arkadaşlar 2 sene önce bir hata sonucu mintonun dandik saç bi kasasını aldım. kasanın soutma die yan kapakta 2 80 lik içeri ufluyor bide arkada 80 lik var dısarı atıyor.kasada başka fan takma yeri yok. egzost olarak sadece 1 80 lik yeri var.
psu nun 120ligi var o baya hızlı alllahtan pis havayı alıyor
gumus etkili bir macun aldım boşta 50 dereceyken suanda 45 derece sureli 1 gun daha olmadı bir tane 120 lik fan aldım onu takıcak yerim olmadıgı içn dvd rw nin alında 3 tane daha koyma seyi var onları cıkardım 120 lik fanı soktum biraz bosluklu oldu ama neyse kablolarıda asagıya bastırdım şimdi onden 120lik ufluo yandan 2 80 lik ufluo 120lik psu ve arkadaski 80 dısarı atıyor sizce bu yetermi?
arkadaşlar kasadan kabloları iyice topladım hava seyi bozulmasın diye
yandaki 2 80lik sisteme ufluyor. dvd nin altınada 120 ligi biraz içeri dogru monte ettm.tozunu aldım macunları yeniledim bidaha biraz daha kalın surdum. işlemci masaustunde 41 e indi sıcak odada bir arkadasın konusu vardı orda işlemciye boru ile kapaktan direk almıs ve cift egzost yapmıs bende öyle bişi dusunuoyrum ztn yan kapak saç kasanın içi gozukmuyor kesiticem 2 120lik takıcam yan kapaga biri cpu ya biri vga ve ses kartının oldugu tarafa olucak ozmn baya iyi sonuclar elde edebilirim heralde