Şimdi Ara

Kartuşları kolay dolan tarayıcılı ,Yazıcı tavsiyesi , lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
9.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: M. Reha

quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

Bu 145-c nerede bulunur baska?ankaradayim ben.nette falanda pek yok,olanda pahali.Bunun faksli modelide ayni sekilde doluyormu?

MFC-250C Fakslı modelidir, bende mevcut, aynı şekilde doluyor. 145C den tek farkı, faks fonksiyonunun olmasıdır.

memnunmusunuz bari bu modelden?üzerindeki ilk kartuş 100 sayfayı geçmiyo yazmıştı biri yorumunda.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: M. Reha

quote:

Bu 145-c nerede bulunur baska?ankaradayim ben.nette falanda pek yok,olanda pahali.Bunun faksli modelide ayni sekilde doluyormu?

MFC-250C Fakslı modelidir, bende mevcut, aynı şekilde doluyor. 145C den tek farkı, faks fonksiyonunun olmasıdır.

memnunmusunuz bari bu modelden?üzerindeki ilk kartuş 100 sayfayı geçmiyo yazmıştı biri yorumunda.

Ben, şahsi fikrime göre çok memnunum, benim istediklerimin tümünü karşıladı.

Yapılan baskıya göre 100 sayfa bile çıkmayabilir, ne yazdırıldığına bağlı. Örneğin ben, 10-15 tane A4 ebadında renkli fotoğraf bastım, bir kaç gün evvel, kartuşlarım yarıya indi.

Başka yazıcılardan az yazacağını hiç sanmıyorum, 4 tane kartuş var, neticede.

Kartuşlar çok kolay dolduğu için ve 4 litre mürekkep aldığımdan, ne kadar basacağını hiç düşünmüyorum bile.

• Evet arkadaşlar bende yazıcıoğlunun içinde ki online isimli bilgisayarcıdan aldım.Fakat aldığım zaman bir sorunla karşılaştım yazıcı siyah olarak yazamıyor fakat diğer tüm renkleri yazıyordu.Kendilerine sorun olduğunu söyledim beni garanti teknik servis ile uğraştırmadan direk değiştirdiler.

xpress34 isimli arkadaşım, evet makine lc980 tipi kartuş kullanıyor.

şimdi birazdan yeni makineyi deneyeceğim.yorumu umarım o sefer yazarım :)
  • evet sizde de genelde brotherlarda yaşanan o klasik sorundan olmuş.siyah yazmama!!!servis işallah siyah kartuş alın takın demez
  • arkadaşlar ya bişe sorucam bende epson sx110 almayı planlıyorum ama bugün neredeyse alıyordum son anda tarayıcı çöz.düşüklüğü geldi aklıma yine kararsız kadım...600x1200 dpi yazıyor. ben profesyonel anlamda canını cıkarmıycam yazıcının ama bu tarama çözünürlüğü ile tarattığım belgeler net bir şekilde okunabilirmi?verimli olurmu? bu yazıcıyı electroworldden 80 liraya 5 tk almayı planlıyorum sonrada orjinal kartuşları birince kolay dolum kartuşlarını alıcam..ne dersiniz bi akıl verin bana iyimi alayımmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: munzur24

