Şimdi Ara

KARTUŞ DOLUMU HAKKINDA BİLGİLER (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
398
Cevap
11
Favori
189.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • canon mg3250 nin kartuşuna orijinal epson mürekkebi koysam sıkıntı yaşar mıyım? İlla canon uyumlu mürekkep mi olmalı?
  • Beyler HP'nin 650 numaralı renkli kartuşları doluma geliyor mu? Dolum sonrası InkJet cihazlarda devam edebiliyor muyuz yazdırmaya?
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    ben bir cok kez doldurup kullandım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meco

    ben bir cok kez doldurup kullandım

    InkAdvantage denilen renkli 650 nolu mu hocam ? Benim cihaz HP 1515. Birde doldurduktan sonra kartuş halâ bitik diyor çip resetlenmediği için değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    kartuş bitik gösteriyor ama yazdırıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meco

    kartuş bitik gösteriyor ama yazdırıyor

    Anladım hocam sağol. Nette birsürü HP çip resetleme videosu var ama gerek yok diyorsun madem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Hp yazıcının ayarlarında kartuş koruma diye bir şey var onu devre dısı bırak, kartusun da dolu olsun sorun olmaz.
  • hp 2060 yazıcıya kartuş aldım bitti doldurdum şimdi yazıları bulanık yazdırıyor
  • arkadaşlar mürekkeplerin son kullanma tarihi var mı acaba. geçen photoink marka mürekkep aldım. üzerinde üretim tarihi ve 2 yıl garantili yazıyor. 3 tanesi 8.2015'te üretilmiş yani yeniydi. diğeri ise 02.2014 te üretilmiş. yani 2 seneden daha eski. henüz mürekkepleri kullanmadım. satıcı bana sorun olmayacağını söyledi ama yinede size de soruyum dedim. eski mürekkebin yapısında bozulma falan olur mu acaba. kartuşa zarar verir mi.
  • hp 301 nolu kartuşu kendim doldurdum havasını aldım mürekkep gelinceye kadar. Hatta kartuş kapağını açtım süngeri kartuşu güzelce temizledim yani yapabileceğim herşeyi yaptım ama yok 6 sayfa düzgün çıkıyor sonra kesikleşmeye başlıyor öyle devam ediyor. Kesikleşme dediğimde öyle böyle değil düz çizgili kağıtları biliriz resmen ondan yapıyor. Önce bir çizgi görüyorum sonra boşluk çizgi boşluk şeklinde devam ediyor. Yazdırmaya çalıştığım sunumdan örnek resimde vereceğim. Nerdeyse 1 aydır bununla uğraşıyorum. Mürekkebi ilk doldurduğumda kartuş bitmemişti. O dipte kalan orjinal mürekkep bitince başladı herşey
    Umarım yardımcı olabilirsiniz.
    Kullandığım yazıcı Hp 1050A j410 serisi.
    Şimdiden teşekkürler

     KARTUŞ DOLUMU HAKKINDA BİLGİLER



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gungorce -- 28 Nisan 2016; 17:14:56 >




  • gungorce kullanıcısına yanıt
    ilk basta sorunsuz yazdırıyor ama sonra birden kesik kesik yazmaya baslıyorsa mürekkepten olabilir. bazı mürekkepler akıskan degil onlar bu tip sorunlara neden olabiliyor.
    Eger kartusu gözden cıkarttıysanız bir de sunu deneyin süngerlerin altında mürekkebin giriş yerlerindeki zarı iğnenin ucu ile bir tane delin. alt uca daha fazla mürekkep girsin. bu sayede kesilme daha gec olabilir.
  • meco M kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle cevabınız için teşekkürler. Kullandığım mürekkep eko set diye bir mürekkep. N11 den 17 liraya aldım. Mürekkebi doldururken o dediğiniz yeri yanlışlıkla delmiştim. Ama küçük bir delik. En son çare 60 lira verip kartuş aldım. Yazıcı kartuşu tanımadı. Acaba yazıcıyı falan mı değiştirsem. Bitmeyen kartuşlu falan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gungorce kullanıcısına yanıt
    Yazıcı HP ise bazen kartuslarını tanımadıgı oluyor, canon ise kartusun temas noktaları kirlenmiş olabilir. Islak mendil ile hem kartus üstündeki temas noktalarını hemde kartusun takıldıgı yerdeki karşıda duran temas noktalarını silin. Temizlikten sonra tanıyabilir.
  • meco M kullanıcısına yanıt
    Yazıcım Hp hocam. Dediklerinizi bir deneyeyim belki tanır. Ama tanımazsa kartuş iadesi için uğraşıcam. Teknosada kullanılmış ambalajı açık ürün diye almak istemeyecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HP 1110 yazıcı aldım kısa süre önce. Kartuşlar çok çabuk bitti. Daha doğrusu yazıcı bittiğini söylüyor. Eminim içinde daha çok miktarda çıktı alacak mürekkep vardır. Dolum seti almayı düşünüyordum ama yazıcı kartuş bitti uyarısı veriyor. Set alıp doldursam da veya bi yere dolum yaptırtsam da yine yazdırmayacak.

