Şimdi Ara

kasa çalışıyo ekran gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kasanın düğmesine basıyorum kasa çalışmaya başlıyor fakat ekrana gorüntü gelmiyor ışığı yanıp sönüyor sürekli kapa aç yapıyorum bazen 1 gün bazen 5 saat bazen 4 gün sonra açılıyor kabloları denedim ekran kart ram v.b denedim nasıl cözücem lüfen yardım edin :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardım :(

• yuksel ıhtımal ya power supply yada anakarttan . anakart olma olsasılıgı yuksek uzerınde kondansator var onlar abır bak ucları sısık olan varsa bılkı ondandır onları degısınce bazen calsııyor ama emın degılım bakmak denemek lazım gıne
    saygılar ıyı forumlar .
  • Anakartta kule gibi seyler var uclarinda cizgiler var 4 yana hepsi ice dogru fakat birinin ucu şişmiş ondan olabilirmi ve para vermeden duzduzeltememmi durumumuz iyi degilde .s

• Ekran kartı ve monitör kablolarını bir kontrol edebilirsiniz,
    görüntü geldiğinde Format atabilirsiniz( ekran kartının driveri sürücüsü bozulmuş olabilir)
    Sorun donanımsal olabilir, bir bilgisayar servisine götürbilirsiniz.
  • Kardeşim bunun bir çok nedeni olabilir, (Ekran kartı, Monitor Kabloları, Anakart) bunlardan herhangi birinde ise problem değiştirmek zorundasın, en yakın zamanda değiştirmeni tavsiye ederim aksi takdirde farklı sorunlarada yol açabilir. Herhangi bir bilgisayar servisine getirip yaptırabilirsin tahminen 10TL ile 30TL arasında düzeltebilirler.
  • Bilgisayarcıya götürdüm anakartın yanmış o yüzden ekran gelmesinde sorun yaşıyorsun dedi anakart degistirmemiz lazım fakat senin anakartın aynısı hicbiryerde yok o yuzden yeni anakart işlemci ve ram almalıyız dedi 500 TL fiyat çıkardı 30 TL olsa çoktan yaptırirdım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EKRAN KARTI FANI DURUP DÖNÜYOR
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • warpower W kullanıcısına yanıt
    Kardeşim birde Ekran kartını çıkarıp, anakart'tan onboard görüntü almayı dener misin ?
  • Denedim goruntu yok fakat 5 6 saat bazen 10 20 saat boyunca surekli ac kapa yaparsam ekran geliyor fakat bazen 2 3 gun acilmadigi oluyor yeni anakart alsam o zamanda islemci ram v.b de almak zorundayim cok Pahali .s @Bossize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warpower -- 13 Mart 2015; 14:36:26 >
  • Ozaman anakart değiştirmen gerekicek sana bir kaçtane anakart önerebilirim;

Bunlarla çok yüksek performanslı işler yapamazsın ama idare edeceğini düşünüyorum 500 TL yerine bu daha makbul olur.

• Benim suan anakartim ecs a740gm-m yeni anakart aldigimda onceki islemci ram v.v.b kullanmak istiyorum yenilerine para vermek istemiyorum o tavsiye ettiginiz anakarti alirsam baska biseye gerek kalmaz degilmi

• O konuda birşey söyliyemem uyarmı uymazmı ama onları bilgisayar servisine gösterirsen sana yardımcı olurlar.
  • Bilgisayarcılar pek yardimci olmuyorlar kendi cicikarlarini dusunuyorlar

• Bu dünyada çıkarsız iş yapanmı var dostum :) Yani bu konuda pek diyebileceğim birşey yok güvenilir bir bilgisayar serviscisine getirmeni tavsiye ederim.
  • Yardimlarin icin tesekkur ederim

• Rica ederim iyi forumlar.
  • Anakarttaki şişen kondansatörden kaynaklanıyordur kardeşim.
    500tl masrafdı hangi akla hizmet çıkarmış anlamadım.
    İstanbuldaysan bana getir kondansatör bulur uygun fiyata hallederiz.
  • Pm gonderdim kardes

• @warpower
    Anakart onerebilirim sana ama işlemci, ram gibi diğer bileşenlerin modellerini soylemen gerekli ki uyumlu olsun. Şuantida otobusteyim eve gittiğimde sayacağın bileşenlere uygun bir anakart bulabilirim.

Ama ondan önce ekran kartını çıkartıp anakarta entegre olan (onboard) ekran kartını tak kabloyu, oyle dene. KABLODA TEMASSIZLIK GİBİ BASİT BİR NEDEN DE OLABİLİR. BAŞKA KABLOYLA DENE. VE EKRAN KARTI GİRİŞİ BOZUK OLABİLİR EĞER EKRAN KARTINDA 1DEN FAZLA ÇIKIŞ VARSA ONU DENE, ÇIKIŞLAR FARKLI İSE DÖNÜŞTÜRÜCÜ KULLANABİLİRSİN.

Dediğim gibi sen özellikleri yaz ben eve vardığımda bir anakart oneririm sana. Bana guvenmiyorsan da sistem tavsiyeleri bolumune konu açabilirsin.

İyi forumlar.

Edit: Anakart yeni almana gerek yok tabi tamir ettirebilirsin. Ustteki arkadaş yazmış zaten anakartı değiştirmeye gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VatandA.Ş. -- 13 Mart 2015; 15:39:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacı ramlerin statiği alıp denedin mi veya yerleri değiştirip denedin mi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.