Arkadaşlar Ağustos için 2 aile Kaş civarına gitmek istiyoruz. Önerebileceğiniz uygun yerler var mı? Kahvaltı ve akşam yemeği dahil olursa fena olmaz. Güzel sahili ve güzel kalacak yeri olsun gerisine gerek yok. (havuz şu bu) Cevaplar için şimdiden teşekkürker.
kirpik ya da göz kapakları sahili
iğrençti biliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Loading
kirpik ya da göz kapakları sahili
iğrençti biliyorum
Up.
Fethiye ye gel hocam. Ölüdeniz güzeldir. Biraz önce fethiye ile ilgili bir topice yazdıklarımı buraya da kopyalayayım.
quote:
Orjinalden alıntı: out
Biz 4 senedir tatilimi fethiyede yapıyoruz. Sana kaldığımız oteli tavsiye edeyim.
BEYAZ ÇİÇEK OTEL Temiz bir aile oteli. Sahipleri cana yakın güler yüzlü insanlar. Fiyatı Oda başı 60 tl. (dikkat kişi başı değil ) Odada klima uydu tv, wireless internet sıcaksu wc duş vs herşey var. Fiyata sabah kahvaltısı dahil. Ha bide sabah akşam sınırsız çay servisi var. püfür püfür esen bi bahçede çay bayaa güzel oluyor.
Mevki olarak Otogarın 100mt karşı tarafında kalıyor. Otelin önünden ölüdenize çalış plajına vs 5 dk da bir minibüs geçiyor. Otelin Tek eksiği havuzu yok eh masmavi ölüdeniz dururken havuza kim bakar.
telefonunu da yazayım. 0252 614 35 86
Kaş'ta çok güzel koylar var,Kapıkule miydi neydi,denizi Karayiplere benziyor,otelleri bilmiyorum.Ama Belek'e giderseniz yardımcı olabilirm