Şimdi Ara

Kasa Genel Paylaşım Konusu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.172
Cevap
4
Favori
32.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

bizim çaylar nerde kaldı Burki

@IIBurkiII

harbiden burki

sdece çiziğe atsam mı olurmu

o zaman tüm kasaya atman lazım

• tmm vurmayın öldüm
  • bir de konuyla ne kadar alakası var bilmiyorum ama konu dışına dönmüşken paylaşayım

kartlar tost olmuş birde referans acıdım

• çayları kargoya verdim geliyor merak etmeyin
  • quote:

bir de konuyla ne kadar alakası var bilmiyorum ama konu dışına dönmüşken paylaşayım

kartlar tost olmuş birde referans acıdım

referansa niye acıyorsunki at çöpe gitsin zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: IIBurkiII

çayları kargoya verdim geliyor merak etmeyin

7970 Quad crossfireli tost yaptik soğuyacak şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

çayları kargoya verdim geliyor merak etmeyin

7970 Quad crossfireli tost yaptik soğuyacak şimdi

• Eee yokmu kasa ss i guzel olmasi onemli degil stok hali de yeter ^^

• quote:

Eee yokmu kasa ss i guzel olmasi onemli degil stok hali de yeter ^^

haftasonu ben tazeleyecem biraz renklenir ortalık 200r li olan sistem içinde eklerim görüntüler
  • bende de 3 tane kasa var aslında şöyle bi düşündümde zalman z11 , corsair200r ve experin içini boşalttığım minik hazır kasası öyle köşede duruyor bu çöpe atacaktım abim yapma dedi
  •  Kasa Genel Paylaşım Konusu
     Kasa Genel Paylaşım Konusu

Kasa Genel Paylaşım Konusu

bunlar şimdilik olsun yarın monitörü garantiye gönderdiğim de kasanın içini açıp temizlicem o zaman daha ayrıntılı atarım.kasa dark evo 2 kablo toplama kanalları yok kendi çapımız da bir kanal yaptık

@IIBurkiII

• quote:

bende de 3 tane kasa var aslında şöyle bi düşündümde zalman z11 , corsair200r ve experin içini boşalttığım minik hazır kasası öyle köşede duruyor bu çöpe atacaktım abim yapma dedi

200R yi alabilirim satmayi dusunuyorsan pm gel

• onda şu an sistem var yav. amd sistemi onun içinde exper boş duruyo sadece çürümeye ayırdım
  • çok güzel kasa gerçekten videosunuda atmıştım yukarıda tek eksiği kablo kanalları işte. beklemedeyiz
  • quote:

çok güzel kasa gerçekten videosunuda atmıştım yukarıda tek eksiği kablo kanalları işte. beklemedeyiz

dark evo akortek ithal ediyor berbat bişey telefonlaracevap verilmiyor hatları kapalı teknobiyotiğin de aynı şekil de kesin ve kesinkez önermiyorum hiç kimseye.kasa da kablo toplama kanalları yerleri belirlenmiş taşlama aleti olsa kesilir güzelcene.ben kendime alternatif kablo toplama buldum,Allah'tan.

kasaya 12cm hiç bir cpu soğutucu sığmıyor.onun da çözümünü bulduk vida yerlerine vidalamak yerine yuvasına soğuk silikonla yapıştırdım.soğutucuya sıfıra sıfır oldu.

kasa hava akışı çok güzel bf 3 ful ayar 28 boşta 13 derece

• quote:

onda şu an sistem var yav. amd sistemi onun içinde exper boş duruyo sadece çürümeye ayırdım

Experi pc ciye sat 15tl verirse gene bi fan alirsin :D psu nun ustune fan takmayi hic dusundun mu?

• blower'ı bugün bizim teknik servise söktürdüm bildiğin toplama bu dedi kazık attılar

gittigidiyora söyledim geçmiş olsun bilader diyorlar

deniz bilgisayarın iyiymiş bende soğutma sistemim iyi diye geçiniyordum gerçi çatı katındayım klima yok boşta 25-30 alıyorum çekirdekler 15

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 3 Temmuz 2013; 19:05:38 >

•  Kasa Genel Paylaşım Konusu

@*GameOver*

eyvallah sağolasın şimdi oyundan çıktım değerler bunlar 4.0 ghz o.c li hali fx 6100

edit:bende de klima yok normal okşijenle soğutuyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnnie Walkerr -- 3 Temmuz 2013; 19:10:35 >

• ben oto o.c. kullanıyorum boşta 1400mhz yükte 3800 atıyor max. 4100 oluyor bios turbo core açık

geçen merak ettim cpu ratio 20 ve 21 yaptım denedim yine kendi 17.5 yapıyor kayıt edip kapatıyorum ama orijinale çeviriyor oto o.c. kapalı halde deniyordum sistem imzamda.

hangi türlü daha iyi olur sistemi sabit 4ghz yorar mı ? yoksa boşta 1400 çalışması daha mı iyi olur ?

bu arada aida64 extreme lisanslı kullanıyorum psu fanını göstermiyor bende

sistemi epey uzun vadeli kullanacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 3 Temmuz 2013; 19:12:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

üstad ben oto o.c. kullanıyorum boşta 1400mhz yükte 3800 atıyor max. 4100 oluyor bios turbo core açık

geçen merak ettim cpu ratio 20 ve 21 yaptım denedim yine kendi 17.5 yapıyor kayıt edip kapatıyorum ama orijinale çeviriyor oto o.c. kapalı halde deniyordum sistem imzamda.

hangi türlü daha iyi olur sistemi sabit 4ghz yorar mı ? yoksa boşta 1400 çalışması daha mı iyi olur ?

ben şuan sistemimden çok memnunum,amd overdrive ile o.c denedim o.c tutmadı (maya tutmadı gibi oldu ama ) youtube da 1 -2 video izledim turbo boostu kapadım bios dan voltaj vermeden 4.0 ghz,masaüstündeyken 1.400 1.800 mhz de çalışıyor oyuna girdiğim de 4.0 ghz de çalışıyor forumdan bilgilendiğim kadarı ile ve mantıkla güç tüketimi ile alakalı olduğuna varsaydık.

edit: bu programdan hiç anlamam forumdan bir arkadaş bilgisayara girip yükledi lisansını falan.bu arada boşta 1400 çalışmasının hiç bir zararı bence okuduklarıma görede gayet güzel bir olay.

misal araba yokuş aşağı yakıt tüketimi minimuma hatta aza indiriyor ( bilgisayar boştayken aynı şekilde )

misal araba yokuş yukarı çıkarken tüm gücünü lastiklere aktarıyor (oyun oynarken )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnnie Walkerr -- 3 Temmuz 2013; 19:19:30 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.