Şimdi Ara

Kasa Tavsiyesi (200 tl ye kadar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi akşamlar. Bir süre önce kasamı sattım dark n10 almayı düşümüuorduöm bazı aksiliklerden parayı başka yere harcamam gerekti. Bir süredir kasasız kullanıyordum.

Şu sıralar dark n10'un 250 300 tl bandında olmasından dolayı ve elden 2. el teslim alabileceğim bir kasa bulamadığımdan vazgeçtim

Dikkatimi rampage 66 çekti uygun fiyat şık tasarım ama kullandığım soğutucu kasaya sığarmı bilemedim. (akasa nero3) Sığarsa alabilirim.

Sizlere de danışmak istedim. Önerebileceğiniz kasalar ne olur. Forumda güncel bir öneri konusu olmuş olur.

Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zalman z3 plus.

• Grimaniel kullanıcısına yanıt
    Bu kasanın beyazı hoşuma gidiyor. Nedir malzeme kalitesi. Çok büyük bir beklentim yok ama plastik aksamlarda sararma olur mu acaba ?

• Yunuzeus kullanıcısına yanıt
    Malzeme kalitesi iyidir fakat, sararir mi sararmaz mi bir yorum yapamam.Beyaz rengi kullanan biri varsa cevaplar.

• Yeni topladığım sistemde beyaz olanını kullandım. Bence şık duruyor. Diğer bir çok kasa gibi kaba-saba değil. Üzerinde 4 tane fan vardı. Kasa ile ilgili tek handikap anakartınızın boyutuna göre küçük kalabilmesi. Ben msi b150 gaming m3 anakart ile kullandım boşluk kalmadı.
  • avatarairo A kullanıcısına yanıt
    Yarın gideyim inceleyeyim kasayı. Teşekkürler

Edit: Birde bir sorum olacak öne 2. Fan takma imkanımız var mı varsa zor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yunuzeus -- 6 Aralık 2016; 22:04:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kasasiz kullanmak zor olmadı mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Guirello

Kasasiz kullanmak zor olmadı mi

Zor oldu, özellikle start verirken ki atom parçalarcasına girilen trip, odaya bir çocuk girince obama koruması tribi vs.. ama gayette ponçik duruyor ekran kartı alma arefesinde olduğum için ilk önce kasa işini halletmek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yunuzeus -- 6 Aralık 2016; 22:42:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yunuzeus

quote:

Orijinalden alıntı: Guirello

Kasasiz kullanmak zor olmadı mi

Zor oldu, özellikle start verirken ki atom parçalarcasına girilen trip, odaya bir çocuk girince obama koruması tribi vs.. ama gayette ponçik duruyor ekran kartı alma arefesinde olduğum için ilk önce kasa işini halletmek istiyorum

Zalman Z3 Plus işinizi gorecektir ama böyle de fena olmamış hani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.