Bende cumartesi günü 145c yazıcımı aldım.Şuana kadar 260 sayfa baskı aldım.bunlardan 4 ü foto baskısı diğerleri siyah-beyaz baskı.Renkliler fazla kullanılmadığı için full görünüyor.Siyah da yazıcıdaki seviyede sadece 2 çentik azalmış olarak görünüyor.Şuana kadar memnunum yazıcımdan.yanlız bu akşam 25 sayfa kadar peşpeşe baskı aldığımda 16-17. sayfada birden kağıdı boş çıkarmaya başladı.Önceki sayfada yarım sonra hiç basmadan çıkardı.Bunu 2 defa yaptı.Az bir süre bekleyip basmaya devam edince sorunsuz bastı.Acaba yazıcı kafası ısındığı için kendisini bi nevi korumaya mı aldı.xpress 34 kardeş sen bu konuda yeterince tecrübelisin zaten senin yazılarını okuyunca brotherde karar kıldım.Sen böyle bir durumla karşılaştın mı.Yazıcıyı kadıköy yazıcıoğlundan 100 liraya aldım.Eski yazıcım epson rx520 den sonra baskı kalitesi ona oldukça yakın tabi o daha pahalı bir yazıcıydı fakat uğraşmaktan bıktım ve en sonunda bozuldu.Ve brother gibi kullanıcı dostu bir yazıcı almakda doğru karar verdim.Bilgilendirmelerin için de ayrıca teşekkür ediyorum xpress34 kardeş.

bende bu sorun hiç oluşmadı fakat peşpeşe yazdırdığım sayfa sayısıda 7-8 sayfayı geçmedi.dediğiniz gibi kendini temizlemek için veya kafayı koruma amaçlı yapmış olabilir.tem emin değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: KartusWebTR

Merhabalar,

Lütfen aşağıdaki kampanya paketimizi inceleyiniz. Bu ürün normalden uzun ve yazıcı dışında taşan bir ürün dolayısıyla rahatlıkla yazıcıdan çıkarmadan dolum yapıyorsunuz. Ayrıca, 145c de mürekkep sayma gibi bir teknoloji yok. mürekkep bitince dolu görünsün istediğinizde mürekkep değiştirme menüsüne girip bunu yapıyor ve kartuşu doldurup takıyorsunuz, brother kolay dolum ile ilgili en kolay ve sorunsuz alternatiftir.

http://www.kartus.web.tr/BROTHER-LC-16LC-38LC-61LC-67LC-970LC-980LC-1100-SERISI-XXL-KOLAY-DOLUM-KARTUSU-+-4-RENK-MUREKKEP-KAMPANYA-PAKETI-pid-886.html

saygılar
    Kartus.Web.TR

Sn. Kartus.Web.TR verdiğiniz linkteki ürüne baktım.fakat açıklamalarda birtakım eksiklikler var.verdiğiniz linkteki ürün benim bildiğim kadarıyla her bir kartuş zaten XXL boy olduğundan herbiri 100 ml. mürekkep alıyor olması lazım.bu ürünleri daha önce incelemiştim.gelgelelim verdiğiniz linkteki setin UYUMLU MÜREKKEPLER adlı başlığın altında geçen şu ibarede bir yanlışlık olduğunu sanıyorum.o bölümdeki yazı aynen alttaki şekilde

Uyumlu Mürekkepler :

Mürekkepler takım halinde satın alındığında birim baskı maliyeti düşmektedir.

Aşağıdaki mürekkep takımı ile toplam 40 kez (4 renk kartuşa 10 ar kez) dolum yapılmaktadır :

gelgelelim bu sette 100 ml lik dört renk mürekkepten bahsedilmiş aynı bölümün alt kısmında ortalama 40 kez dolumdan bahsedilmiş.ya sette bahsettiğiniz kartuşlar XXL boy değil yada bahsettiğim bölümde yanlışlıkla hatalı açıklama girilmiş.

sitenizdeki bu bölümün herhangi bir yanılgıya sebep olmaması için acilen düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Fakat aldığım zaman bir sorunla karşılaştım yazıcı siyah olarak yazamıyor fakat diğer tüm renkleri yazıyordu.Kendilerine sorun olduğunu söyledim beni garanti teknik servis ile uğraştırmadan direk değiştirdiler.

işte gerçekten şirket politikasının sadece lafta değil gerçek olduğunun kanıtı.

şirket politikasının en önemli konusu kendi sitesinden altta alıntıdır.

