Şimdi Ara

kasa / işlemci soğutucu uyumluluğu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben h80i GT aldım ve buna uygun güzel bir kasa almak istiyorum max 500 tl olacak şekilde

ancak birşey farkettim çoğu kasada üst tarafında 2 fanlı olacak şekilde h corsair serilerine uygun boşluklar var anlamışsınızdır nedemek istediğimi 120m 2 fan üste takılsa arkadaki büyük boşluğa bir soğutucu daha takabiliyorsun yani kastettiğim fan.
    ancak benim aldığım modeli o arkadaki boşluğa takabiliyorsun sadecehttps://store.donanimhaber.com/81/4d/29/814d29065d6079a89f3fd3f01ca683c4.jpg buradaki gibi. ama 2 fanlı yanyana olan modelleri üste taktıgında altta bir fan takacak yer kalıyor.

h80i GT modelinde başka takılabilecek yer yok mu ? yada o fanı gene arkadaki yere taksak ekstra olarak kasaya üstüne falan çalışan fan takamazmıyız ?

• H80i var bende (GT değil) arka çıkışa push/pull taktım
    Üste de 2 adet 14cm fan taktım
    Kasa 500R

Yani arka egsoza takarsan kasa üst fan kısmına hala fan takabiliyorsun.

Benim tek sıkıntım, fan kabloları, CPU güç kablosu vb gibi bağlantıları yönlendirirken H80i baya uğraştırdı o kadar.

Örnek bir kaç resim, sığma ihtimalini gözünde canlandırabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suphion -- 7 Ağustos 2015; 16:01:34 >

• suphion kullanıcısına yanıt
    birşey farkettimde ilk ve ikinci resimde birincisinde kablolar alta doğru ikincisinde ise üste dopru ve fan yerini kaplamış gibi. alta doğru yada üste doğru taksak bi sorun çıkar mı?
  • Emin değilim, ama olur da hava boşluğu olursa, işlemciye gitmesin diye ben üstte bırakırdım (Alakası olmayabilir gerçi ama pimpirikli olacaksak eğer)
    Bir de kasalar farklı, onunda etkisi vardır.

Corsair bazı kasalarda zaten üstteki fan yeri, kasanın daha dışına doğru gibi.

Hatta direk radyatörü dışına takan bile var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suphion -- 7 Ağustos 2015; 16:10:58 >

• suphion kullanıcısına yanıt
    anladım. h80i GT modeli dah-a mantıklı geldi çünkü tek fanlık yer kapsıyor. sanırım üst tarafa 2 tane normal fan takacam sağolasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    işlemci soğutucusu önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Soğutucu anakart uyumu
    geçen yıl açıldı
    Anakart kasa fanı bağlantısı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.