Şimdi Ara

Kas yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 3 ay body building çalışmıştım bir işe yaramadı . Kick boksa başladım sonra 6 aydır falan devam ediyorum . Yağ oranım normalden çok düşük . Benle birlikte başlayan arkadaşın kasları hayvan gibi ortaya çıktı ama bende hiç bir değişiklik gözükmüyor :s Güçlü ve sağlam bir bedenim olduğu kesin çıktım maçı alıyorum. Hatta benden 30-40 kg ağır kişileri bile alıyorum ancak beden olarak sürekli güçlensem de kaslar ortaya çıkmıyor. Mesela karnım dümdüz kas oluyor ama baklava çıkmıyor . Neredeyse kendi ağırlığımı kaldırıyorum ancak kollarım da kaslarım sıkmadığım sürece belli olmuyor.

Ne yapmalıyım yardımcı olabilecek birileri var mı ?

• boy kilo ve yaşın hakkında bilgi verirsen daha iyi cevaplar çıkabilir.
  • 17 192 74
  • protein kullan herşey çıkar ortaya .
  • quote:

Orijinalden alıntı: genccimbomlu

protein kullan herşey çıkar ortaya .

Sordumda performans düşürür ilerde sorun yaratır falan dediler
    Sağlıklı bir marka falan veya nasıl nerden bilgilendirirsen sevinirim.
  • Body sporu zaman isteyen bir spor.Arastırırsan cok sey bulursun 3 ay body gidipde,hiç bir ise yaramadı dicek kadar verim alamaman iyi beslenmediğin anlamına gelir,3 aydada pek bisey bekleme dediğim gibi zaman isteyen bir spor.
    Simdi anlatmaya kalksak ardı kesilmez.Sen en iyisi burdan arastır bütün soruların yanıtlarını bulucaksın.
    http://www.bodyforumtr.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGu4rdian -- 11 Haziran 2010; 1:24:45 >
  • hem vücudunda kas olması için öncelikle yağ olması gerek sende kasa dönüşücek hiçbişey olmadığından kas yokmuş gibi duruyordur.
  • 192 ye 74 kg olursan tabi çıkmaz :)en az 80 olman lazım doğru düzgün belli olması için tabi yağ çok almıcaksın
  • Söylemesi kolay ama kilo alamıyorum . Bu kilo almış halim düşünün :s
    O zaman yapılcaklar listesi
    A: Diyetisyen bulmalıyım
    B: Proteyin ilacı bulmalıyım
    C: Daha çok çalışmalıyım

Teşekür ederim herkese
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.