Ve en önemlisi, “her zaman yanınızda (at your side)” sloganına odaklanarak, satış öncesi ve sonrasında daima tüketicisinin arkasında olan Brother ile hayatınız keyifli hale gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zodiag

evet sizde de genelde brotherlarda yaşanan o klasik sorundan olmuş.siyah yazmama!!!servis işallah siyah kartuş alın takın demez

sorun zaten arkadaşın dediği gibi çözülmüş.bir üst mesajda yazmış.servis ile uğraşmadan direkt yenisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

arkadaşlar ya bişe sorucam bende epson sx110 almayı planlıyorum ama bugün neredeyse alıyordum son anda tarayıcı çöz.düşüklüğü geldi aklıma yine kararsız kadım...600x1200 dpi yazıyor. ben profesyonel anlamda canını cıkarmıycam yazıcının ama bu tarama çözünürlüğü ile tarattığım belgeler net bir şekilde okunabilirmi?verimli olurmu? bu yazıcıyı electroworldden 80 liraya 5 tk almayı planlıyorum sonrada orjinal kartuşları birince kolay dolum kartuşlarını alıcam..ne dersiniz bi akıl verin bana iyimi alayımmı

epson hakkında çok fazla bilgim yok fakat çip derdi en büyük sorun zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress34

quote:

Orijinalden alıntı: zodiag

evet sizde de genelde brotherlarda yaşanan o klasik sorundan olmuş.siyah yazmama!!!servis işallah siyah kartuş alın takın demez

sorun zaten arkadaşın dediği gibi çözülmüş.bir üst mesajda yazmış.servis ile uğraşmadan direkt yenisi

Başka bir marka yazıcı olsa, yeni orijinal siyah kartuş bizden hediye, yazıcımızı aldığınız için üstüne, biz teşekkür ederiz, diyecek sanırsınız!

Olan markalar bu HP, Samsung, Epson, Canon, Lexmark v.s. bundan başka yazıcı markası yok.

En iyisi hangisi ise, yazılır olur biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M. Reha -- 23 Mart 2010; 3:21:59 >

• Bahsettiğiniz ürünün açıklamasını hemen genişletiyorum açıklamada "orjinal kartuşlara denk gelecek şekilde" denmeliydi haklısınız.

Saygılar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KartusWebTR

Merhabalar,

Lütfen aşağıdaki kampanya paketimizi inceleyiniz. Bu ürün normalden uzun ve yazıcı dışında taşan bir ürün dolayısıyla rahatlıkla yazıcıdan çıkarmadan dolum yapıyorsunuz. Ayrıca, 145c de mürekkep sayma gibi bir teknoloji yok. mürekkep bitince dolu görünsün istediğinizde mürekkep değiştirme menüsüne girip bunu yapıyor ve kartuşu doldurup takıyorsunuz, brother kolay dolum ile ilgili en kolay ve sorunsuz alternatiftir.

http://www.kartus.web.tr/BROTHER-LC-16LC-38LC-61LC-67LC-970LC-980LC-1100-SERISI-XXL-KOLAY-DOLUM-KARTUSU-+-4-RENK-MUREKKEP-KAMPANYA-PAKETI-pid-886.html

saygılar
    Kartus.Web.TR

Sn. Kartus.Web.TR verdiğiniz linkteki ürüne baktım.fakat açıklamalarda birtakım eksiklikler var.verdiğiniz linkteki ürün benim bildiğim kadarıyla her bir kartuş zaten XXL boy olduğundan herbiri 100 ml. mürekkep alıyor olması lazım.bu ürünleri daha önce incelemiştim.gelgelelim verdiğiniz linkteki setin UYUMLU MÜREKKEPLER adlı başlığın altında geçen şu ibarede bir yanlışlık olduğunu sanıyorum.o bölümdeki yazı aynen alttaki şekilde

Uyumlu Mürekkepler :

Mürekkepler takım halinde satın alındığında birim baskı maliyeti düşmektedir.

Aşağıdaki mürekkep takımı ile toplam 40 kez (4 renk kartuşa 10 ar kez) dolum yapılmaktadır :

gelgelelim bu sette 100 ml lik dört renk mürekkepten bahsedilmiş aynı bölümün alt kısmında ortalama 40 kez dolumdan bahsedilmiş.ya sette bahsettiğiniz kartuşlar XXL boy değil yada bahsettiğim bölümde yanlışlıkla hatalı açıklama girilmiş.

sitenizdeki bu bölümün herhangi bir yanılgıya sebep olmaması için acilen düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Saygılar.

• bende bulabilsem alacam şu yazıcıyı da...
    yok...yok...yok.....

bulabilen göndersin bana diyecem,gönderene yazık....!
    ....
    bir yazıcıoğluişhanı denip gidiyor...
    herkes istanbuldamı oturuyor da gidip-gezip-görüp alacağız?
    yada benzin varda biz mi içmedik...!
  • quote:

arkadaşlar ya bişe sorucam bende epson sx110 almayı planlıyorum ama bugün neredeyse alıyordum son anda tarayıcı çöz.düşüklüğü geldi aklıma yine kararsız kadım...600x1200 dpi yazıyor. ben profesyonel anlamda canını cıkarmıycam yazıcının ama bu tarama çözünürlüğü ile tarattığım belgeler net bir şekilde okunabilirmi?verimli olurmu? bu yazıcıyı electroworldden 80 liraya 5 tk almayı planlıyorum sonrada orjinal kartuşları birince kolay dolum kartuşlarını alıcam..ne dersiniz bi akıl verin bana iyimi alayımmı

ya arkaşlar hadi ama bi cevap nolur yaw alacam diyorum bugünn

bi arkadaş çip sorunu var demiş o ne demek ?

• merhaba arkadaşlar,

Brother DCP-145C yazıcı ve dolan kartuş+mürekkep ilaveli setimizi inceleyip. sitemizden peşin fiyatına 6 taksit seçeneğinden faydalanabilirsiniz. üstelik kargo ücreti ödemeden. ilgilenen arkadaşlar için link vermek istiyorum:

http://www.goprint.com.tr/Brother-DCP-145C-Yazici-Kampanya-Paketi,PR-3755.html

iyi günler
  • bende brother 145C kullanıyorum genel anlamda memnunum yazıcıdan bir iki sorun dısında ben siyah olarak 120 sayfa devamlı çıktı aldım bende herhangi bir sorun yapmadı yazmamazlık gibi ama ben fast olarak yazdırmıştım baskı kalitesi olarak belki bunun bir etkisi olarak ama güzel yazıcı özellikle kartuş dolum kolaylığı ve çipsiz oluşu ile tavsiye ederim
  • Bende 2 defa tekrarlanan sorunu bidaha olup olmayacağını deniyeceğim.Umarım bidaha karşılaşmam daha yeni yazıcı sorun çıkmasını istemiyorum.Tekrar benzer bir problemle karşılaşırsam servisi arayıp bilgi alıcam
  • quote:

quote:

sorduğunuz sorun hakkında bilgim yok.çünkü hiç epson kullanmadım.bu sorunuz için ya ayrı yeni bir başlık açın yada epson ile ilgili bir başlık varsa o bölüme yazarsanız bilen birisi varsa mutlaka cevaplayacaktır.

çip sorunu nedir sorunuza cevap;
    epson yazıcıların kartuşlarında elektronik bir devre vardır.buna kısaca çip deniyor.bu elektronik devre yazıcı ile kartuş arasında iletişimi sağlıyor diyebilirim.yani bir nevi kartuşun içindeki mürekkebi yada kartuş ile kaç sayfa yazdırıldığını sayıyor.belli bir adet sonrası yada kartuşta mürekkep bittiğinde yazıcı kafasının bozulmasını önlemek için yazıcı yazmamaya başlıyor.eğer orjinal yeni kartuş kullanırsanız sorun yok.çünkü her yeni kartuşta yeni çip sıfırdan saymaya başlıyor.
    yok eğer ben bu kartuşu dolduracağım derseniz doldursanız bile bu çipi sıfırlama işlemi yapmazsanız yazıcınız kartuşta mürekkep olduğu halde yinede yazmayacaktır.bu yazıcıda ya her seferinde yeni bir yazıcı parası kadar para verip yeni kartuş alırsınız yada maliyeti düşürmek için kolay dolum kartuşu almanız gerekir.kolay dolum kartuşlarında kendini otomatik olarak resetleyen çipler bulunmakta.fakat bu çiplerde ne kadar süre yada kaç kez reset sonrası arıza yapar orasını bilmiyorum.birazda şans işi anlayacağınız.sonuçta elektronik devre.

