Şimdi Ara

kaş aldırma :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kalın kaşlarım var. aldırmak geldi aklıma fakat komik gelebilir belki ama erkekliği bozarmı kaş aldırmak aranızda aldıran varmı. yada kendim alabilirmiyim? eğer aldırırsam nası alıyolar kaşları? ve önerebilceiniz bi kuaför varmı? ankaradayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark alien -- 28 Eylül 2008; 17:43:32 >

• ss koyarsan daha iyi karar veririz
  • quote:

erkekliği bozarmı kaş aldırmak

Bozar bozar..
  • SS kardes

aldirirsanda bozmaz ne yani kas aldirinca kadin mi olacaksin

o zaman butun kupe takan erkekler kadin
  • Ben sadece ortasını alıyorum cımbızla.
  • Benim bildiğim bayanlar alıyo ya... karizmayı zedeleme bırak

Sordum 21 yaşı
    Cımbızla almış kaşı
    Öyle bir kalçası var
    Sanki değirmen taşı........
  • Aldırıyorum ben ama çok değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hafız 3 doktor kız kardeş
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ss istemeyin foruma resim koyma taraftarı değilim. yorumları bekliyorum..
  • Senin resmini istemiyorlarki
    quote:

Orjinalden alıntı: dark alien

arkadaşlar ss istemeyin foruma resim koyma taraftarı değilim. yorumları bekliyorum..

• burda kaşlarından hiç problemi olmayan adamlar laf yapıyor aldırma karizmayı zedeleme falan.. dinlemiceksin böylelerini kafan rahat edicekse aldır..
  • birlesik kas elf gibi durur erkekligini de zedelemez yakısmayacagını dusunuyorsan ortasını aldırırsın boyle cirkin gorunmektense
  • quote:

arkadaşlar ss istemeyin foruma resim koyma taraftarı değilim. yorumları bekliyorum..

Eğer resimdeki gibiysen aldırabilirsin dert etme, sorun olmaz...

kaş aldırma  :D
  • ortasını alırsan sorun değil ama eninde bir değişiklik yaparsan benc ters erkekliğer
  • ortasını felansa al tabi ama fatih ürek gibi kalem yapacak dersen bilemiyorum
  • no ss no güven
  • Caiz değil!
  • kaşımın ortasında kaş yok sadece kaşlarım kalın. erkekliği bozarmı sorusuna ek olarak diğer sorularımada cevap verirseniz sevinirim.
  • Benim de kaşlar büyük bayaa ben de ileride düşünebilirim. Yok hocam aldır bir şey olmaz erkeklik kaş aldırıp aldırmamak ile alakalı bir şey değildir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: geexer

Senin resmini istemiyorlarki
    quote:

ya neyin ss sini istiyolar sadece kaşlarınmı
  • bende sadece ortalarını alıyorum cımbızla ama benm kaşların yanları çok düzgün ortalar b*k gibi küçükken

berberim makinemi ne vurmuş yanlışlıkla ortalarına doğru ondan biraz çok çıkıyor sadece ortalarını alıyorum :) ama dışarda görsen kaşları alıyor bu çocuk demezsin çok dikkatli bakınca bile zor anlaşılıyor
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.