Şimdi Ara

Kas yapmak için mahalledeki spor aletleri yeter mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1Aydir durmadan 2saat calisiyorum adonis vb. olur mu sizce? ozellikle kol kaslarim zayif onlar için ne onerirsiniz? illaki fitness salonuna mi gitmek lazim? sizin onerebileceginiz haraketler var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu belediyenin parklara koyduğu aletleri mi diyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Şu belediyenin parklara koyduğu aletleri mi diyorsun

EvetTekvando kursuna gidiyordum hoca kollarini gelistirmeni oneririm dedi yuzme fitness a falan git diye onerdi

• yetmez bizim sahilde var biraz baktımda öyle pek bişi değiller

• Ne adonisi birader kafan mı iyi? Adamlar profesyonel bir diyet+çalışmayla seneler sonucu yapıyor o adonisi.

Sabah-akşam yapabildiğin kadarx3 şınav-mekik yap en azından bir spordur, yararlıdır.
  • Kol kasların zayıfsa 5 günde bir ağırlık çalış, kaldırcağın ağırlık 10. tekrardan sonra çok ama çok zorlanacağın şekilde seç. Bunu 1-4 dakika arası dinlenme molaları ile 4 kere yap.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

quote:

EvetTekvando kursuna gidiyordum hoca kollarini gelistirmeni oneririm dedi yuzme fitness a falan git diye onerdi

Onlarla bırak adonisi, biceps bile yapamazsın. Görsellere Fitness yazınca çıkan vücutlardan istiyorsan evet salona gitmek şart. Sadece kol yeter diyorsan al iki dumbell evde çalış.

• quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Kol kasların zayıfsa 5 günde bir ağırlık çalış, kaldırcağın ağırlık 10. tekrardan sonra çok ama çok zorlanacağın şekilde seç. Bunu 1-4 dakika arası dinlenme molaları ile 4 kere yap.

Anlamadim hocam biraz daha açar misiniz

• şimdi parkta vücut yapan niggaların videosunu paylaşır biri.. dh klasiği..
  • yeter kardeşim, böyle olursun eğer çalışırsan

• Adonis he
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zobarak

yeter kardeşim, böyle olursun eğer çalışırsan

Türkiye'de böyle sokakta vücut çalışan adamı döverler.Allah'tan bu tür tipler Türkiye'de yok

• quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Adonis he

hee :( eve 10dakika once geldim 125dakikadir çalisiyorum ayaklarim ve kollarim sizliyor :( crysis3oynayacak halim bile kalmadi

• etrafta suplemantall alıp damızlık gibi gezinen tiplerden olmak istersen body şart
    zayıf biriysen büyük kütleli kaslar hayal etmemende yarar var,atıyorum yine kolum 40cm diye etrafta gezinen tipler var adamda boy 180 kilo 90+ küsür e bi zahmet çalışmasa da zaten 36+kolu oluyor.Ancak boyu 180 kilosu 70 olan birinin kolu 40 olmaz

eğer dumbell alırsan büyük yararını görürsün

ancak şiddetle barfiks yapmanı öneriyorum,vücudun duruşunu çok fazla etkiliyor .Onun haricinde youtube taki karın kası ve şınav videolarıyla gayet de fit bir vücut yapılır.Ancak spor geçmişine göre falan vücudun şekle girmesi belli bir zaman alır kiminde beklenen etki 3 ay zaman alırken kiminde 1ay sürer.Bence kendine hiçbir spor aletin olmasa bile bir program yaparak ortalama bir fiziğin varsa 3-4 ayda oldukça fit bir görüntüye sahip olabilirsin.Dediğim gibi barfiks barfiks barfiks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itrysohard -- 7 Temmuz 2013; 21:20:16 >

• Kaç kilo dumbell alayım? barçın dan alacağım + marka ne tavsiye edersiniz? fitness i kafaya koydum ama, yarin gidip sorucam

• quote:

Kaç kilo dumbell alayım? barçın dan alacağım + marka ne tavsiye edersiniz? fitness i kafaya koydum ama, yarin gidip sorucam

markaları konusunda fikrim yok ben eskiden almıştım

4tane 2,5 kg
    4 tane 1,25kg
    bir de barlardan oluşan ufak bir set benimki
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Kol kasların zayıfsa 5 günde bir ağırlık çalış, kaldırcağın ağırlık 10. tekrardan sonra çok ama çok zorlanacağın şekilde seç. Bunu 1-4 dakika arası dinlenme molaları ile 4 kere yap.

Anlamadim hocam biraz daha açar misiniz

www.altezozturk.com
    HACİM ÇALIŞMASI | Altez Fitness Center
    http://www.altezozturk.com/default.asp?page=content&id=103
    bu makaleyi iyice oku. Sonra kendine bi program çıkar.

http://dambilla-vucut-gelistirme.blogspot.com/ Burdanda hangi hareket hangi kas grubunu çalıştıyor görebilrisin.

• quote:

quote:

adam yüzmeye fitnessa git demiş mahalledeki spor aletlerine dememiş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.