Şimdi Ara

Kartvizit nerde bastırılır?Nasıl hazırlanması lazım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bakırköy tarafında kaliteli baskı alabileceğim bildiğiniz neresi var?
    +kartvizit tasarımı hakkında nelere dikkat edilmeli, neler önerirsiniz?

• Bakırköy'de değil de... Sana Türmatsan'ı tavsiye ederim (Matbaa sitesi, B blok zemin kat), hem ucuz hem kaliteli.

Yapacağın tasarımı Corel yada Freehand de yapmalısın (Freehand'de dikkat etmen gereken şeyler biraz daha fazla).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComeAsUR -- 26 Ekim 2008; 12:57:14 >
  • Bakırköy tarafında neresi var bilmem ama buişin membaı topkapıdır. Tabii diğer semtlerde de yer yer matbaa v.b. gibi tesisler var. Türmatsan iyidir ucuza iş yapar ama önemil bir müşteri v.s. gibi durumda farklı tarifeden bastır. Yoksa kenarlarda kesim hataları v.s. çıkma ihtimali olabilir. Zaman zaman kaılptaki diğer kartların renkleri kesimde kayıp senin kartına taşabiliyor. Türmatsan dışında daha farklı alternatiflerin mevcut elbette.

Dikkat etmen gereken hususlar ise tasarımı en az 300 dpi ile yapmalısın. 300 dpi ile bir baskı makinesinden yeterli sonucu alırsın.

Bir de kenarlardan 4 mm güvenlik kesme payı bırak. Kesimi onlar yaptığı için riskli. O bölgelere yazı v.s. gelmezse iyi olur. Program olarak photoshopla grafikleri hazırlarsın. tiff formatında 300 dpilık dosya basıp matbaacına gidebilirsin. Gerisi senin tasarım yeteneğine kalmış.
    Başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComeAsUR

Bakırköy'de değil de... Sana Türmatsan'ı tavsiye ederim (Matbaa sitesi, B blok zemin kat), hem ucuz hem kaliteli.

Yapacağın tasarımı Corel yada Freehand de yapmalısın (Freehand'de dikkat etmen gereken şeyler biraz daha fazla).

Ben İstanbulu bilemiyorum iyi mi değil mi arkadaşlar.
    Fakat İzmir çalışanları sanırım biraz işlerinin kıymetlerini bilmiyorlar.
    Yeni çalıştığım iş yerim daha önce kendileriyle çalışmışlar fakat doğru bir bilgilendirme yapılmamış sanırım eski kartları değiştirelim denildi ve bunun üzerine tekrar bir çalışma yapmak için kendim gittim.
    Müşteri ilişkisinden öncelikle kocaman bir SIFIR aldılar.
    Bu arada sanırım fiyatları internette yazan standart fiyatları değil.
    Şu anda sanırım beni KANDIRDILAR bir kişiye bir kuruma güven açıkcası bu söyleyeceğimdem sonra inanmak gerçekten çok zor.
    Şimdi işi yapıyorsunuz parasını alıyorsunuz işlerinizi almak için gidince KDV sini istiyorlar sizden :) Fiyat örneğin 10 TL denildi + KDV denilir değil mii?
    Fakat öyle bir bilgi verilmediği halde paranı yatırıyorsun sonrada KDV istiyorsun.
    İzmirdeki Serkan BALKAN adlı Bey efendi sanırım site üzerinden verdikleri fiyatlardan fazla söyleyip üstünüde kendi cebine indiriyor ya da TİP BOX gibi kullanıyorlar :)
    Olanlar bu ben açıkcası gidip çalışmayacağım yerlerden ve herkesede önce para değil önce verilecek hizmetin karşılığını bilen insanlarla çalışmak en doğrusu.
    Artık gerisi sizlere düşmüş eğer ki SİNİRlenmek isterseniz gitmeniz yeterli olacaktır.

• Tasarım konusunda yardımcı olabilir makul fiyatta anlaşırız. PM den ulaşın bana :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pathetic09 -- 11 Mart 2010; 21:01:52 >
  • sizi kartvizit konusunda tüm sıkıntılarınızdan kurtarabilecek çok iyi bir program ...

free dir..ücretsiz versiyon...

içinde onlarca tasarım var...dahası için

noktalı yere ne yazacağınız biliyorssunuz. bu bir rapid linkidir.

http://rapidshare.com/files/372844516/Mojosoft_Business_Cards_MX_v3.94.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mefabilgisayar_trb -- 7 Nisan 2010; 2:10:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BİG KİNG

Arkadaşlar Bakırköy tarafında kaliteli baskı alabileceğim bildiğiniz neresi var?

Ben de Bakirkoy tarafinda bir yer ariyorum kartvizit tasarim+basimi ile ilgili.

Bilgi verebilecek olan varsa sevinirim.

Tesekkurler

(hort icin ozur dilerim ancak konu ayni)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

quote:

Orijinalden alıntı: BİG KİNG

Arkadaşlar Bakırköy tarafında kaliteli baskı alabileceğim bildiğiniz neresi var?

Ben de Bakirkoy tarafinda bir yer ariyorum kartvizit tasarim+basimi ile ilgili.

Bilgi verebilecek olan varsa sevinirim.

Tesekkurler

(hort icin ozur dilerim ancak konu ayni)

bakırköy değilde topkapıda bir yer biliyorum çok uzak kalmaz size isterseniz bir bakın..
  • kardeş öncelikle tasarım yapacağım programı söylemelisin... ama temelde renk olarak CMYK çalışmasın, aynı zamanda kesim paylarını da hesaba katmalısın yani kart 9*5 cm ise sen 9,5*5,5 cm gibi çalışmalısın...
    hadi kolaygelsin
    -------------------------
    http://www.trseller.com
  • kardeşler zaten bu iş için bir matbaaya gittiğinizde tasarım için sizden ücret almıyorlar. Lütfen kendiniz uğraşmayın. Ha gittiğiniz yerdede gayet kötü tasarım yapacaklar ona emin olun. Ama sizin yaptığınızdan da iyi olur. Denemeye bile kalkmayın zaman kaybı. Türkiye gibi ülkelerde marka, kalite, müşterinin gözündeki değeriniz gibi şeylerin değeri yok o yüzden kartvizitini, logosunu dahi insanlar kendi yapıp götürüyor. Oysa o kartviziti alan adamın gözünde öyle kötü bir imaj oluşturyor ki bu anlatamam. Daha doğru düzgün kartvizit bile yaptıramıyor benim işimimi düzgün yapacak diye bir imaj oluşturmayın firmanız için.

Kartvizitlerinize fotoğraf, vesikalık gibi şeyler lütfen koydurmak için insanları zorlamayın. Kötünün de kötüsü oluyor o zaman.
  • Netten kartvizit basımı için adam gibi bir firma arıyordum. "Matbuu.com"un tasarım ekranı hoşuma gitti, tam sipariş verecekken biraz araştırma yaptım, marka imajı yerlerdeymiş. Herkes şikayetçi. Hemen vazgeçtim.

Var mı acaba online olarak düzgün bir şekilde tasarım yapıp sipariş verebileceğim bir kartvizit sitesi arkadaşlar?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.