Şimdi Ara

# Kasa / PSU Tavsiyeleri Ana Konusu / Kullanıcı İncelemeleri / Yorumları # (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
10
Favori
26.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • lian li nin kasalarının üst seviye olarak bile burdaki bir konuya girmemesi ne kadar da üzücü.. yan sanayiisi lancool bile yok, ya da bir cubitek. yanlış anlaşılmasın ülkemize gelmemesinedir sitemim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintroyo -- 30 Eylül 2011; 20:56:25 >
  • Aynen. Lian Li nin sadece bir kac minAtx formunda kasası var şu an Türkiye'de. Bir ara vatan ve bir kaç firmada mevcuttu ürünleri. Benim dikkatimi Alüminyum olan gövdeleri çekiyordu. Fazla o tür malzeme kullanan yok. Pasif olarakta iyi soğutma sağlıyordu o sayede. Bunun dışında 1000tl üstü bir kaç fulltower kasasını da görmüştüm.
  • Hocam haklısınızda bazı modeller dışında Lianlinin tüm modelleri Üst kesime hitap eidyordu. Günümüzde üst kesimden kastımız çok küçük bir dilim olunca doğal olarak firmalar artık getirmiyor. Malzeme kalitesi Lianli kadar olmasada benzer üst sınıf ürünlerde var. Örneğim Xigmatek ELysıyum gerçekten çok güzel bir kasa , hani ömürlük derler ya , işte aynen öyle. Yer ve bütçe problemi olmayanlar için mükemmel. İçinde at koştur , tornado çıkar
  • Elysium fena kasa harbiden.Şu an Türkiye'de en çok olmasını istediğim Lian li dışında NZXT'dir abi. NZXT Phantom özellikle müthiş bir kasa.
  • Phantom gerçekten güzel kasa ama gelsede satışı zayıf hocam.
    Anca şimdiki gibi kampanya olacak öyle alınır. Bak şuanda Elsiym 450 lira ömürlük kasa birdaha ugraşmak istemeyenler için iyi fırsat.
  • elysium un da bana göre hdd kafes yönleri tek dezavantajı. onun dışında gerçekten de 10 numara kasa.
  • Elsium sürekli montaj yapan birisi için pekte uygun olmayabilir aslında , çünkü hdd takıp çıkarırken kafesleirni sökmesi gerekir. Onun dışında bir kere ugraşıp güzel ışıklandırma üst düzey sli/cf sistem kuran birisi için oldukça güzel kasa. İndirim olmasıda alınabilir yapıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LEON-X

    quote:

    Orijinalden alıntı: MPS-55

    ürünü aldım insallah güzeldir.Yardımınız icin tessekkürler

    Hayırlı olsun gayet güzel f/p ürünü

    Ürün gercekten büyük bir kasa fakat sansmıdır nedir lc-600h-12 psu ile gönderilmiş.Bu normalde sitede 500w ile göndericelecek yazıyordu.Bi sorum olacak ben iyi bir ekran kartı bu psu bana yetermi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chris Brown

    Elsium sürekli montaj yapan birisi için pekte uygun olmayabilir aslında , çünkü hdd takıp çıkarırken kafesleirni sökmesi gerekir. Onun dışında bir kere ugraşıp güzel ışıklandırma üst düzey sli/cf sistem kuran birisi için oldukça güzel kasa. İndirim olmasıda alınabilir yapıyor.

    sürekli yap yapma bence önemli kardeş yaa zaten ben ax 850 yi 1 ay sonra açıcağım şuan kutusunda kapalı duruyo henüz inceleme firsatım yok yakında kasayla beraber inceleyip foruma koyarım corsair obsidian 800 kasa var oda kapalı sıfır duruyo yeni sistem kurunca ikisinde açacağım


    şuanda başka bi sistem kuruyorum onun psu su da corsair gs700 23 36 itibari ile kutusundan çıkarmış bulunmaktayım. aslında tx 750 alacaktım kalmadı diye bunu aldım.ben devamli sistem kurarım alırım satarım vs vs evde zaten birden çok pc ve laptop var.

    neyse ben şu sistemi bi kurayım geri gelirim. nerde kalmıştım corsair gs 700 açmaktayım bakalım ne çıkacak




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MPS-55
    Ürün gercekten büyük bir kasa fakat sansmıdır nedir lc-600h-12 psu ile gönderilmiş.Bu normalde sitede 500w ile göndericelecek yazıyordu.Bi sorum olacak ben iyi bir ekran kartı bu psu bana yetermi?

    Kasanız Hayırlı olsun tekrar. Size gönderilen Psu nun satış fiyatı 130TL. Kasa ücretsiz gönderilmiş size , yanlışlıkla 600W koymuşlar

    Piyasadaki birçok ekran kartını kullanabilirisniz.
  • bu ürünü aldırdıgınız icin tessekürler.Evet kargoda ücretsiz geldi
  • Hayırlı olsun tekrar. 1mm çelik zaten kasa. İç hacmide geniş. Yıllarca kullanırısnız.
  • PSU Uzmanı Fenomenha'nın konusuna ne oldu ?
  • Üst konuluktan düşürüldü , genel anlamda kasa/Psu üzerine bir üst konu açıldı.
  • 500 WATTlık PSU;sisteme 500 WATT güç mü sağlar; yoksa şebekeden 500 WATT'a kadar güç mü ÇEKER???önemli bir soru..
  • Buyrun sorunuzun ve sorabilecekleirnizn cevabı burada. İlk mesajada eklemiştim zaten , gözünüzden kaçmış sanırım.

    http://forum.donanimhaber.com/m_38758307/tm.htm
  • Emeğinize sağlık güzel tavsiye ve bilgilendirmelerde bulunmuşsunuz.Bence öneri listenize Xilence moduler serisi güç kaynaklarını eklersiniz iyi olur.Moduler serisi gaming serisinde daha üstündür.Örnek vermek gerekise elimde şuan boşta duran XP550.CS.R3 moduler serisi güç kaynağı var ve Gaming serisi 600w ile kıyaslandığında,gaming serisi 600w güç kaynağı 2x12v kanalında 20amper güç verirken moduler serisi 550w olanı 24amper güç vermektedir.Aynı şekilde gaming serisi 800w 4x12v kanalından 20amper verirken moduler serisi 750w olan 4x12v kanalından kanal başı 32amper güç vermektedir.
  • Sanırım birazdaha araştırmanız gerekli. Yinede teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chris Brown

    Sanırım birazdaha araştırmanız gerekli. Yinede teşekkür ederim.

    Ben araştırma yapmadan konuşmam




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chris Brown

    Söylediğiniz değerleri o Psu lar veremez. Üzerinde yazan amper değerleri ile psu ların verebildiği değerler farklıdır.

    http://forum.donanimhaber.com/m_38758307/mpage_2/key_/tm.htm




    Söylediğiniz ve link verdiğiniz 750W lık Psu nun değerleri yukarıda , bakabilirsiniz.

    Linki niye verdiniz neye dikkat çekmeye çalıştınız anlayamadım?Gösterdiğiniz resim yalnız eski revizyona ait.Yukarıda vediğiniz linkte r3 revizyonları alın denmiş ve orayı kaynak göstermişsiniz ama eski revizyon xp750 etiketini bulup koymuşsunuz.Koyduğunuz resimdeki ürünün barkodundan ürünün 2007 yılına ait ve eski revizyon olduğu açıkça gözüküyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knnkpln -- 13 Kasım 2011; 0:20:50 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.