Arkadas kasa toplama kararı aldım.Toplayacağım kasanın bileşenlerini 1 aydır araştırıyordum ve bir sonuca suan itibarıyla vardım.Sistemimi yazacağım ama lütfen sadece bilen arkadaslar yorum yapmasını istiyorum sistem hakkında. İşlemci : AMD FX 8-Core Black Edition FX-9590 AM3+ Anakart : Gigabyte GA-990FXA-UD5 Harddısk/Ssd : Burada kasaya harddisk ve ssd teknolojisini birikte kullandım.Sebebi ise ssd’nin okuma ve yazma hızlarının harddiskten daha hızlı olması.Burada Sistemi C diskine kurarsak açılma süresin 10 saniyeye kadar inmektedir.Ayrıca yazma hızıda harddiskten yüksek olduğundan bilgisayara kopyalama yaparkende hızlı olacaktır.Ssd harddisten pahalı olması durumundan ve hafızasının az olması durumundan dolayı müzik,film,resim gibi dosyalarımız için burada harddiskimizi 1 tb harici olarak D sürücümüzde kullanabiliriz. Ekran Kartı : Asus R9 290X DirectCU II O.C. 4GB GDDR5 512Bit AMD Radeon DX11.2 Kasa : Cooler master rc-p100k-kwa700-tr p100 700wat Dvd/Blueray : ASUS 24X 24F1ST Double Layer DVD-RW Siyah SATA Soğutma : ORSAIR H110 HYDRO SERIES 280mm AMD/Intel Extreme Performance Sıvı Soğutma Bilen arkadaşlardan sistem hakkında bilgi istiyorum.