Şimdi Ara

HAF 942 POWER ÜSTÜ GİZLEME KAPAK YAPILIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşalr haf 942 olan pc kasamın kapağı plexsi olduğu için malım power dan çıka kaplolar gözüküyordu bende powerı boydan boya kapatan kapak yapmaya karar verdim önce çizilimi atıyorum

eski hali yeni hali yakında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apocinyo -- 5 Nisan 2013; 21:09:32 >

• Benzer bir çalışma da ben yapmıştım ama kasanın içine koyunca berbat durduğunu farkettim. Daha iyi görünmesi için yapılması gereken şeyler de çok teferruatlı olduğundan "aaaaa maaaaaaan" deyip arkama yaslandım. İçim rahatsız mı? Zerrece değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

Benzer bir çalışma da ben yapmıştım ama kasanın içine koyunca berbat durduğunu farkettim. Daha iyi görünmesi için yapılması gereken şeyler de çok teferruatlı olduğundan "aaaaa maaaaaaan" deyip arkama yaslandım. İçim rahatsız mı? Zerrece değil...

anladım sizi kısaca teferravuta girmeye sanırım biraz üşenmişsiniz ben parçayı yaptım bile hatta fabrikada boyattım bile yakıdna koyarım resmini
  • quote:

Orijinalden alıntı: apocinyo

quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

Benzer bir çalışma da ben yapmıştım ama kasanın içine koyunca berbat durduğunu farkettim. Daha iyi görünmesi için yapılması gereken şeyler de çok teferruatlı olduğundan "aaaaa maaaaaaan" deyip arkama yaslandım. İçim rahatsız mı? Zerrece değil...

anladım sizi kısaca teferravuta girmeye sanırım biraz üşenmişsiniz ben parçayı yaptım bile hatta fabrikada boyattım bile yakıdna koyarım resmini

Resim eklemeni bekliyorum. Üzerine desen çalışması yapsam olurdu belki ama dediğin gibi çok da uğraşmadım...

• Corsair'in PSU'larının görüntüsü çok hoşuma gidiyor

PSU'nunuz markası nedir hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

Corsair'in PSU'larının görüntüsü çok hoşuma gidiyor

PSU'nunuz markası nedir hocam?

high power 850 wat power kullanıyorum pc kapadığımda psu nun fanı 1 dakka daha dönüyor psu soğutmak için o yuzden bundan aldım
  • şuanki hali bu arkadaşlar şuanki boyası gri renk toz boya yakında mat siyaha boyatıcam tekrar sonrada asus sun ünlü amlemi olan yani rog simgesini yapıcam üstüne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apocinyo -- 8 Nisan 2013; 1:04:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.