Şimdi Ara

Kasada çok garip bir sorun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kasada çok garip bir sorun!

Şimdi gördüğünüz iki fotoğraftan biri kasadaki ekran kartının çıkışları, diğeri de VGA to hdmı dönüştürücü. Ben bu dönüştürücüyü hdmı portuna takıyorum fakat girmiyor. Alanın dar olmasından dolayı,kasadaki hdmi girişinin üstündeki kısma bakarsanız dar oldugu gözüküyor, araç oraya tam girmiyor. İlk başlarda bana öyle geliyordur diye düşündüm ama gidip tvye taktım orada çok sağlam bir şekilde girdi ve çıkmak için hafif zorlamak gerekiyordu. Kasada ise elinde tutar tutmaz zaten çekmeden kendisi çıkıyor neredeyse. Şimdi ben bu portları nasıl kullanacağım? Zaten her şeyi taktigimda çalıştırıyorum sistemi, monitör sanki hiçbir şeye bağlanmamis gibi sinyal yok hatası veriyor.

Aklıma da şöyle bir şey geldi. Acaba bu dönüştürücünün şeklinden mı kaynaklanıyor? USB kablosu gibi olan hdmı kablolarını denersem girer mı yoksa onlar da mı girmez.

Sizden ricam lütfen en azından hayrına uplayalım belki bilgili akıl verebilecek bir arkadaşımız yardımda bulunur. Normalde böyle bir şey istemezdim ama ne yapabileceğim hakkında hiçbir fikrim yok son çare VGA to dvi dönüştürücü almak dışında.

Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    OLMAZ BÖYLE Bİ PROBLEM
    18 yıl önce açıldı
    Bir garip arıza
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.