Arkadaşlar yazıcılarınızda normal basım için ne tür kağıt kullanıyorsunuz adi kaliteli süper bayaz falan 500 lük top halinde satılıyor sanırım ucuz ve kaliteli kağıt nerden alınır?
ortalama kaç para 500 syf a4?
(özel soru: canon yazıcıda fotoğraf için illa canonun kendi foto kağıdımı kullanmak lazım hp veya epson kağıda kötü mü yazıyorlar? )
şimdiden herkese teşşekür ederim.
aynı soruları bende soracaktım genel olarak toparlayalım
1)Fotoğraf basmak için sadece yazıcının kendi ürettiği kağıtlarımı kullanmak zorundayız.Bende canon mp160 var onda HP kağıdı kullanamzmıyım? 2)Fotoğraf kağıtları arasında çok fazla kalite farkı varmı?Kağıdın arkasınında parlak olması neyi değiştirir? 3)Kağıt kesme makinası hediyesi olan bir fotoğraf kağıdı önerebilirmisiniz?
sevgili forumdaşlar biliyorum hepiniz her ay top top a4 kagıt alıyorsunuz bi tavsiye bi bilgi verseniz hadi lutfen kısaca sorular sunlar
quote:
Arkadaşlar yazıcılarınızda normal basım için ne tür kağıt kullanıyorsunuz adi kaliteli süper bayaz falan 500 lük top halinde satılıyor sanırım ucuz ve kaliteli kağıt nerden alınır?
ortalama kaç para 500 syf a4?
quote:
1)Fotoğraf basmak için sadece yazıcının kendi ürettiği kağıtlarımı kullanmak zorundayız.Bende canon mp160 var onda HP kağıdı kullanamzmıyım? 2)Fotoğraf kağıtları arasında çok fazla kalite farkı varmı?Kağıdın arkasınında parlak olması neyi değiştirir? 3)Kağıt kesme makinası hediyesi olan bir fotoğraf kağıdı önerebilirmisiniz?
yazı için xerox kağıt güzel,bim de vardı 500lük 4,5 ytl civarı canon epson nun foto kağıdını kullanır, epson hp nin foto kağıdını kullanamaz.
hp foto kağıdı suya dayanıksız ,burdan yola çıkarsak canon da kullanılmaması lazım
hangi bim de 50lük a4 varmış? ben hiç dikkat etmedim bilen var mı? hemen alıyım hemde 4.5 ytl
Vinki diyosun galiba, bende gördüm onları ama bakmadım bizim mahallede kırtasiyede de 5 YTL hemde MOPAK. Benim için fazlasıyla yeterli, bu fiyat aralığındadır zaten. Ama XEROX kağıtların iyi olduğunu kırtasiyeci söylemişti 1 YTL filan daha pahalıydı galiba
Teşekkürler arkadaşlar carfourdan 4.25 e aldım markası border...... gibi bişeydi yeşil yeşil kesin görmüşsünüzdür baskı iyiydi fena değil beklentimi karşıladı
arkadaslar genelde butun kagıtlar benzer kalitede sonuc veriyor ama tabiki yinede en iyisi xerox. normal kalite ki kagıdı en ucuza bulabileceginiz yer kadıkoy hasanpasadır orada toptancılar var 4 ay once 4 milyondu (500 luk bir top) tabi arada fazla fiyat farkı olmadıgı icin cok yuksek miktarda almayacaksanız yolu katetmeye deymeyecektir
kağıt kalitesiz olunca arka tarafını yazdırmak isteyince kıvrıldığı için sıkışma yapıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme