arkdaşlar benim çok ilginç bir sorunum var.bende aopen es 50 serisi bir kasa var pc yi kapattıktan sonra tekrar açılıyor.bir türlü sorunu çözemedim.acaba neden olabilir.
eskiden 56 k modem kullanırken oludu bu bende de..telefon çalınca ps açılıodu...bende ewe gelirken teli çaldırıodum pc açılıodu süperdi ...ama tahminimce sende 56 k modem yok bu yüzden olamaz...
Kasada kısa devre, elektirk kaçağı olabilir.Hatta kasanın içi tozlandığı zaman oluşan statik elektrikten olabilir..
anakartından olabilir. benimkinde elekrik gidip gelince kendi kendine açılıyo. psu değiştirdim ama ankarttanmış
quote:
Orjinalden alıntı: emir_
anakartından olabilir. benimkinde elekrik gidip gelince kendi kendine açılıyo. psu değiştirdim ama ankarttanmış
hocam senin anakarttan değil biostan o ozelliği kapatırsan duzelir
asıl soruya gelince bence anakartta kısa devre var yada kasanın tavasından arz alıyo olabilir hocam
quote:
Orjinalden alıntı: querman
quote:
Orjinalden alıntı: emir_
hocam senin anakarttan değil biostan o ozelliği kapatırsan duzelir
asıl soruya gelince bence anakartta kısa devre var yada kasanın tavasından arz alıyo olabilir hocam
alla alla, ben biosta ööle bi özellik hatırlamıyorum
after power failure yazan bir kısım var 3 seçenek var bilgisayarı aç bilgisayarı açma elektrik gittiğinde hangi konumdaysa öyle bırak power management altında
after power failure yazan bir kısım var 3 seçenek var bilgisayarı aç bilgisayarı açma elektrik gittiğinde hangi konumdaysa öyle bırak power management altında
saol reset atınca bakıcam hemen
quote:
Orjinalden alıntı: nerazzuri
eskiden 56 k modem kullanırken oludu bu bende de..telefon çalınca ps açılıodu...bende ewe gelirken teli çaldırıodum pc açılıodu süperdi ...ama tahminimce sende 56 k modem yok bu yüzden olamaz...
uzaktan kumandalı harika dostum bende 56k modem var kullanmıyorum ama hemen takabilirim nasıl yaparız bu işi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme