Şimdi Ara

KARTVİZİTLERİM YANLIŞ BASILMIŞ NE YAPMALIYIM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kartvizit bastırdık. Ama söylediğimiz gibi olmamış ne yapmalıyız ? 2 kişi için 1000'er adet kartvizit toplamda 2000 adet kartvizit yanlış basılmış.

• İade edin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limonen

İade edin
    alırlar mı bana kavga çıkar gibi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

alırlar mı bana kavga çıkar gibi geliyor

Alıntıları Göster
    Yanlış olan nedir eğer işinize yaramıyorsa zorla verin kavga çıkacaksa çıksın işini doğru yapsınlar önce

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limonen

Yanlış olan nedir eğer işinize yaramıyorsa zorla verin kavga çıkacaksa çıksın işini doğru yapsınlar önce

Alıntıları Göster
    kabartmalı yapmalarını istemiştim ama sadece 2 tane yeri kabartın dedim heryerini kabartmışlar ve kabartmada yamuk olmuş yazıların solunda duruyor ve buda yazıların okunmasını zorlaştırıyor. ayrıca kartın arkasınada logoyu ortalayın dedim sağa doğru yamuk yapmışlar onuda rezil etmişler yani çok güzel bi kartvizit olabilecekken mahfolmuş moralim çok bozuk tasarımını da ben yapmıştım bide

edit: söylemeyi unutmuşum logomuzdaki bir harfin rengi beyaz olacakken kırmızı yapmışlar onu da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hll knk -- 26 Kasım 2018; 14:6:34 >

• eğer yazılı bir belge ile bunları beyan ettiyseniz sonuna kadar gidebilirsiniz sozlü ise elveda
  • 2000 kartvizit ne hocam. Masaj salonun mu var. 2000 tane kart matbaya koymaz. Yenisini basarlar hemen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ne kartviziti bu sex shop falan mi?
    Dagitim için eleman lazimsa gelirim tabi ücreti mukabilinde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.