Şimdi Ara

Kartımda Micro Suttering Var Sanırım !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kir$of

quote:

Orijinalden alıntı: ExcellentJob

Buyrun hocalarımhttp://www.izlesene.com/video/mafia-2-frame-dusus/7667652 attım

Videoyu izledim ve takılmaları fark ettim;ancak sen playclaw overlay ayarlamamışsın 4 çekirdek gibi gözüküyor, onları ayarlayıp eklersen değerleri görmek daha rahat olur.Bana göre sorun yazılımsal, virüs taraması vs. yapmadıysan yap veya en kötü ihtimalle format atıp tekrar dene derim.Afterburnerdan frametime ve fps ayarlarını da açarsan çok iyi olur.

hocam bana göre de sorun yazılımsal gibi geldi.sanki arka planda birşeyler çalışıyor ve fpsnin düşmesine sebep oluyor.
    (satıldı)satılık ASUS Z97-ARhttp://forum.donanimhaber.com/m_103316334/tm.htm (satıldı)satılık fx-8350 işlemci ve ASUS m5a97 evo r2.0 anakart=http://forum.donanimhaber.com/m_94807417/f_//tm.htm A10-7850K,MSI A88XI,THERMALTAKE CORE V1,CORSAIR CX500M,SAMSUNG EVO 840 120GB SSD,IPAD 4,LG OPTIMUS G

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

kartta sıkıntı var gibi.

arkadaşından felan bir ekran kartı alıp deneyebilirsen direk anlaşılır olay.

geri kalanlardan çok sonuç çıkacağını düşünmüyorum.

Bf3de ultrada 50nin altına dusmezdim bir formatmı gerek birde en sorunusuz sürücü hangisi

Bf3de ultrada 50nin altına dusmezdim bir formatmı gerek birde en sorunusuz sürücü hangisi

format atıp son sürücüyü yükle beta olmayan

hala devam ederse sıkıntı.

psu nedir ?

quote:

format atıp son sürücüyü yükle beta olmayan

hala devam ederse sıkıntı.

psu nedir ?

thermaltake v3 600w

thermaltake v3 600w

psuya laf etmeden önce işte dediğim yapılması lazım

quote:

thermaltake v3 600w

psuya laf etmeden önce işte dediğim yapılması lazım

tamam yapmaya baslıyorum birazdan hocam son sorum yukarda arkadas demiş overlay falan nedir o senn cpu 4 gozuıkuyor falan?
  • Playclaw üzerinde ayarlamalar var, sen videoyu kaydederken 6 çekirdeğin 4 tanesini biz görebiliyoruz, onun haricinde pek sorun teşkil edecek birşey değil Benim söyleme sebebim göremediğimiz çekirdeklerin de işlem miktarlarını az çok görebilmek içindi.
    Intel I5 3570k@ 4.2Ghz//Msi Z77a-GD55 //Corsair Vengeance 2X4 1600//Zotac Gtx 460(emekli)// Evga Gtx 570 Classified (Emekli)//MSI GTX760 Twin Frozr(Yedek)//MSI R9 290 Gaming//Ocz Agility 3 120Gb//Samsung SSD 840 EVO 250//2xSamsung Spinpoint F3 500Gb//Corsair H80i//High Power Element Smart 750W(Değişecek)
  • quote:

Orijinalden alıntı: testerenecmi

quote:

Orijinalden alıntı: Kir$of

quote:

Buyrun hocalarımhttp://www.izlesene.com/video/mafia-2-frame-dusus/7667652 attım

Videoyu izledim ve takılmaları fark ettim;ancak sen playclaw overlay ayarlamamışsın 4 çekirdek gibi gözüküyor, onları ayarlayıp eklersen değerleri görmek daha rahat olur.Bana göre sorun yazılımsal, virüs taraması vs. yapmadıysan yap veya en kötü ihtimalle format atıp tekrar dene derim.Afterburnerdan frametime ve fps ayarlarını da açarsan çok iyi olur.

hocam bana göre de sorun yazılımsal gibi geldi.sanki arka planda birşeyler çalışıyor ve fpsnin düşmesine sebep oluyor.

Kesinlikle, genelde bu tür sorunlar özellikle malware benzeri şeyler varsa video izlerken hatta browser da gezinirken bile görünebiliyor hocam.Hatta bende sırf onu görüntüleyebilmek için arkadaşa frametime seçeneğini de açmasını söylemiştim, orada işin asıl rengi belli olur.
    Intel I5 3570k@ 4.2Ghz//Msi Z77a-GD55 //Corsair Vengeance 2X4 1600//Zotac Gtx 460(emekli)// Evga Gtx 570 Classified (Emekli)//MSI GTX760 Twin Frozr(Yedek)//MSI R9 290 Gaming//Ocz Agility 3 120Gb//Samsung SSD 840 EVO 250//2xSamsung Spinpoint F3 500Gb//Corsair H80i//High Power Element Smart 750W(Değişecek)

• quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

quote:

quote:

quote:

işlemcin ?

ekleme: anlattığın fps düşmeleri micro stutter değil.

Fps düşmeleri normal degil micro suttering gibi agır sahne falan demiyorum kafasına gore dusuyor..

tamam işte o fps düşmesi. micro stutter bambaşka birşey. işlemcin nedir ?

fx 6300 biliyorum pek performanslı degildir fakat her oyunda yasıyorum bi bf3de olmadı..

darboğaz yaratacak bir işlemci değil, donanımsal değil de problem yazılımsal gibi görünüyor. beta driver kullanıyorsan en son çıkmış olan whqli hatta bir önceki whql driverı indirip bir dene. ha mafia 2nin hafif sorunlu bir oyun olduğunu anıımsıyorum bunu da akılda bulundurmakta fayda var.

Mafia 2yi 5770le full hd mediumda hiç dalgalanmalar olmadan bitirdim.Tabi bi bf3-4 akıcılığı yok, konsoldan portlanmış bir oyun sonuçta.Ama arkadaş gibi 80den 20ye hiç düşmedi fps.Gayet stabildi.Çok oyun seçmeye kalkarsak bflerden başka bir şey kalmıyor.

• 13.12 driveri bi dene.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.