Şimdi Ara

Kasanın yeri değişti,PC reset atmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu akşam diğer odadaki kasayi benim buraya taşıdım. yani güç kablosu,monitor klavye vb herşeyi değişti. önceden boyle bi problem yoktu ancak sistem 10 dakikada bir, 5 dakikada bir kendi kendine reset atmaya başladi. şuan kablosunu çikardim dinlenmeye biraktim.problem neyden kaynaklanıyor olabilir?bu olayi yaşaya. bilen birileri lütfen yardımcı olsun

Dediğim gibi sapasağlam çalışıyordu. kasa taşınırken hasar da almadı. güç kablosunun değişmesinden kaynaklaniyor olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lutfen yardim

• Prizde sorun olabilirmi ? Farklı bir çoklayıcı prizde deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vagor

Arkadaşlar bu akşam diğer odadaki kasayi benim buraya taşıdım. yani güç kablosu,monitor klavye vb herşeyi değişti. önceden boyle bi problem yoktu ancak sistem 10 dakikada bir, 5 dakikada bir kendi kendine reset atmaya başladi. şuan kablosunu çikardim dinlenmeye biraktim.problem neyden kaynaklanıyor olabilir?bu olayi yaşaya. bilen birileri lütfen yardımcı olsun

Dediğim gibi sapasağlam çalışıyordu. kasa taşınırken hasar da almadı. güç kablosunun değişmesinden kaynaklaniyor olabilir mi?

güç kablosu bozuk olsa açılmazdı bence. ama bi deneyin ötekini takın. olmazsa kasanın hava aldığından emin olun (genelde işlemci soldan havayı alır)

• playclaw adli programi indirdim. oyun icinde gpu ve cpu sicakliklarini olcuyor. gpu 65 civariyken birden 85 lere falan cikti ve pc res atti. umarim yerinden cikma olayidir. sabah tekrar bakacagim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vagor

playclaw adli programi indirdim. oyun icinde gpu ve cpu sicakliklarini olcuyor. gpu 65 civariyken birden 85 lere falan cikti ve pc res atti. umarim yerinden cikma olayidir. sabah tekrar bakacagim.

fanın kablosu oynamış veya ekran kartı yerinden oynamıştır
  • arkadaşlar oyun içinde ekran karti birden 80 dereceye kadar çikiyor fan resmen boguruyor gibi ses cikariyor ve pc kapaniyor.

fani calisiyor ama yavas mi donuyor nedir anlamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vagor -- 24 Temmuz 2014; 4:34:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorun çözüldü. Resetlenme olayı PSU yetersizliğindenmiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.