrik apartmanın anten sistemine dağılıyor. araştırdım. antenin güç kaynağı da topraklanmış ordan yırtıyorum. anten kablosunu çıkardığımda kasaya temas edince düşük voltaj da çarpıyor o kadar
hard dısc yerinden oynamışsa yada ekran kartından kaynaklanıyo olabılır boyayla alaksı yoqtur çünkü boya dış modifiyakson boyadan sanmam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme