Şimdi Ara

Kartuşları kolay dolan tarayıcılı ,Yazıcı tavsiyesi , lütfen (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
9.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Divizör

quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

ya madem profesyonel anlamda kullanmıycan öyle gece gündüz o kadar para verilirmi yazıcıya delimisin..ben bu sx110 modelini kullanan bi arkadaşla konuştum forumda çoçuk çok memnun bayada sık sık kullanıyorum dedi hiç sıkıntısı yok daha dedi..hatta kolay dolum kartuşu satan firmalarlada görüştüm onlarda tavsiye ediyor.şu an en çok satılan model bu imiş..ki özellikleri falanda gayet tatminkar yani.dur hatta ben sana o arkadaşla konuşmalarımızın olduğu konunun linkinin vereyim kendinde bak daha ii olur

http://forum.donanimhaber.com/m_36731179/mpage_1/f_/key_//tm.htm#38630366

bunun dışında harbiden 80 lira şu anda kolay dolum kartuşu olan en ucuz çok fonk yazıcı bu..+ dolu kartuşlarıyla beraber geliyor birde.canon a hayatta bulaşma.ne kolay kartuşu var bi iki model hariç ne muadil kartuşu vs..orjinal kartuşlarıda 40 50 lira bir tanesi..
    hp de öyle pahalı malzemeleri..
    epsonların kolay dolum kartuşları var+bi arkadaş söyledi bu sx110 un birde muadil kartuşlarıda satılıyormuş tanesi 10 liramı ne dedi öyle birşey..4 kartuş var kolay dolum kartuşun olmasa bile 40 liraya tamamlayabiliyorsun yine kartuş olayını bu da büyük bi +(bu muadil olayını ben araştırmadım henüz dediğim gibi alıntı bilgi)
    yani bütün bunları göz önüne alırsan şu andaki ev kullanıcılarının gözdesi sx110 ve kolay dolum muhabbeti yüzünden epsonlar

Yazıcı alacaksanız aceleniz yoksa gittigidiyor gibi siteleri takip edin orada gerçekten çok ucuz yazıcılar düşe biliyor mesela ben 3-4 ay önce epson d92 yazıcı aldım 22 tl ye satıcı bunları hacizli mal olarak almış 2 hafta kadar bir sürede hepsini peynir ekmek gibi sattı ayrı bir konu açmadım ama bir mesajımda yazmıştım foruma böyle bir durum vardiye . Bu yazıcıyı almdan 7-8 ay öncede 50 küsüre gene epson dx6050 yazıcı almıştım şuanda biri bozuk toplamda 4 tane epson yazıcım oldu :)
     Kartuşları kolay dolan tarayıcılı ,Yazıcı tavsiyesi , lütfen

en güvenmediğim site gittigidiyor..size düşeş gelmiş ama herzaman olmuyor öyle..genelde millet bozuk yada çok kıl bi arızası olan ürünleri kakalıyor resmen gittigidiyorda.paramla stres sahibi olmaya hiç niyetim yok.elektronikte ikinci el gerçekten çok riskli.bi söz var "ucuz mal alacak kadar zengin değilim" diye..gerçektende istisnalar hariç biçok zaman bişeyin ucuzuna kaçarız ama kalitesiz yada sorunlu olduğu için o ucuz mal bize normalinden daha çok masraf çıkarır+sıkıntı stres

• Aldığım yazıcılar sıfırdır ilanda kullanılmamış yazıyor garanti belgeside var sadece orjinal kartuşları yok zaten gerek yok . Şunu derseniz sıfır ürün yazıp kullanılmış ürün gönderen satıcılar olabilir tabi insan sonuçta çeşit çeşit art niyetli insanlarda çıkması doğal ALLAH hepimize iyi insalarla tanışmayı nasip etsin
  • hocam meraktan soruyorum o kadar kartuşu olmayan yazıcıyı ne yapacaksınız? bendede var bi mp210 kartuşları yok satmayı düşünüyorum ggden ama kimse almaz diyordum kartuşu yok diye meğersem alanlar varmış
  • quote:

hocam meraktan soruyorum o kadar kartuşu olmayan yazıcıyı ne yapacaksınız? bendede var bi mp210 kartuşları yok satmayı düşünüyorum ggden ama kimse almaz diyordum kartuşu yok diye meğersem alanlar varmış

bozuk olanı sayma o hurda oldu dx6050 yazıcıyı ben eski dolan kartuşlarla kullanırım diye kendime aldım.şuanda abim ciss sistemli epson dx8450 kullanıyor ona hediye ettim. enson aldığım d92 yazıcıda sırf ucuz geldi diye aldım gözüm kararmış ama pişman değilim dursun kenarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Divizör

quote:

hocam meraktan soruyorum o kadar kartuşu olmayan yazıcıyı ne yapacaksınız? bendede var bi mp210 kartuşları yok satmayı düşünüyorum ggden ama kimse almaz diyordum kartuşu yok diye meğersem alanlar varmış

bozuk olanı sayma o hurda oldu dx6050 yazıcıyı ben eski dolan kartuşlarla kullanırım diye kendime aldım.şuanda abim ciss sistemli epson dx8450 kullanıyor ona hediye ettim. enson aldığım d92 yazıcıda sırf ucuz geldi diye aldım gözüm kararmış ama pişman değilim dursun kenarda

oda güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: lcdekran

sen bu yazıcıları aldığında daha önce iade edilmemiş-kullanılmamış olduklarını kanıtlayan bir durum var mı ortada.

Evet 2 yazıcıda sıfır oğlu sıfırdı :) üzerinde toz bile yok ve farbrika bantları vardı.kartuşları vakumlu poşetteydi
    Bencedu bu yazıcılar eksi olğu için ve uzun zamandır raflarda durduğu için kafaları tıkanma sorunu yüzünden yazmama problemi çıkarmış olabilir.Çünkü fabrikada yazıcıyı piyasaya sürmeden önce deneme baskıları yapıyorlardır ve o baskılarda kullanılan mürekkep kafada uzun süre kalınca tıkanma yapmıştır diye düşünüyorum.

Daha yazıcıyı teslim alamadım ve kullanışlı bir yazıcı olmasına rağmen şimdiden yazıcıdan soğudum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

quote:

Orijinalden alıntı: lcdekran

sen bu yazıcıları aldığında daha önce iade edilmemiş-kullanılmamış olduklarını kanıtlayan bir durum var mı ortada.

Evet 2 yazıcıda sıfır oğlu sıfırdı :) üzerinde toz bile yok ve farbrika bantları vardı.kartuşları vakumlu poşetteydi
    Bencedu bu yazıcılar eksi olğu için ve uzun zamandır raflarda durduğu için kafaları tıkanma sorunu yüzünden yazmama problemi çıkarmış olabilir.Çünkü fabrikada yazıcıyı piyasaya sürmeden önce deneme baskıları yapıyorlardır ve o baskılarda kullanılan mürekkep kafada uzun süre kalınca tıkanma yapmıştır diye düşünüyorum.

Daha yazıcıyı teslim alamadım ve kullanışlı bir yazıcı olmasına rağmen şimdiden yazıcıdan soğudum :(

ayrıca yazıcı alınca daha önce kaç çıktı alındığını görmek için bir rapor sayfası yazdırmak faydalı olabilir. bu da bir kesin veri değildir ama raporda en azından 15-20 çıktı alındıysa o ürün iade edilmiş bir ürün demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lcdekran -- 25 Mart 2010; 23:08:46 >

• Canon Pixma Mp540 ile BROTHER DCP 385C arasında kaldım arkadaşlar.. Canon Mp 540ı kolay dolum kartuşlarıyla beraber kullanan bir çok arkadaş var ve memnunlar. Canon tercihimin nedeni 1pl damlacık boyutu, Brother tercihi ise kartuşların çipsiz olması. Canon Mp 540 150-160 tl civarında, BROTHER DCP 385C ise 200-210 aralığında.. Bugün karar verip ikisinden birini almayı düşünüyorum.
  • Canon 540da faks yok bu arada.
  • canon 540 vardı, Bugün siyah kartuş bitti.

