Şimdi Ara

Kartvizit yapımı (stajer)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben Web tasarım lise son ögrencisiyim haliyle staj dosyam var kartviz istemişler ama ben degişik bişiler istiyorum sıradan olmasın tasarımı yaparım tamam ama şeffaf istiyorum şeffaf için tasarımda ne yapmam gerek transparan mı kalması lazım ayrıyetten baskıda nasıl çıkartcam ne kagıdı şefaflik için ayrıyetten bişi mi dicem bu bilgileri ögrenmek istiyorum teşekkürler..

• Şeffaf kartvizit için arka fonu boş bırakman yeterlidir. Eğer öğrenciyseniz ve bu konuda bilgi almak istersenizwww.pvcseffafkartvizit.com adresindeki iletişim numaralarından ulaşırsan bilgi aktarımı yapabiliriz. Takıldığınız yerler olursa her zaman ulaşabilirsiniz. Memnuniyetle bilgi verebiliriz.
  • Merhaba,

daha önce kartvizit için baskı aldınız mı bilmiyorum.
    Almadıysanız tavsiyem 1 tane örnek olarak normal kağıda çıktı alın.(Hem genel olarak tasarıma bakarsını, kesme paylarına bakarsınız vs)
    Şeffaf kartvizite gelecek olursak basılacağı metaryeli baskı yapan yere söylemeniz gerekir. Pvc ye basılıyor sanırım.
    Hatta internetten örneğini bulup gösterin.
    Muhtemelen arkası transparan bırakmanız gerekir.
    1 tane baskı alacaksanız bu sizin için maliyetli olabilir.
    Çünkü matbalar seri üretim modunda çalıştığı için min.500'den fiyat açarlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.