    Kartuşun kimlik doğrulama sistemi diye bir şey geliştirmiş HP. Bu tarz dolumların önüne geçmek ve kendi orijinal kartuşlarını millete dayamak için. Çok pahalılar. Her 100 sayfa çıktı sonrası 60 lira verip kartuş alamayız. Bu çok saçma. Saatlerdir internette araştırıyorum ama dişe dokunur bir çözüm bulamadım.

    Kartuş resetleme diye başlıklar var ama işe yaramıyor.

    Nedir bunun çözümü? Nasıl eski kartuşa dolum yapıp kullanmaya devam edebiliriz?
  • Arkadaşlar benimde hp yazıcımın 21ve 22 no'lu kartuşları ikinci dolumda iptal oldu. 😕doldurttuğum yere götürüp yazmıyor dedim, ucu tıkanmış dediler bazı işlemler yapıp yolladılar ama eve geldim bi sayfa çıktı alabildim sonrası yok. Bu durumda kartuşun miadı mı dolmuş demek oluyor? orjinal ve uyguna kartuş satan site önerirmisiniz? 😧

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya arkadaşlar kafayı yemek üzereyim. lütfen yardımcı olun. hp 1110 yazıcı almıştım. kartuşlar çabucak bitti. dolum seti aldım. renkli kartuşları hallettim. düzgün yazıyor ama siyah kartuş beni çıldırtacak. ağzına kadar dolduruyorum. bir veya iki sayfa düzgün çıktı verdikten sonra cozutuyor. silik çıkıyor. sonra çıkarıyorum kartuşu temizliyorum, peçete ile mürekkep alıyorum. bastır çek bastır çek yapıyorum. takıyorum bir iki sayfa normal sonra yine cort. neden böyle oluyor. bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen.

    ekte örnekler var.

     KARTUŞ DOLUMU HAKKINDA BİLGİLER
     KARTUŞ DOLUMU HAKKINDA BİLGİLER
     KARTUŞ DOLUMU HAKKINDA BİLGİLER
     KARTUŞ DOLUMU HAKKINDA BİLGİLER
     KARTUŞ DOLUMU HAKKINDA BİLGİLER




  • Merhabalar,

    3 senedir kullanılmayan canon mp280in kartuşlarını doldurttum; renkli çıktılar çizgili ve morla boyanmış şekilde çıkıyor. Siyah çıktılar da ise belli yerde siliklikler oluyor. Kartuşu dolduranı aradığımda kartuşları cam silde bekletirsem kartuşların tıkanık yerlerinin açılabileceğini belirtti. Kartuşların durumunu gösteren çıktı ve renkli çıktıyı  KARTUŞ DOLUMU HAKKINDA BİLGİLERda aşağıda gönderiyorum.  KARTUŞ DOLUMU HAKKINDA BİLGİLER

    Bu kartuşlar uzun süre kullanılmadığı için fotoğraf baskısı çıkartabilecek kadar tekrar çalışabilir mi? Cam sil işe yarar mı?

    Şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daru -- 28 Mart 2017; 22:42:17 >




  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.