Arkadaşlar Elimde bir kasa var. Kasa çok küçük geliyo bana. e içimdende bu kasaya başlamak hiç gelmiyor.
işte kasa bu:
şimdi UV CCFL felan takıcam 30cm hane kasa kapaklarını felan kestirdim ama. ne bileyim istediğim kasa değil.
Bide bu AYDIN'da aradığın bir şeyi bulamıyorsun. mesela UV Sprey Boya. UV Kalem gibi.
Sizce bu kasaya başlasam nasıl olur. yani aklımda aslında şu kasadan alasım var ama: Truvatek PhalanX Şeffaf Pencereli Big Tower Kasa << Geri
Sizce hangisine mod yapayım Exper Active kasa elimde olan Truvatek ise alıcam olduğum kasa. Parası ise dert değil :)
hee birde. Bu Kasa Modding için Alışveriş yapacağım güvenli bi site lzm :)
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler :) iyi forumlar :)
Elindeki imkanlar dahilinde iki kasayada mod yapabilirsin bence küçük olan kasandan başla en azından deneyim olur senin için, uv boya hırdavatçılarda florasan boya olarak geçer çoğunda vardır ama uv boya diyince anlamaya bilirler, uv kalemde her kırtasiyeci de ve milyoncu da fosforlu kalem olarak bulabilirsin. Modding sitesi olarakta Firebal
Evimin yaninda 2 firebal bayisi var ve modding konusunda hicbir fikrim yok ;(
Ben hb'den yapıyorum alışverişlerimi. Diğer malzemeleri bulunduğun şehirden de temin edebilirsin. Siteye gerek yok bence.
hb hepsiburada demek aklında bulunsun =) bu arada konu ile ilgili; bence paran varsa yeni kasa + uv boya al bu uv boylar için aydınlatıcı var kasa içine konuluyo bütün uvler rengine göre yanıyor çok güzel oluyor ama paran dert olabiliyorsa exper kasaya boya almalısın =)
quote:
Orijinalden alıntı: YDG
Ben hb'den yapıyorum alışverişlerimi. Diğer malzemeleri bulunduğun şehirden de temin edebilirsin. Siteye gerek yok bence.