Kolay dolum kartuşlarından aldım, hepsini doldurup taktım.

PEk deneme fırsatım olmadı ama, Siyah baskı gayet güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvnccelik

Canon Pixma Mp540 ile BROTHER DCP 385C arasında kaldım arkadaşlar.. Canon Mp 540ı kolay dolum kartuşlarıyla beraber kullanan bir çok arkadaş var ve memnunlar. Canon tercihimin nedeni 1pl damlacık boyutu, Brother tercihi ise kartuşların çipsiz olması. Canon Mp 540 150-160 tl civarında, BROTHER DCP 385C ise 200-210 aralığında.. Bugün karar verip ikisinden birini almayı düşünüyorum.

aslında bende bu iki yazıcı arasındayım..
    daha çok ta dcp385c tarafında
    fakat ne hikmetse brother yazıcı modelleri bulunmuyor türkiye de..

anlatıldığı kadarıyla,kartuşları çipsiz olması ve de doldurulabilmesi
    iyi tarafı 385c nin..
    aam görmek lazım yine de..!

• dostum aşağıdaki adreste brother 385c nin detaylı incelemesi var..

http://www.trustedreviews.com/printers/review/2009/08/25/Brother-DCP-385C---Inkjet-All-in-One/p1

Bu sitede pek iyi bir izlenim oluşmamış incelemeden sonra. 10 üzerinden 7 puan alabilmiş.. mp540 ise 9 almıştı.. bende ikisi arasındaydım.. Bu yüzden mp540ın bir üst modeli 550yi tercih ettim.. Tabi bu biraz da yazıcıyı nasıl kullanacağına bağlı olarak değişir. Ama Canon kalitesi farklı tabi, fiyatı da farklı:P
  • ayrıca vatan'daki görevli bana illa bunu al diye tutturdu..

http://www.vatanbilgisayar.com/lexmark-s405-s405-yazici,-tarayici,-fotokopi,-faks/productdetails.aspx?I_ID=41380

Lexmark s405 sanırım..Neymiş orijinal kartuşları ucuzmuş:P
  • quote:

Bu sitede pek iyi bir izlenim oluşmamış incelemeden sonra. 10 üzerinden 7 puan alabilmiş.. mp540 ise 9 almıştı.. bende ikisi arasındaydım.. Bu yüzden mp540ın bir üst modeli 550yi tercih ettim.. Tabi bu biraz da yazıcıyı nasıl kullanacağına bağlı olarak değişir. Ama Canon kalitesi farklı tabi, fiyatı da farklı:P

Canon iyi de olsa,kartuşalrı sorun..!
    dolduramazsın..doldursan tanıtamazsın..
    dolankartuş alırım dersen....en pahalısı da maalesef Canon..!
    üstelikte 5 kartuşlu...maliyet yüksek.....

yoksa yazıcı kalitesine kimse bir şey demiyor...
    ne kadar kaliteli olursa olsun,maliyet açısından cazip değilse
    almanında bir mantığı yok...
  • işte burda istekler ön plana çıkıyor.. ön planda kaliteden çok fiyat/performans ise tabiki brother seçilebilir.
    quote:

Orijinalden alıntı: acars55

quote:

Canon iyi de olsa,kartuşalrı sorun..!
    dolduramazsın..doldursan tanıtamazsın..
    dolankartuş alırım dersen....en pahalısı da maalesef Canon..!
    üstelikte 5 kartuşlu...maliyet yüksek.....

yoksa yazıcı kalitesine kimse bir şey demiyor...
    ne kadar kaliteli olursa olsun,maliyet açısından cazip değilse
    almanında bir mantığı yok...

