Şimdi Ara

Kasa+Fan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar rc-k380 sizce soğuk bir kasamı kullananlara soruyorum ekstra fan vs gerekiyor mu soğutucu olarak işlemci soğutucum var hyper 212 evo ee ne diyorsunuz ?

• naak98 kullanıcısına yanıt
    rc 380 önünde tek fanla geliyo ekstra eksoz fan alınmassa soğutması pek başarılı olmaz ayrıca kasanın cpu soğutucu desteği max 155mm sizdeki soğutucunun boyutu 159mm bu kasayla bu soğutucuyu kullanıcaksan ancak yan kapak açık kullanabilirsin
  • DoubloN kullanıcısına yanıt
    teşekkürler yardımlarınız için ekstra fan olarak ne önerirsiniz vatandan ve 212 evoyu aratmayacak neredeyse aynı fiyata aynı performansı verecek başka bir soğutucu var mı ?

hyper 212 evo 120mm görünüyor arkadaşım vatanda ? yanlış bakmış olabilir misin ?
  • naak98 kullanıcısına yanıt
    o fanın boyutu. işlemciye temas eden noktadan en üsteki soğutma borularına kadar olan boyutu 159mm emin değilsen cooler masterın sitesinden bakabilirsin
    öndeki tek fan ile geliyor ki gerçekten soğutma için yeterli olmaz fx 8350 işlemci r9 280x ekran kartı ile kullanacağım soğutma sisteminin iyi olmasını istiyorum vatandan üste ve kenarlara fan önerirmisiniz. T4 cpu soğutucusunu pek beğenemedim ah be 212 evo ah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    140mm Kasa Fan Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.