Şimdi Ara

Kasa Mod. ilk Mod. olucak 'Yardım' :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Elimde bir kasa var. Kasa çok küçük geliyo bana. e içimdende bu kasaya başlamak hiç gelmiyor.

işte kasa bu:

şimdi UV CCFL felan takıcam 30cm hane kasa kapaklarını felan kestirdim ama. ne bileyim istediğim kasa değil.

Bide bu AYDIN'da aradığın bir şeyi bulamıyorsun. mesela UV Sprey Boya. UV Kalem gibi.

Sizce bu kasaya başlasam nasıl olur. yani aklımda aslında şu kasadan alasım var ama: Truvatek PhalanX Şeffaf Pencereli Big Tower Kasa << Geri

Sizce hangisine mod yapayım Exper Active kasa elimde olan Truvatek ise alıcam olduğum kasa. Parası ise dert değil :)

hee birde. Bu Kasa Modding için Alışveriş yapacağım güvenli bi site lzm :)

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler :) iyi forumlar :)

• Elindeki imkanlar dahilinde iki kasayada mod yapabilirsin bence küçük olan kasandan başla en azından deneyim olur senin için,
    uv boya hırdavatçılarda florasan boya olarak geçer çoğunda vardır ama uv boya diyince anlamaya bilirler, uv kalemde her kırtasiyeci de ve milyoncu da fosforlu kalem olarak bulabilirsin.
    Modding sitesi olarakta Firebal
  • Evimin yaninda 2 firebal bayisi var ve modding konusunda hicbir fikrim yok ;(
  • Ben hb'den yapıyorum alışverişlerimi. Diğer malzemeleri bulunduğun şehirden de temin edebilirsin. Siteye gerek yok bence.
  • hb hepsiburada demek aklında bulunsun =)
    bu arada konu ile ilgili;
    bence paran varsa yeni kasa + uv boya al bu uv boylar için aydınlatıcı var kasa içine konuluyo bütün uvler rengine göre yanıyor çok güzel oluyor
    ama paran dert olabiliyorsa exper kasaya boya almalısın =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: YDG

Ben hb'den yapıyorum alışverişlerimi. Diğer malzemeleri bulunduğun şehirden de temin edebilirsin. Siteye gerek yok bence.

+1
  • kasa kücük geliyosa plexiden kendine istedigin ölcülerde kasa yaprsın üstne istedigin parcayı ayarlarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CoD 2 'de ilginç hata! [resimli]
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: YDG

Ben hb'den yapıyorum alışverişlerimi. Diğer malzemeleri bulunduğun şehirden de temin edebilirsin. Siteye gerek yok bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: 16hakan16

kasa kücük geliyosa plexiden kendine istedigin ölcülerde kasa yaprsın üstne istedigin parcayı ayarlarsın

katılıyorum imzamdaki linke bakabilirsin
    ilk modunuzsa mevcut kasanızı kullanmanız daha iyi olur
    tecrübe olur
  • Elindeki kasayı atık kağıt gibi düşün.

Karalarsın karalarsın atarsın.
    Çok karalayınca çizimin güzelleşir ,ustalaşırsın.

Sonra A4 Kağıt Alırsın, çizimini döktürürsün...

The DarkMaster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.