Bildirim
kasaya fanlar neye göre takılır?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yanlardaki 2 li küçük olanlar ramler için. üstteki 2 de sanırsam radyatör için olması lazım.yada sıcak hava tahliyesi için egzoz da olabilir. -
Nasıl bir hava sirkülasyonu istediğine bağlı.
O/C yapıyorsan soğutma önemli. Ama yok benim o/c ile işim olmaz diyorsan o zaman önde 1 adet arkada 1 adet gpu nun hizasında(yan kapakta yani) bir adet sana yeterli olacaktır. -
quote:
Orijinalden alıntı: umut_baris
Nasıl bir hava sirkülasyonu istediğine bağlı.
O/C yapıyorsan soğutma önemli. Ama yok benim o/c ile işim olmaz diyorsan o zaman önde 1 adet arkada 1 adet gpu nun hizasında(yan kapakta yani) bir adet sana yeterli olacaktır.
oc ile işim olur belki.ya ısınmadan sanırım, 5770le belirli bir saati aşınca fps düşüşleri oluyor.yeni kasa düşünüyorum, i52500kya noctua d14 yeter sanırım? ekran kartını 680 tf3 düşünüyorum.yani onun dışında sistemi oturtunca su soğutmaya da geçebilirim.
@Last Danqer
işte hocam push&pull nedir bir sürü terim vardı unuttum ayrıntılı anlatım lazım.aslında bu konuyu yeni kasa alınca açmam daha mantıklı olurdu ama fena halde takıldı kafama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
push pull radyatörün iki tarafınada fan konulmasıdır. yani 240mm radyatöre 4 adet 120mm fan takmış olursun. ha çok gerekli midir bnce değil üstelikte bunu sığdırabilecek kasa bulmak epey zor... -
bende oc düşünüyorum kasada sürkülasyonu sağlayamadım kabloları toplamama rağmen fanlardan verim alamıyorum kasamın yan paneli 20 cm fan var ama ızgaralı olduğundan ve ızgara deliklerinden bir karınca zor geçer öyle yapmışlar açıkça fanalr boşa dönüyo egzos fan dışarı üflemior nerdeyse o derece birtek ön taraf kuvvetli içeri veriyo bide ufak hdd fanı oda ses yapıyor diye çıkardım zaten fanları ayarlayamadım heralde
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X