Şimdi Ara

KASA İÇİ KABLOLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar kasa modifiyesi son aşamalarına geldi kalan tek şey uv ışıklar onlarda bir kaç güne gelir diye düşünüyorum fakat gel gelelimki kasadaki modifiyeyi bozan tek şey psu dan gelen sarı kırmızı beyaz siyak renkteki kablolar berbat bi görüntü oluşturuyor kasada 5 fan var fanlar uv sprey ile yeşil boyandı hepsi mavi ledli ayrıca boydan boya kasayı kaplayan şerit led döşeli ışılandırma sistemi mavi bu kabloları nasıl bi şekilde modifiye edebilirim ?

• Psudan gelen kabloları sleeve ile kaplayacaksınız hocam zor değil, bir iki video izleyin ve yeterli miktarda sleeve alın yapabilirsiniz.
  • nereden temin edebiliriz firebal da varmıdır hocam
  • Valla hocam firebalda hala var mı bilmiyorum, varsa da pahalıdır, ya forumda satan arkadaşlardan alırsınız ya da yurtdışından alın derim.
  • Serum hortumlarının biraz daha kalınıda olabilir sanki 6-7mm Tabi renkli olanlardan. Tam uçlara kadar kapatmazsa folyo ile kaplanabilir. Hatta akvaryumcularda bu hortumlardan var.
  • arkadaşlar bir arkadaşımıza kasa arıyoruz forumda kasa satan birileri varmıdır bilirsiniz siz
  • 2.el bölümünde hem kasa, hem sleeve satan arkadaşlar bulabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa ve Kasa Fanı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Kasa içi hologram ekran
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar kablo toparlama tamam ama bu yeşil elektrik bantlarının uv ışığa duyarlı olanı varmıdır acaba

KASA İÇİ KABLOLAR
  • o elektrik bantlarını sökün sıcaklıktan dolayı açılacaklardır hem toz da yapışır iğrenç bir görüntü ortaya çıkar.
  • söktüm nasıl bi yöntem tavsiye edersiniz gene çok dağınık oldu
  • kasanın diğer kapağını açıp anakartın arkasından dolandırın kısaldığı için çok kötü bir görüntü olmaz (ben öyle yapıyorum)
  • Merhabalar...

http://forum.donanimhaber.com/m_50596270/mpage_1/f_/key_//tm.htm#50596270

Bu linkten sleeve satışlarıma ulaşabilirsiniz, renk çeşidim boldur, ilginizi çekerse bana ulaşırsınız...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.