Şimdi Ara

KASA İÇİ HAVA SİRKULASYONU EN İYİ ŞEKİLDE NASIL YAPABİLİRİM FANLARI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 sene önce bir hata sonucu mintonun dandik saç bi kasasını aldım.
    kasanın soutma die yan kapakta 2 80 lik içeri ufluyor bide arkada 80 lik var dısarı atıyor.kasada başka fan takma yeri yok.
    egzost olarak sadece 1 80 lik yeri var.

psu nun 120ligi var o baya hızlı alllahtan pis havayı alıyor

gumus etkili bir macun aldım boşta 50 dereceyken suanda 45 derece sureli 1 gun daha olmadı
    bir tane 120 lik fan aldım onu takıcak yerim olmadıgı içn dvd rw nin alında 3 tane daha koyma seyi var onları cıkardım 120 lik fanı soktum biraz bosluklu oldu ama neyse kablolarıda asagıya bastırdım şimdi onden 120lik ufluo yandan 2 80 lik ufluo 120lik psu ve arkadaski 80 dısarı atıyor
    sizce bu yetermi?

yoksa kasayı kespi bişme zamanı geldimi?

• feel hurricane 2 tavsiye ederim yada feel twister tavsiye ederim ucuzda bayağı
  • arkadaşlar kasadan kabloları iyice topladım hava seyi bozulmasın diye

yandaki 2 80lik sisteme ufluyor.
    dvd nin altınada 120 ligi biraz içeri dogru monte ettm.tozunu aldım macunları yeniledim bidaha biraz daha kalın surdum.
    işlemci masaustunde 41 e indi sıcak odada
    bir arkadasın konusu vardı orda işlemciye boru ile kapaktan direk almıs ve cift egzost yapmıs bende öyle bişi dusunuoyrum ztn yan kapak saç kasanın içi gozukmuyor kesiticem 2 120lik takıcam yan kapaga biri cpu ya biri vga ve ses kartının oldugu tarafa
    olucak ozmn baya iyi sonuclar elde edebilirim heralde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    masa içi uzay kasa için öneri
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.