Şimdi Ara

kasama ekrank artı alıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anakartım 970A-G46 GÜC KAYNAGIM VS 650 12 GB RAM VAR EKRAN KARTI OLARAK HD7970 DirectCU GDDR5 3GB 384Bit TAKSAM bu ekran kartı kaldırır mı bunu ve çok iyi performans elde etmem lazım oyunlarda ssd disk aldım 240 gb lik bugun toshiba nın 500 okuma yazması var bu ekran kartı sisteme iyi gelir mi full ulrtada oynamam lazım son cıkan oyunları :/ geforce gtx 650ti var şuan bende ulrtada gta 5 i bitirdim ama full ulrtada donuyordu bu ekran kartı sizce sorunumu cözer mi teşekkürler

• güç kaynağın tam sınırda kalacak gibi duruyor işlemcin ve diğer bileşenlerini de yazarsan tam hesaplama yaparız.

7970 güzel bir kart ama eski bi kart bilgin olsun.
  • ekran kartı buhttp://www.vatanbilgisayar.com/hd7970-directcu-ii-top-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti.html yetersiz mi kalır ki
    bide başka bileşenler derken hangilerini söliyim?
  • amd fx tm 6100 six core processor 3.30 ghz işlemci bu sistem modeli ms - 7693 6 cekirdek
    başka hangi bilgileri söyliyim ?
  • meşgulsun sanırım müsait bi zaman da cevp verirmisin :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mellow0 -- 24 Ocak 2016; 20:11:42 >
  • mellow0 M kullanıcısına yanıt
    7970 eski kart uzerine cok kart cikti vatandaki fiyatta yalan hic bir zaman o kadar etmedi

Senin ekran kartine butcen ne darbogaz olmayacak bir karta ihtiyacin var gidip ekra kartina cok para verme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    1000tl verebilrim ne almam gerekki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı alacağım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Islemcin o kadar para verecegin kartlari zaten kaldiramaz

2 ci elden r270 veya 280 alip islemcine de bir miktar overclock yap

bunu kaldırması için hangi işlemciyi almam lazım masraf üstüne masraf :) zamanını alıyorum ama çok teşekkürler
    7970 500 tas catlasa 600 liralik kart zaten onun yeni adi r9 280x ordaki fiyatina bakma

Oc yapmayacaksan islemcin ile bu kartlar olmaz overclock sart

Amd de kartin hakkini vermek icin 8300 bile alsan min fpslerin oturmasi icin oc sart ki senin anakart 970 chipset giris seviyesi fx8300 e duzgun oc yapamaz ama 8300 ile r9 280x ikilisi overalda iyidir

Ya toptan bozup intele gececeksin yada basabildigin kadar oc basip soyledigim kartlardan birine bakacaksin yazdigin kart ta zaten bir basamak ustu

Ayrica gta islemci bagimli bir oyun fx 6100 stokta ise 650 ti ye bile az gelmis olmasi mumkun ilk fxler zambexiler baya zayiftir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 24 Ocak 2016; 21:19:41 >
    Islemcin yetmez bu haliyle bu kart da bu kadar etmez yahu zaten stokta bile yok

Gir forumun ikinci eline r9 280 dual x al pazarligini yapip
    Sonrada islemcine basabilecegin oc yi bas

Konu yeride amacida yanlis parana gore degil islemcine gore kart alacaksin

Dahili bilesenler bolumune ekran karti bolumunw fx6100 icin ekran karti tavsiyesi diye konu ac daha cok tavsiye al

walla içime su serptin :D gece gece şimdi satıyorum kasa ı düzgün bişi kuriyim bari :( bu da baya eskimişti bi ekran kartıyla kurtulurum dedim daha cok masraflı olucak :(
  • işlemcin kötü o yüzden kötü ekran kartı al mantığı çok saçma. En kaliteli ekran kartını al eğer eski sisteminde iyi performans alamassan anakart işlemci satarsın yeni sisteme de yeni kartı takarsın bu kadar basit.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.