umarım anlatabilmişimdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: GoPrint.com.tr

merhaba arkadaşlar,

Brother DCP-145C yazıcı ve dolan kartuş+mürekkep ilaveli setimizi inceleyip. sitemizden peşin fiyatına 6 taksit seçeneğinden faydalanabilirsiniz. üstelik kargo ücreti ödemeden. ilgilenen arkadaşlar için link vermek istiyorum:

http://www.goprint.com.tr/Brother-DCP-145C-Yazici-Kampanya-Paketi,PR-3755.html

iyi günler

Açımlama bölümünde;
    Faks ve yazıcı ihtiyacınıza en ekonomik çözüm!

demişsiniz.
    bu modelde faks özelliği yokki.

• quote:

quote:

quote:

sorduğunuz sorun hakkında bilgim yok.çünkü hiç epson kullanmadım.bu sorunuz için ya ayrı yeni bir başlık açın yada epson ile ilgili bir başlık varsa o bölüme yazarsanız bilen birisi varsa mutlaka cevaplayacaktır.

çip sorunu nedir sorunuza cevap;
    epson yazıcıların kartuşlarında elektronik bir devre vardır.buna kısaca çip deniyor.bu elektronik devre yazıcı ile kartuş arasında iletişimi sağlıyor diyebilirim.yani bir nevi kartuşun içindeki mürekkebi yada kartuş ile kaç sayfa yazdırıldığını sayıyor.belli bir adet sonrası yada kartuşta mürekkep bittiğinde yazıcı kafasının bozulmasını önlemek için yazıcı yazmamaya başlıyor.eğer orjinal yeni kartuş kullanırsanız sorun yok.çünkü her yeni kartuşta yeni çip sıfırdan saymaya başlıyor.
    yok eğer ben bu kartuşu dolduracağım derseniz doldursanız bile bu çipi sıfırlama işlemi yapmazsanız yazıcınız kartuşta mürekkep olduğu halde yinede yazmayacaktır.bu yazıcıda ya her seferinde yeni bir yazıcı parası kadar para verip yeni kartuş alırsınız yada maliyeti düşürmek için kolay dolum kartuşu almanız gerekir.kolay dolum kartuşlarında kendini otomatik olarak resetleyen çipler bulunmakta.fakat bu çiplerde ne kadar süre yada kaç kez reset sonrası arıza yapar orasını bilmiyorum.birazda şans işi anlayacağınız.sonuçta elektronik devre.

umarım anlatabilmişimdir.

cevap için teşekkürler..ben orjinal kartuşlar bittikten sonra kolay dolum kartuşlarına geçicem onlardada oto reset varmış zaten bu çip muhabbeti sorun olmayacak yani o zaman anladığım kadarıyla..baya bi araştırdım bikaç firmanın online destek operatörlerine falanda danıştım,şu anda en ucuz çok fonk olan ve kolay dolum kartuşu olan makina epson sx110..kullanan bi arkadaşlada görüştüm forumda oda baya methetti bende zaten alacaktım iyice kafamdaki sorular silindi..69 liraymış 2 hafta önce ama kaçırdık onu artık 79 lira olmuş şimdi ew de alıcaz artık ne yapalım 10 lira için beklenmezki kim bilir ne zaman indirim olacak yada olacakmı..neyse tekrar sağolun

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.