Arkadaşlar bende asus p5b deluxe anakart modeli var.Fell hurricane kasa var.Resimlere bakar mısın?Acaba GTX kasanın içine sığar mı
Kasanın içi çok karışık.Toparlıcak vaktim yoktu
Sığar çok az bir mesafe kalır
teşekkürler.
sığar sığmasınada sakın o psu varken gtx alayım deme
quote:
Orjinalden alıntı: burak733
+1903 Vallahi hocam 8800gtx in bütün karizmasını çizersin o kasa ve psu ile
quote:
Orjinalden alıntı: burak733
Zaten bir planım var aklımda.Şöyle birşey; Öncelikle 2008 ocak ayından önce birşey almıcam.Ocak ayını geçtikten sonra intel Q serisinden 4 çekirdekli bir işlemci ve OCZ 2gb 800 mhz vista upgrade. ram almayı düşünüyorum.Yani benim gtx paramın 650 ytl civarı bu iki parçaya gidicek.İlerleyen zamanlarda oyun piyasası ve ekran kartlarında canlanma olucağı için paramı saklıcam.Biriktirip Asus N8800 GTX ve PSU almayı düşünüyorum.Bu şekilde mantıklı geldii bana.Tabii o zamana kadar fiyatlarda da düşüş olabilir.
arkadaşım o cnps 9500led fan ı yanlış taktığının farkındamısın
Asus p5b anakartın orj. fanından bahsediyorsan onun yeri doğru.Zalman işlemci fanından bahsediyorsan,forumda video incelemesini izledikten sonra taktım.Her türlü denedim en doğrusu o şekilde oldu zaten..
hayır fanın tam diğer tarafta olması lazım aynı fandan bendede vardı ve takılış kısmında aynen öyle yazıyordu sen öyle yaparak işlemcinin ısısını arkadaki fana doğru değil direk kasanın içine doğru veryorsun(zalman fandan bashediyorum bu arada)
quote:
Orjinalden alıntı: saxahan
quote:
Orjinalden alıntı: chakkale
Asus p5b anakartın orj. fanından bahsediyorsan onun yeri doğru.Zalman işlemci fanından bahsediyorsan,forumda video incelemesini izledikten sonra taktım.Her türlü denedim en doğrusu o şekilde oldu zaten..
Hocam fan yanlış kesinlikle ters takmışsın..Forumdaki incelemelerde kasa yokkı acıktakı sisteme monte ediyorlar..
dostum saol dedigin dogru ama dogru sekilde takmama anakartın(asus p5b deluxe) fanı engel oluyor ...
5 tane Feal pusu olsa 8800gtx kaldirmaz ...
feel power 8800 gtx i çalıştırıyor bu 1 ama 2. si 8800 gtx ile çalıştıran bir feel powerın başında sürekli azrail bekliyor. yani her an gidebilir. yani o powerlla kartı çalıştırırsın ama en iyi ihtimal 1 ay sonra psu iflas eder kötü ihtimalde beraberinde gtx ide götürür. kasanın içine kesinlikle gtx sığıyor ama üstteki diski aşşağıya takman gerekir. ve sistemin eskisinden biraz daha fazla ısınır.
SAgolun.Fanı düzgün bir şekilde takmayı başardım :) zaten ekran kartından önce OCZ 700 Watt alıcam inş.
quote:
Orjinalden alıntı: cecim
feel power 8800 gtx i çalıştırıyor bu 1 ama 2. si 8800 gtx ile çalıştıran bir feel powerın başında sürekli azrail bekliyor. yani her an gidebilir. yani o powerlla kartı çalıştırırsın ama en iyi ihtimal 1 ay sonra psu iflas eder kötü ihtimalde beraberinde gtx ide götürür. kasanın içine kesinlikle gtx sığıyor ama üstteki diski aşşağıya takman gerekir. ve sistemin eskisinden biraz daha fazla ısınır.
dostum hangi 1 aydan bahsediyon kuzende vardı gözümün önünde 3-5 gün olmuştu alalı feel 550 w boom cod2 oynarken odayı duman almıştı kokusuda cabası idi BU ARADA VGA MSI OC 8800GTS idi 640 mb ona göre birde gtx den bahsediyoruz sakın olaki forumdaki yorumları okuyayıp feel psu ile kullanma bu kartları başın belaya girer biz ucuz atlattık ama sen belki bizim kadar şanslı olmaya bilirsin neyseki sistemimize bişi olmadan psu aldık sorunu çözdük
FEEL KASAYA ULTRA BILE GIRER sorun olmaz ( bu arada zalmanı yanlış takmıştın sölemediler deme )
Uyarınız içi teşekkürler.Bu sefer doğru
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme