Bildirim
Kasa başka odada monitör klavye başka odada
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
takıldığı zaman öteki odaya mı gidip resetleyeceksin? -
quote:
Orjinalden alıntı: ubyz
takıldığı zaman öteki odaya mı gidip resetleyeceksin?
hadi o gene iyi. cd sokup çıkarırken nasıl olacak
arkadaşım bunlarla ugraşana kadar git 3-5 tane sessiz fan al olsun bitsin -
Benim bilgisayar kitlenmiyor, ha kitlense de o kadar aptal değilim kalkıp gidecek kadar, bilgisayarın elektiriğini uzatma kablosu ile monitörlü odada bağlarım fiş çıkar tak kapiş. -
aşşağıdaki link e bak işine yaryaca b şeyler olablir ama orda anlatılan için düşük konfiragasyolu 2. bir sisteme ihtiyacın var hatta symbiyanlı telefonun varsa sistemini bunula kumanda edebileceğin controlfreek adlı programda anlatılıyor
kolay gelsin
http://www.pclabs.gen.tr/article.asp?doc=425
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaDReS -- 13 Mart 2005, 15:01:20 > -
quote:
Orjinalden alıntı: TEKnaKILLAH
quote:
arkadaşım bunlarla ugraşana kadar git 3-5 tane sessiz fan al olsun bitsin
-
quote:
Orjinalden alıntı: trty
quote:
Orjinalden alıntı: TEKnaKILLAH
quote:
arkadaşım bunlarla ugraşana kadar git 3-5 tane sessiz fan al olsun bitsin
harbiden ilginç
-
bence en iyisi kasanı bir örtüyle sıkıca sarmak!Ben ciddiyim -
quote:
Orjinalden alıntı: efege
bence en iyisi kasanı bir örtüyle sıkıca sarmak!Ben ciddiyim
Bilgisayar yanar kavrulur hava alamayınca kastın mı var bilgisayarıma -
üstad uzatmak mesele degil de sonrası arkadasların dedigi gibi mantıklı mı sence yanniii biraz akılıca biseler dusunsen fan gibi -
ben sesten degılde tembellıkten,yattığım yerde bilgisayarı kullanmak için yaptım
wirelees sistem,tft monitör,uzatma kabloları,yalnız monitörün uzatma kablosu bayağı pahalıydı
şimdi laptopum var daha kolay,evin her tarafında,balkonda,hatta wireleesi olan arkadaşlara gittigimdede laptopu yanıma alıyorum,oradada internete giriyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: zeyyatvolkan
üstad uzatmak mesele degil de sonrası arkadasların dedigi gibi mantıklı mı sence yanniii biraz akılıca biseler dusunsen fan gibi
Neresini mantıksız buluyorsun, ihtiyacım var böyle bir şeye ve bilen varsa yanıtlasın diyorum, mouse ve klavyenin kablosunu uzatmak istiyorum, kasayı yan odaya alacağım, tek ihtiyacım yardımcı olmak isteyen arkadaşların kabloları nasıl uzatacığım hakkında fikir vermesi, bilgisayar 24 saat açık ve fanla olacak bir şey değil bu, uyucam uyucam. -
hakketen cd takmak zahmetli olmayacakmı -
quote:
Orjinalden alıntı: SINIRYOK
hakketen cd takmak zahmetli olmayacakmı
Walla bütün gece sabaha kadar tam uyumak isterken yanında fan gürültüsü mü istersin yoksa gecede 4-5 kere 3 metre yürüyüp CD takmayı mı? -
arkadaşların dediği gibi kablolara harcayacağın paradan biraz daha harcayarak sessiz bir soğutma sistemini tavsiye ediyorum -
bende arkadaşların dediğine harfiyyen katılıyorum,şöle sessiz bi soğutucu alırsan senin için daha iyi olur bence.
hem neden klavye ve mause'a uzatma kablosu almayı düşünüyosun ki !!!!!!!!!!...al arkadaşım kendine birtane kablosuz klavye + mouse seti .ohhh mis gibi...kabloarın içinde boğuşmassın hem...
ULAN MİLLET NELERİ DÜŞÜNÜYO BE!!!.BEN İKİ AYĞIMIN ÜSTÜNDE DURAMAZKEN ; MİLLET AMUDA KALKIP BASKET OYNAMAK GİBİ BİR DÜŞÜNCEYE KAPILIYOR,,,HADİ HAYIRLISI BAKALIM,DAHA NELER ÇIKACAK...
ALLAHIM SEN AKIL FİKİR VER YARABBİM...
AMİN...AMİN...
AMİN...
-
Radyocu Deli Emin'e danış sen bu konunun ayrıntılarını. Onun daha önce aklına gelmiştir kesin.
(Yani alınmazsın umarım, şakka olsun diye yazdım.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi . -- 14 Mart 2005, 1:41:08 > -
quote:
Orjinalden alıntı: efege
bence en iyisi kasanı bir örtüyle sıkıca sarmak!Ben ciddiyim
daha iyi ısınsn diye mi -
hepsinin uzatması var kadıkoy 3 el bilgisayara(bana çok kazık attı ama yinede vereyim adını) git orda bulursun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X