Şimdi Ara

KASA&PSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

AMD Ryzen 5 3600 3.6GHz 32MB Cache 6 Çekirdek (65W) AM4 Kutulu İşlemci 1350 tl

Ram

GSKILL 16GB (2x8GB) Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram 644 tl

Anakart

MSI B450-A PRO MAX DDR4 4133MHz (OC) AM4 ATX Anakart 850 tl

Ekran kartı

GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER WINDFORCE OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı 3500 TL( EKRAN KARTİ ALİNDİ)

SSD

Kingston A2000 500GB 2200/2000MB/S NVMe M.2 2280 PCIe SSD (SA2000M8/500G) 565 tl

Monitör

AOC 24G2U 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD IPS Monitör 1700 tl

Kasa & PSU

Ciddi bir sıkıntısı yoksa başka bir şey onermesseniz çok mutlu olurum ancak kasa ve PSU konusunda yardımınız lazım aklımda sadece 2 tane var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Gayet güzel sistem kasa güç kaynağı olarak

Dark guardion kasa
    600w high power 600w gold psu

Bu ikiliye sahip olabilirsin
  • ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    www.amazon.com.tr
    GameBooster GB-G3030B Tempered Glass Pencereli, 4x120mm RGB Ring Fanlı, Mesh Ön Panel, Siyah MidTower Oyuncu Kasası: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/GameBooster-GB-G3030B-Tempered-Pencereli-MidTower/dp/B07YZN1GNJ/ref=mp_s_a_1_1?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&dchild=1&keywords=mesh+kasa&qid=1593804643&sr=8-1

• Bu olur mu sizce

• Sistem bileşenleri çok güzel

...ek olarak önerim işlemci için bir kule türü soğutucu bütçeye sıkıştırabilirseniz harika olur.

Kasa ve psu olarak bütçeniz ne kadar ?

• LEON-X kullanıcısına yanıt
    PSU yu da tamamladım tek şey kasa kaldı o da Max 600 TL soğutucu çok gerek duymam ama ilerde yükseltebilirim

• R5 3600 için stok fan yük altında yaz sıcaklarında biraz sıkıntılı olur o açıdan söylemek istedim.

Kasa için de Corsair 275R modelini inceleyin isterseniz, malzeme yapısı ve iç hacim olarak güzel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık KASA+PSU
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Soğutucu seçeneğini gözden geçiricem o kasanin airflowlari o kadar iyi değil diye biliyorum ama tam bilgiye sahip değilim

• 275R Airflow modelinde 3x12cm fan var, aslında öne 14cm fan da takılıyor ama 12cm tercih etmişler ve üste kıısma da ek fan takılabiliyor, diğer yandan maalesef çok düşük markalar da RGB furyası ayağına fiyatlarını uçurmuşlar.

Klasik türde Powerboost ve türevleri aşırı pahalı yani psu'suz mesh yapıda kasalar 3-4 fanlı modeller 450-500 TL'den başlıyor neredeyse, bileşenleriniz iyi seviye de bu yüzden cılız bir kasa gitmez diye düşünüyorum.

F/P olarak üstte "ThE LoSt" hocamın önerdiği Dark Guardion modeli de fen sayılmaz, geniş bir iç hacime sahip ve 4 RGB fanla geliyor.

Teknobiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    Dark Guardian 4x12cm RGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGUARDIAN) - Kasa - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/dark-guardian-4x12cm-rgb-led-fanli-full-cam-yan-ve-mesh-on-panel-usb-3-0-bilgisayar-kasasi-dkchguardian-28620.html

Ben de bu kasayi düşünmüştüm ancak site güvenilir mi ?

• Özellikle Psuyu kaliteli birşey alın benim tercihim genelde corsair oluyor psu tarafında thermaltake de alınabilir Psu önemli.

Kasada ise corsair, coolmaster, thermaltake alınabilir ama arkadaşların diğer yazdığı modellerde sorun çıkarmaz herhalde
  • Firma ile sorun yaşayan da var tersi de var, ben şuan ki kullandığım kasamı ve eski ekran kartımı oradan almıştım, sorun yaşamadım, telefonla ulaşıp ürünün stoğunu sorun ona göre de sipariş vereceğinizi belirtin bir şekilde ilgilenceklerdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.