Şimdi Ara

KASAM ALEV ALDI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • işte yaw yurdum insanı topiğe bak topiğe neler neler yok tütün mamulleri tüttüren anakartlar psular hdd ler,havayi fişek gösterileri daha neler neler
    hepsi bu topikte

dikkatimi çekti ram lerle anısı olan yok galiba
  • Olmaz mı

Ben 256 SDRAM'imi yakmıştım bir zamanlar.

Ram'in bütün chiplerini patlatmayı başarmıştım.

Önce Hard-disk sonra Ram yandı ama bağlı bulundukları anakart hala canavar gibi sürdürüyor yaşantısını diğer Pc'de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnseLmo82

hocam müşterinin hdd yi aldık yedeklerini almak için başka pc ye taktık
    yedeklerini d sürücüsüne aldık gene kendi hdd sinin sonra götürdük kendi pc sine taktık kuracaz
    bizim arrkadaş olm pc çalışmıyo lan dedi bende nasıl olur dedim
    gittim kabloyu çekip statik elektriğini almak için bir iki defa bastım düğmeye sonra kabloyu takıp tekrar bastım çalıştı birden çatırtılar geldi duman çıktı Sata elektrik kablosu alev aldı fişi çekene kadar rengim attı tabi hdd gitti
    neyse garantiye yolladım yenisi geldi ama olan adamın belgelerine oldu vallaa

Hoca nerde çalışıyosun? aklımızda bulunsunda

• Konuyu beğeniyle takip ediyorum bakalım daha neler çıkıcak

Bi anıda benden olsun bare

3-4 sene önce p4 bilgisayarımda oyun oynarken birden pc kapandı dedim hayırdır noluyo hesabı açtım içini güç kablolarıyla falan oynadım tekrar açıldı sonra yine kapandı lan dedim noluyo yine kablolarla oynadım bu sefer açılmadı sonra harddisk'ten güç kablosunu çektim baktım fanlar dönüyo bilgisayara elektirik geldi açılıyo harddisk'i tekrar bağladım açılmadı böle 4-5 kere denedim en son baya bi zorlayarak sallayarak falan işte soktum kabloyu bi baktım fanlar dönüyo oh be dedim açıldı ama bi baktım önümden bi duman geçiyo kafamı harddisk'e doğru bi çevirdim harddisk duman altı olmuş sonrası malum harddisk yalan oldu.

• bi keresinde flopy kablosunu bir kaydırarak takmışım yanlışlıkla pc yi acında birde baktım ki kablo eriye eriye yukarı cıkmaya başladı sanki fitil gibi son anda fişi çektim o öle kurtuldu.arızalı bi PSU geldi tamir ettim ama arıza aslında o değilmiş kabloları kısa devre edip çalıştırdım ve bir ışık gördüm PSU nun içinden güzel bir koku ve dükkanın sigortalar attı.cafedeyiz aniden bir patlama sesi geldi sanki FSP 300w PSU ya nos takmışın gibi fanın ordan bir ateş cıktı duvar karardı o ateşle en güzel PSU patlıyo veya yanıyo anakart falan hikaye ince bi duman cıkıyo o kadar

• o patlamayı cok iyi bilirim muhahahahaha av silahı gibi patlıyo meretler
  • arkadaşlar siz siz olun pc açıkken hdd in güç kablosunu takmayın! sağlam kalması için %50 şansı oluyor çıkan kıvılcım besleme geriliminde pik oluşturup manyetik kafayı bozabiliyor.birde psu nun içi fazla tozlanmadan açıp kalın suluboya vb. fırçasıyla temizleyin psu ların düşmanlarından toz soğumayı engelliyor soğutucu levhalara sanki kazak giydirmişsin gibi etki yapıyor.psular üç şeyi sevmiyor; ısı ,voltaj dalgalanması, aşırı akım. zorlandığında koruması yoksa intihar edip patlıyor.tabi yanında bir şeyleride götürmesi olası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astral09 -- 20 Mayıs 2008; 21:21:35 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.