Şimdi Ara

Modifiyemalzemecisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
126
Cevap
10
Favori
11.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Hatay İlan Türü #Alınık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm ilanlarımızı aynı başlık altında topladık...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ModifiyeMalzemecisi -- 29 Kasım 2014; 9:39:51 >

• Beklemedyiz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SezerEkrem

Beklemedyiz :)
    helal be emrah abi sen olmasan karaborsaya düşücez vallahı sabırsızlıkla beklıyorum sese duyarlı neonda yaparsan cok cool olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

helal be emrah abi sen olmasan karaborsaya düşücez vallahı sabırsızlıkla beklıyorum sese duyarlı neonda yaparsan cok cool olur

Alıntıları Göster
    takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: MantarTheGreat

takip

Alıntıları Göster
    takip emrah kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hilmi fatih

takip emrah kardeşim

Alıntıları Göster
    Takippp
  • quote:

Orijinalden alıntı: shanke

Takippp

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar 18 Temmuz ya da 19 Temmuz günlerinde ürünlerin elimde olmasını bekliyorum, gelir gelmez ayrıntılı fotoğraflarını bu ilandan görüp sipariş verebileceksiniz...

Beklediğinize sizi pişman etmeyeceğime inanıyorum...

İlginiz için hepinize teşekkürler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PromodelHobby GS VISION !!!
    18 yıl önce açıldı
    Gebze Tabelacı Tavsiyesi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ModifiyeMalzemecisi

Arkadaşlar 18 Temmuz ya da 19 Temmuz günlerinde ürünlerin elimde olmasını bekliyorum, gelir gelmez ayrıntılı fotoğraflarını bu ilandan görüp sipariş verebileceksiniz...

Beklediğinize sizi pişman etmeyeceğime inanıyorum...

İlginiz için hepinize teşekkürler...

Alıntıları Göster
    Acil olarak hevesle,merakla foto bekliyoruz...
  • takıp...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mago

takıp...
    Arkadaşlar yoğun ilginizden dolayı hepinize teşekkürler ediyorum...

Birkaç gün içerisinde hepsi tükense bile, sürekli satışlar devam edecek, farklı istekleriniz veya düşünceleriniz olursa paylaşmanızı rica ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: djemo31

Birkaç gün içerisinde hepsi tükense bile, sürekli satışlar devam edecek, farklı istekleriniz veya düşünceleriniz olursa paylaşmanızı rica ederim...

arkadaşa çok çok tşk ederim sağolsun kırmadı beni.çok iyi bir arkadaş sabırsızlıkla bekliyorum şimdi trabzondayım sakaryaya dönünce alacam inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: dertlerinsani61

quote:

Orijinalden alıntı: djemo31

arkadaşa çok çok tşk ederim sağolsun kırmadı beni.çok iyi bir arkadaş sabırsızlıkla bekliyorum şimdi trabzondayım sakaryaya dönünce alacam inşallah

Alıntıları Göster
    vay ustam çok güzel ürünler getirmişsin varya.iştahım kabardı ama modluycak pc yok

• quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

vay ustam çok güzel ürünler getirmişsin varya.iştahım kabardı ama modluycak pc yok

Alıntıları Göster
    bu aralar bır kasa modlamayı dusunuyorum bunlar ısıme yarıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: kudretozbay

bu aralar bır kasa modlamayı dusunuyorum bunlar ısıme yarıcak

Alıntıları Göster
    hayırlı satışlar kardeşim ürünler güzel satıcı güzel daha ne olsun bol kazançlar.bu ürünleri alacaklar arkadaşlar eminimki uv duyarlı sata kablolarıda isteyeceklerdir :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: feilonq

hayırlı satışlar kardeşim ürünler güzel satıcı güzel daha ne olsun bol kazançlar.bu ürünleri alacaklar arkadaşlar eminimki uv duyarlı sata kablolarıda isteyeceklerdir :))

Alıntıları Göster
    hizmet adamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

hizmet adamı

Alıntıları Göster
    emrah kardeşim ürün ulaştı resimlerde belli olmuyor ama çok canlı renkleri sahipmiş makaronları 1 metre alsam iyi olurmuştu ayrıca 3 mm tam fan kaplosu için bicilmiş kaftan
  • quote:

emrah kardeşim ürün ulaştı resimlerde belli olmuyor ama çok canlı renkleri sahipmiş makaronları 1 metre alsam iyi olurmuştu ayrıca 3 mm tam fan kaplosu için bicilmiş kaftan

Artık modlar bittikten sonra aynı bu sayfada foto isterim haberin olsun :D

Evet 3 mm olanlar fan kabloları için geçekten de biçilmiş kaftan, vaktim olsun da ben de kendi kasamı modlayayım biraz artık :P
  • quote:

quote:

Artık modlar bittikten sonra aynı bu sayfada foto isterim haberin olsun :D

Evet 3 mm olanlar fan kabloları için geçekten de biçilmiş kaftan, vaktim olsun da ben de kendi kasamı modlayayım biraz artık :P

Alıntıları Göster

kardeşim ilk kez yapıyorum güzel olmuş mu en son noctuayı yaptım en güzel o oldu 2 m anca yetti biraz fazla almam lazımmış biraz malzemeden caldım makaronlar için sıcak hava tabancası bulmam lazım benim sac kurutma makinası biraz tırt gücü yetmedi emrah birde bu beyaz fanlara senden aldıgım uv boya ile boyayacagım da astar cekmem lazımmı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hilmi fatih -- 24 Temmuz 2011; 10:41:56 >

• quote:

kardeşim ilk kez yapıyorum güzel olmuş mu en son noctuayı yaptım en güzel o oldu 2 m anca yetti biraz fazla almam lazımmış biraz malzemeden caldım makaronlar için sıcak hava tabancası bulmam lazım benim sac kurutma makinası biraz tırt gücü yetmedi emrah birde bu beyaz fanlara senden aldıgım uv boya ile boyayacagım da astar cekmem lazımmı acaba

Bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim ama yani uv ışık altında olsun ki arkadaşlar da görsün istiyorum :P

Bu arada evet beyaz sprey boya kullanırsan astar amaçlı, daha iyi olur...

• quote:

quote:

Bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim ama yani uv ışık altında olsun ki arkadaşlar da görsün istiyorum :P

Bu arada evet beyaz sprey boya kullanırsan astar amaçlı, daha iyi olur...

Alıntıları Göster
    Bunlarda bendn dostum dün geldim sabah hallettim gerçi biraz zor oldu nede olsa ilk. Takat kalmadı valla bende arkadaşlar psunun tümünü kaplayacağım diyenler 40 mtreden aşağıya almasınlar kaplama işi sabır gerektiren bir iş ilk önce vazgeçtim ama sonradan madem aldım sonunu getireyim dedim psusnun da garantisi gitti bu arada 24 pin den 1 tanesi kırıldı sonra psuyu açıp tekrar lehim gerekti baya bir uğraştım anlayacağın ama değdi süper ürün süper satıcı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dertlerinsani61 -- 26 Temmuz 2011; 23:13:46 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.