• epson sx110 yine 69 liraya düşmüştü ew de hemen aldım bugün bitane bu araştırma streside son buldu:DD walla ii ettim ii
  • hayırlı olsun hocam
    quote:

epson sx110 yine 69 liraya düşmüştü ew de hemen aldım bugün bitane bu araştırma streside son buldu:DD walla ii ettim ii
  • Arkadaslar merhabalar;

oncelikle yazdiklarinizi okuyarak, CANON MP serisi 140 yada 190 almak dusuncesinde iken, (elimde sadece beraberinde gelen kartuslari kullandigim EPSON4050 model yaziciyi kartus maliyeti sebebiyle birdaha kullanamadigim icin) kartuslari kolay dolabilen bi yazici almak isteyisimden dolayi bahsettigim CANON cihazdan vazgectim. ve bugun yazicioglu ishanina gittim. ama malesef hicbiryerde bulamadim, sordugum bir yerde bana ;
    ''aman abi sattigim 5-6 cihaz bana geri geldi, siyah yazsa, renklerden biri yazmiyomus arizasi sebebiyle''
    dedi. kafama bi soru isareti dusurdu...
    oncelikle bilen kullanan arkadaslara bunu sormak isterim??

ikincisi gecen hafta yaziciglundan bu cihazi 100 tl ye aldim diyen FRAPS arkadasdan nerden aldigini ogrenmek isterim,? yada alabilecegim biyer bilen arkadaslara sormak isterim , internet yada magaza nerden alabiliriz acaba?

hicbiyerde bulamadigim icin bugun acaba CANON MP190 i alsammi diye dusundum, 89 tl idi. ve sanirim icinden yarim olarak kartuslar cikiyormus..aklim orda suna takildi,
    -acaba bu kartuslar daha sonrasinda full olarak doldurulabiliyormu CL39 PG40 serisiydi sanirim yanlis olabilir.. yani bu kartuslar full hazneye sahip ama yarim olrak mi doldurulmus? eger boyleyse ok. ama oyle degilse bide yuksek kapasiteli iki kartusunda fiyati hemen hemen 100 tl ye geliyor, cihazin fiyati 200 e yaklasiyor...???

birde son olarak HP 2420 modeli onerdi ordaki satisicilar, doldurulmasi acisindan falan..

uc model marka arasinda kaldim ve alamadan burda , siz bilen kullanan arkadaslara sormak istedim, alacagim tatmin edici bilgilerden sonra gidip almaya karar verdim..

arkadaslar lutfen yardimlarinizi onerilerinizi bekliyorum,, hangi model alinali acaba?
    ev ortaminda ve normal kullanim sartlarinda kullanicam.. ders ciktilari, dokumanlar, zaman zman resim.. gibi...

BROTHER 145C derseniz, dolum seti ve bunun murekkeplerinin adi nedir ve piyasada nerden bulucaz acaba, ??

tesekkur ederim herkese..

• pardon arkadaslar,
    ilk paragrafda BROTHER 145C cihazdan bahsediyorum, yazmamisim.. onu bulamadim bugun yazicioglunda...
  • @mechan
    benim canon mp210 um var kartuşları ölünce yenilerininde maliyeti 100 tl olduğu için almadım yeni kartuş ve yazıcı boşa çıktı.
    bende bi süredir yazıcı araştırıyordum..araştırırkende kriretlerim
    1-çok fonk olacak
    2-kartuş maliyeti minimum olacak(kolay dolum kartuşları,muadil kartuşları vb. bulunabilecek)
    3-ucuz olacak

araştırdım iyice görüştüm bi kaç kartuş firmasıylada vs..epson sx110 a karar verdim geçen hafta 79 du bende indirimini bekledim bugün gittim 69 a düşmüş hemen aldım bi tane..çokda içim rahat bu yazıcıyı aldığım için.çünkü kartuş seçenekleri gerçekten çok fazla..ister muadillerini alırım ister kolay dolum kartuşlarını hiç farketmez..bu kadar +sı olan ve 69 liraya çok fonk bi yazıcı aldığım için gerçekten iyi bi iş yaptığımı düşünüyorum.sanada tavsiye ederim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.