Şimdi Ara

Kasa toplucam .1000 1300 tl bütçe .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Yardım eden herkese şimdiden teşekkür ediyorum. 1000 1300e bi kasa toplamayı düşünüyorum .
    Kullanım amaclarımı belirteyim. Oyun hiç yüklemicem bile counter bile oynamam. Ofis programlarını kullanmam. Sadece web sitelerim icin ve internette maçları - videoları izlemek için kullanıcam. Aynı anda 3-4 programla birlikte video actım mı kesinlikle kasmasını istemiyorum. Bu paraya boyle bi sistem olur mu???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• INTEL Core i5 3470 Soket 1155 3.2GHz
    MSI Z77A-G43 Intel Z77 Soket 1155
    GSKILL (2x4GB) Ares Blue Low Profile DDR3 1600MHz
    SEAGATE 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 32MB
    XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 500W
    SAPPHIRE HD7770 Edition GDDR5 1GB 128Bit

1300 tl gibi bir rakama geliyor.. yinede iyi bir e.kartı eklemek istedim. el alışkanlığı heralde..
  • çok çok çok ama çok gereksiz pahalı olmuş intel i5 ne alaka 7770 ne alaka. akşama doğru beklersen sana bundan daha ucuz bi sistem oluştururum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIBurkiII

çok çok çok ama çok gereksiz pahalı olmuş intel i5 ne alaka 7770 ne alaka. akşama doğru beklersen sana bundan daha ucuz bi sistem oluştururum.

sadece limite mi baktın?
  • sadece internette gezinecem video izleyecem diyor sen adamların slı düzenekte kullandıkları işlemciyi öneriyorsun vah vah neyse tartışmak için yazmadım hadi kolay gele
  • quote:

sadece internette gezinecem video izleyecem diyor sen adamların slı düzenekte kullandıkları işlemciyi öneriyorsun vah vah neyse tartışmak için yazmadım hadi kolay gele

onayını mı almadık? hangi işlemciyi önereceğimi danışmadan yazdım galiba, kusura bakma.
  • evet öncelikle bana sorman lazımdı neyse şaka bi tarafa kaladursun cidden şahsi kanaatimce pahalı olmuş ii x4 neyine yetmesin adamcağızın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAX 7000TL KASA TAVSİYESİ
    5 yıl önce açıldı
    1500 tl kasa düzdüm bakın
    15 yıl önce açıldı
    1300-1400 tl ye kasa önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bundan fazlasına gerek yok.

Vatan PC %25 indirimli fiyattır.

MSI B75MA-P45
    INTEL CORE I3 3220
    CORSAIR 8GB (2X4GB) 1600 Mhz
    SANDISK 128GB ULTRA PLUS SATA 3.0 SSD
    SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA
    COOLER MASTER CMP-350 350W

1.000 Lira

Monitör de eklenecekse ilave ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 4 Mayıs 2013; 15:59:15 >
  • limit var, öneride sıkıntı yok..
    @IIBurkiII
  • abicim limit var diye ille son damlasına kadar kaynakları kurutmakmı lazım bırak 200 tl cebinde kalsın adamın onunla başka şeyler alsın hiçmi iktisat okumadın
  • quote:

evet öncelikle bana sorman lazımdı neyse şaka bi tarafa kaladursun cidden şahsi kanaatimce pahalı olmuş ii x4 neyine yetmesin adamcağızın.

dominicin onerisi nasil sence bide aksama senn onerinide bekliorum . Yalniz dedigim gibi soyle 3 4 program acinca kasmicak bi sistem lazmm ve video izlerken tabii:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rashmush -- 4 Mayıs 2013; 16:02:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i3'ün Onboard GPU'su fazlasıyla yeter.
  • quote:

abicim limit var diye ille son damlasına kadar kaynakları kurutmakmı lazım bırak 200 tl cebinde kalsın adamın onunla başka şeyler alsın hiçmi iktisat okumadın

tamam o zaman e.kartı almaz 230 tl kalır.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Bundan fazlasına gerek yok.

Vatan PC %25 indirimli fiyattır.

MSI B75MA-P45
    INTEL CORE I3 3220
    CORSAIR 8GB (2X4GB) 1600 Mhz
    SANDISK 128GB ULTRA PLUS SATA 3.0 SSD
    SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA
    COOLER MASTER CMP-350 350W

1.000 Lira

Monitör de eklenecekse ilave ederiz.

Dominicin önerisini az traşlıyorum.
    Çorba da bizimde tuzumuz olsun,demi yani.

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2312
    http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/asus-m5a78l-m-lx-v2-m5a78l-m-lx-v2-amd-760gsb710-am3+-ddr3-1866mhz-(oc)-vga-anakart/productdetails.aspx?I_ID=62254

77 TL ucuzlattım,iktisat okumadık ama,hesap işi sağlam.

• quote:

Orijinalden alıntı: rashmush

Öncelikle Yardım eden herkese şimdiden teşekkür ediyorum. 1000 1300e bi kasa toplamayı düşünüyorum .
    Kullanım amaclarımı belirteyim. Oyun hiç yüklemicem bile counter bile oynamam. Ofis programlarını kullanmam. Sadece web sitelerim icin ve internette maçları - videoları izlemek için kullanıcam. Aynı anda 3-4 programla birlikte video actım mı kesinlikle kasmasını istemiyorum. Bu paraya boyle bi sistem olur mu???

Kasa toplucam .1000 1300 tl bütçe .

Fazla olduysa işlemci 5600k yapılabilir. Stokta olmadığı için eklemedim

• metin abinin sistem benim anlatmak istediğim sistem olmuş kafana göre bide hdd alırsın ssdye bu sistemde para vermek bence çok gereksiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.