Şimdi Ara

KASA TOPLADIM EKRAN GELMIYOR MONITORE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben kasa topladim ve bu sistemi toplayali daha iki gun oldu.Vatan computer da denedik ve ekran geldi eve getirdik ertesi gun actim paketi ve kurdum vga yi bagladim eksik de yok ama ekran gelmiyor!

SISTEM:
    ISLEMCI:AMD A8 5600K
    ANAKART:ASUS F2A85-V
    EKRAN KARTI:SAPPHIRE HD6970 RADEON
    RAM:GSKILL RIPJAWS 8 GB
    HDD:WD 1TB

DUSUNDUGUM PROBLEM PSU NUN TASINIRKEN CIKMIS OLMASI YARDIMCI OLUN KAFAYI YICEM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• power dugmesıne basınca fanlar donuyormu ses gelıyormu kasadan monıtor kablosunu ekran akrtı degılde anakart ustundekı cıkısa takıyor olabılırmısın
  • Uzuldum

• Bios pilini çıkar 10 dakika bekleyip öyle tak, yine olmassa ramleri çıkarıp sistemi öyle bir aç bakalım, açıkçası sıra sıra donanımları devre dışı bırakıp deneyebilirsin.
  • Anakart hangi hata kodunu veriyo?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cp1369 -- 22 Ekim 2013; 18:17:37 >
  • Anakart üzerinde onboard ekran kartı var kabloyu onun çıkışına takmış olabilirsiniz.
  • Kasayi vatanda kurdurdum icinden pek anlamiyorum ama yardimci olabilecek arkadaslarim falan var hallettirebilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ssd taktım ekran gelmiyor
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cp1369

Anakart hangi hata kodunu veriyo?

Anakart herhangi bir hata vermiyor monitore bagladigimda ekrani gelmiyor baslarken amd falan yazar ya onu bile goremiyorum yani kasa sorunsuz monitor kasayla calismiyor baska pc taktim calisti

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Bios pilini çıkar 10 dakika bekleyip öyle tak, yine olmassa ramleri çıkarıp sistemi öyle bir aç bakalım, açıkçası sıra sıra donanımları devre dışı bırakıp deneyebilirsin.

Dusundugum de o zaten ya bios pili ya da psu da sikinti var ama bu cuma gunu baktiricam

• anakartın hangi portunu kullanıyorsunuz VGA -DVI ?
  • Vga ama olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: talatcaner

anakartın hangi portunu kullanıyorsunuz VGA -DVI ?

Dvi port hangisi ben vga ya takiyorum

• Dvi portu buldum

• quote:

Orijinalden alıntı: panxzer

Dvi portu buldum

hocam büyük ihtimal hdmı port vardır hdmi la bağlayın monitöre düzelecektir eğer olmassa orda saat pili gibi bir pil var onu çıkart 10 dk bekle tak sonra çalışacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhangokhan33

quote:

Dvi portu buldum

hocam büyük ihtimal hdmı port vardır hdmi la bağlayın monitöre düzelecektir eğer olmassa orda saat pili gibi bir pil var onu çıkart 10 dk bekle tak sonra çalışacaktır

Hocam hdmi bagladim ama goruntu gelmedi pile de ulasamiyorum ustunde parcalar dolu

• quote:

quote:

quote:

Dvi portu buldum

Hocam hdmi bagladim ama goruntu gelmedi pile de ulasamiyorum ustunde parcalar dolu

git bir internet cafeye göster maksimum 15 lira verirsin halleder

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dvi portu buldum

git bir internet cafeye göster maksimum 15 lira verirsin halleder

Hocam cuma günü arkadaşa baktırıcam zaten eyvallah arkadas bilgisayarcı

• Anakarta bağlı sarı bir kablo var o kablonun girişiyle oyna biraz bende birkaç kere yaşadım aynı sorunu bu şekilde düzeldi.
  • ARKADASLAR ÇÖZDÜM VE ŞUAN KASADAN YAZIYORUM

Anakart ekran girişleri kapalıymış dvi dönüştürcü lazım ekran kartı girişlerinde vga yok
  • BU yıl olmuş hala bios plili cıkartılmasını tavsiye edenler var çok enteresan... :)

Aç kapa/ bios pili cıkar tak / olmadı 1-2 silkele yapıştır falan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 24 Ekim 2013; 18:31:46 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.