Şimdi Ara

Kasa tavsiyesi -big water 735/45 kurulacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba şu minik feel 2'den kurtulmayı planlıyorum ama sizce fiyatları aynı olan bu kasalardan hangisi daha çok işe yarar. elimde tt 735 ona göre bir şeyler söylerseniz sevinirim

Alternatif 1

Chieftec Mesh

Alternatif 2

Thermaltake VA7000SWA Shark Gümüş ATX

Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler

• Server Olanı Alırsan Rahat Edersin Thermaltake VA7000SWA Shark Gümüş ATX İnden Feelden Farkı Olacagını zannetmiyorum İç Hacim Olarak
  • Teşekkürler tavsiye için ben de böyle düşünüyorum zaten fakat aklıma takılan 735'in radyotörünün biraz büyük olması nedeni ile sorun çıkarıp çıkarmayacağı.

İlk kasayı alırsam bir de yan kapağa plexi düşünüyorum siz ne dersiniz
  • Yan kapağı pencereli bir kasa alırsanız su soğutma sisteminiz kasanız ile birleştiğinde görsel açıdan gözünüze daha iyi görünecektir ancak yanı penceresiz bir kasa da tercih edilebilir.

Tavsiyelerim Tt armor, Cm Stacker'dan yana olacaktır.
  • cm stacker
    10 numara
  • server olanı Alıp Yan Kapağa GörselAçıdan Hoş Bir Görüntü ibresi Yapabilirsiniz LAzer Kesim Yapan Yerler Var Cok Temiz Bir Şekilde kesebilirler Kapağı
  • BeyazBüyü tavsiyeler için teşekkür ederim fakat CM Stacker'a benim elimde bulunan 735 sorunsuz girer mi bilmiyorum fakat tt armor'a bakacağım

@jettem

peki bu kesimin ortalama maliyeti ne kadar olmaktadır ve ayrıca plexi maliyeti nedir?

Hep küçük kasalar kullandım ve artık gerçekten büyük bir kasa almak istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TT Kandalf
  • 420 milyon olmasından başka veganın stoklarında olmaması ayrı bir dert kandalf'ın bulabilceğim neresi var ki? Aslında bütçem maksimum 300 ytl diyebilirim

• quote:

Orjinalden alıntı: Zwandar

BeyazBüyü tavsiyeler için teşekkür ederim fakat CM Stacker'a benim elimde bulunan 735 sorunsuz girer mi bilmiyorum fakat tt armor'a bakacağım

@jettem

peki bu kesimin ortalama maliyeti ne kadar olmaktadır ve ayrıca plexi maliyeti nedir?

Kesim İçin 15 ytl Alırlar Plexi de Tutta tutsa 15 ytl tutar 30 ytl Ye Yaparsın İmzadaki Moda Bakarsan Anlarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jettem -- 27 Ocak 2007; 23:23:04 >

• quote:

420 milyon olmasından başka veganın stoklarında olmaması ayrı bir dert kandalf'ın bulabilceğim neresi var ki? Aslında bütçem maksimum 300 ytl diyebilirim

Şubatta geliyor.
    Verilen parayı hakediyor. Vatan' ın showroomunda dokununca anladım.
  • quote:

BeyazBüyü tavsiyeler için teşekkür ederim fakat CM Stacker'a benim elimde bulunan 735 sorunsuz girer mi bilmiyorum fakat tt armor'a bakacağım

@jettem

Stacker degıl 735 ı feel 2 kasayı ıcıne alır ayrıca kandalf ve armor dan daha buyuk bır kasaIkısınıde kullandım eger susogutma yapacaksan stacker al bn sırff o yuzden kandalf ı sattım

• anladım aslında almayı düşündüğüm kasa kandalf'dan 4 cm büyük ama biraz para biriktirip kandalf'da alabilirim tavsiye için sağolun.

jette inceliyorum sağol
  • ben stackere 745 sığdırdım (tam olmayabilir ama)
    bence stacker senin için mukemmel bir seçim olacaktır

• benim kasa da böyle quermann aslında artık tam kapalı kasa yapmak istiyorum soğutmayı
  • rockford un kasada 36'lık aqua radyator wardı o alt kısma sığdırdı walla
    bence stacker al çok ferah ve soğuk bir kasa
  • evet ıseyene msn den gosterırım web camden
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

evet ıseyene msn den gosterırım web camden

engellenmiştin kardeş geldine sevcindim o\c tt yede üyesin bu arada neyse görüşmek üzere bende kasa alıcam ama cm ile enermax chakra arasında kaldım bakalım ne alıcaz
  • bendede 745 var ama ben sısıtemı kasanın ıcını ısıtmasın dıye dırek dısarı aldım komple 2 radyotorde dısarda duruyo ama ılla ıcıne sokcam dıyosan o 735 tekı radyotoru harddısk yerıne sokuyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: palakash

quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

evet ıseyene msn den gosterırım web camden

engellenmiştin kardeş geldine sevcindim o\c tt yede üyesin bu arada neyse görüşmek üzere bende kasa alıcam ama cm ile enermax chakra arasında kaldım bakalım ne alıcaz

bnmı engelledım

yoo bn hatırlamıyorum su an lıstemde hıc engellelı bırı yok pm den at bakayım msn ını engelledımmı goreyım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.