Şimdi Ara

Kas gevşetici hap rahatlatır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın gitar kursundan bir kızla ilk görüşmemi yapıcam , ilk olduğu için çok heyecanlanacağımı biliyorum akıl edemeyeceğiniz kadar çok heyecanlanıcam bunada eminim ( bayılmaya kadar bile gidebilir . ). Bu olaydan haberdar olan bir arkadaşım kas gevşetici hap alırsam daha rahat konuşabileceğimi söyledi . Ben araştırmadan böyle bir şeye girişmek istemiyorum acaba bu konuda bilgisi olan var mı ? Gerçekten kas gevşetici içersem rahat konuşabilir miyim ?

• çenende düşebilir :)

eczane deneyimlerime dayanarak derim ki bende işe yarayan sende yaramayabilir... ilaç tavsiyesi pek iyi bişey değil... gevşemek için duş al iyi uyu...
  • yok lan kas gevşeticinin onunla alakası yok saçmalama. içme yani gereksiz kas gevşeticiyle insanın sinirlerinin rahatlaması tamamen farklı şeyler.
  • Efexor al. Depresyon hapıdır ama rahatlatır.

http://sozluk.sourtimes.org/?t=efexor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunoda -- 30 Temmuz 2009; 0:05:24 >
  • 1 duble vodka iç ya da birkaç duble sana uygun alkol al,kıvama gelirsin,bülbül gibi şakın,brad pitt gibi havaya girersin, tecrübe ile sabit:)

quote:

Orijinalden alıntı: Sancher

Yarın gitar kursundan bir kızla ilk görüşmemi yapıcam , ilk olduğu için çok heyecanlanacağımı biliyorum akıl edemeyeceğiniz kadar çok heyecanlanıcam bunada eminim ( bayılmaya kadar bile gidebilir . ). Bu olaydan haberdar olan bir arkadaşım kas gevşetici hap alırsam daha rahat konuşabileceğimi söyledi . Ben araştırmadan böyle bir şeye girişmek istemiyorum acaba bu konuda bilgisi olan var mı ? Gerçekten kas gevşetici içersem rahat konuşabilir miyim ?
  • Her şeyde hap kullanmayın arkadaşlar. "Kızla görüşecem heyecanlandım", "Sınavım var gerginim", "zayıfım, kilo alaca'm" bunlar hep bahane. Karşınıza çıkan ilk heyecanda haplara -hele de böyle relaxanlara- sarılırsanız ileride bu haplara bağımlı yaşar hale gelirsiniz ve daha da kötüsü bu ilaçların yan etkileri hayatınızda kalıcı sağlık sorunlarına sebep olabilir. Bu tür ilaçlar "tuz" gibidir. Giderek, kullanmış olduğunuz miktar size yetmez olacak ve daha fazla kullanmak isteyeceksiniz. Hatta ileri seviyelerde ilacın kendisinin de yetersiz gelmesi ve çok daha zararlı alışkanlıklar (uyuşturucu, alkol gibi) edinmeniz çok olasıdır.
    Karaciğer, mide ve böbrek gibi organlarınıza onulmaz hasarlar vermek ve bir "bağımlı" olarak yaşamak istemiyorsanız ota b.ka ilaç kullanmaktan vazgeçin; biraz kendinize güvenin.
    Bu işin ilacı budur.
    Ve unutmayın :
    "İnsanın yedek parçası yok"

• 2 şişe bira çak, bak kalıyomu heyecan falan? :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antidepresan kilo aldırır mı!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alkolde saçmalatmasın ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.