Şimdi Ara

Kas ve Eklem Ağrıları Tespiti-Çözümler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kas ve eklem ağrılarını gidermeyi amaçlayan bir stimülatör cihazı geliştirmekteyiz.

Bu cihazımızın müşteri profillerini belirlemek için hazırladığımız 5 dakikalık anketi doldurmanızı ve farklı yaşlardaki kişilere de ulaşması için paylaşmanızı rica ediyorum.

https://goo.gl/forms/RjVTVAHRDkGSPhtS2

"Sportif performans sonucu oluşan kas ağrıları, bozulmuş vücut duruşu kaynaklı, travma ve psikolojik kökenli, bel ve boyun fıtıklarına bağlı oluşan sinir kökenli ağrılar günlük yaşamda sıkça karşılaşılmakta olup ilaç kullanılmadan stimülatör cihazlar ile tedavi edilebilmektedir.

Ayrıca, sakatlıktan korunma, kas güçsüzlüğüne bağlı ağrıların giderilmesi ve sportif performansı arttırmak amacıyla kas kuvvetlendirmesi de bu cihazlar yardımı ile yapılabilmektedir.

Günlük ağrıların geçirilmesini ve kas güçlendirmesini sağlayan bu stimülatör cihazlar kişilere daha iyi hizmet vermek için geliştirilmektedir
    ."

https://goo.gl/forms/RjVTVAHRDkGSPhtS2

Yorumlarınızı da bekliyorum.

Teşekkürler

• Ürün satışta değil di mi?
  • Merhaba,

Fizyoterapistimiz, makine mühendisimiz ve bilgisayar mühendisimiz ile birlikte hala geliştirmekteyiz.

Daha önce bu tür cihazları kullanmış kişilerin yorumlarını da bekliyoruz. Geliştirme aşamasında işimize çok yarayacaktır. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_tallboy

Merhaba,

Fizyoterapistimiz, makine mühendisimiz ve bilgisayar mühendisimiz ile birlikte hala geliştirmekteyiz.

Daha önce bu tür cihazları kullanmış kişilerin yorumlarını da bekliyoruz. Geliştirme aşamasında işimize çok yarayacaktır. Teşekkürler.

Ürün satışa çıkınca alıp kullanmak isterim açıkçası. Beni haberdar eder misiniz ürün satışta olduğunda?
  • Tabi ki. İlginiz için teşekkürler.
  • olumlu bir düşünce gibi görünüyor, takip etmeye çalışacağım. cihazın çalışma prensibiyle alakalı bilgi verir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.