Şimdi Ara

Karthus almayı duşunuyorum ancak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selami Şahin 1.6 ie -- 31 Temmuz 2013; 16:44:54 >

• rün diz sonra al
  • ultisi yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: RASP

rün diz sonra al

Peki midde ve jungle da viable mıdır? Lolcounter'dan baktım da counterlandığı şampiyonlar Soraka (wtf?!), kassadin, fizz, veigar gibi hızlı girip hızlı çıkan şeyler. Ve bu şampiyonlar da popüler oynanalar midde. Onun için jungle rahat dönebilir miyim?
  • karthus iyidir ya zevklidirde hem midde geride olsanda r ile kill alacagın için toplarlarsın tfde çok çok etkili zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dağhan.

quote:

Orijinalden alıntı: RASP

rün diz sonra al

Peki midde ve jungle da viable mıdır? Lolcounter'dan baktım da counterlandığı şampiyonlar Soraka (wtf?!), kassadin, fizz, veigar gibi hızlı girip hızlı çıkan şeyler. Ve bu şampiyonlar da popüler oynanalar midde. Onun için jungle rahat dönebilir miyim?

counterlar gelirse karşına pek şansın yok aslında pasif oynayacaksın ganklar ile kill alıcan.
    tek sevdiğim yanı uçana kaçana ulti atması
  • Teşekkurler yorumlar için. Karthus'u oynamayı da squishy olduğu için aniviadan daha zor olduğunu biliyorum. Yani bence daha zor. Az önce biri karthus oynuyordu karşıda da kassadin vardı karthus gold, kassadin diamond çerçeveli falan. Yüksek elo olduğu belli. Karthus defansifti ancak kassadin 2-3 kez rahat turret dive yapıp aldı biraz hevesim kaçtı ama kassadin zaten Counter. First pick olduğumda almam zaten karşıdakine göre alırım karthus. Neyse teşekkürler alıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Teşekkurler yorumlar için. Karthus'u oynamayı da squishy olduğu için aniviadan daha zor olduğunu biliyorum. Yani bence daha zor. Az önce biri karthus oynuyordu karşıda da kassadin vardı karthus gold, kassadin diamond çerçeveli falan. Yüksek elo olduğu belli. Karthus defansifti ancak kassadin 2-3 kez rahat turret dive yapıp aldı biraz hevesim kaçtı ama kassadin zaten Counter. First pick olduğumda almam zaten karşıdakine göre alırım karthus. Neyse teşekkürler alıyorum

Karthus lanede dayak yer bu doğal bir şey. Yapman gereken karşındaki agresif olsa da olabildiğince pasif kalıp farm yapmak. Karthus oynayacaksan farmın çok iyi olmalı. Laneden çıkmayacaksın gerekmedikçe. Bota/Topa yardım lazım olursa ulti atacaksın. 20. dakikada en az eeeeennn az 190 farm yapman lazım.

Karthusun asıl gücü TFlarda ortaya çıkıyor E açıp giriyorsun, zhonya basıyorsun R'nin üstüne silgi koyuyorsun sonra gidiyorsun çay içmeye. Geldiğinde tf sizde oluyor . Hatta bazıları işi iyice abartıp Revive/Teleport alıyor TF ortasına ward atıp ölünce doğup tekrar ışınlanıyorsun. pasifini düşünürsen 14 saniye fightta kalabilen ölümsüz bir hasar kaynağı oluyor... Oluk oluk akıyor hasar karşı takıma.

Oynayasım geldi l

• 1'e 1'de Karthus'u alamayacak bir hero var mı ki zaten? Karthus'un olayı tf'lerde.

Ayrıca Soraka'nın counter olarak geçmesinin sebebi Karthus ulti atınca Soraka da ulti atar ve kimse ölmez.

• quote:

Teşekkurler yorumlar için. Karthus'u oynamayı da squishy olduğu için aniviadan daha zor olduğunu biliyorum. Yani bence daha zor. Az önce biri karthus oynuyordu karşıda da kassadin vardı karthus gold, kassadin diamond çerçeveli falan. Yüksek elo olduğu belli. Karthus defansifti ancak kassadin 2-3 kez rahat turret dive yapıp aldı biraz hevesim kaçtı ama kassadin zaten Counter. First pick olduğumda almam zaten karşıdakine göre alırım karthus. Neyse teşekkürler alıyorum

Sadece ikinci cümleni okudum yanlış anladım galiba.

Karthus Anivia'dan daha mı zor ???

• quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

1'e 1'de Karthus'u alamayacak bir hero var mı ki zaten? Karthus'un olayı tf'lerde.

Ayrıca Soraka'nın counter olarak geçmesinin sebebi Karthus ulti atınca Soraka da ulti atar ve kimse ölmez.

Alırlar ama Karthus öldükten sonra karşısındakini öldürebilir

Mid için rune tam olmadan da girebilirsin. Biraz fark oluyor tabii özellikle AP yoksa ama mana regen falan E'sinin pasifinden geliyor zaten. RoA ile Archangel's'ı da çıkınca mana ve HP problemi pek kalmıyor. Jungle hiç düşünmedim ama onda büyük ihtimalle rune'suz girilmez.

• sanırım levelinden dolayı rün dizmeye yeni başladın rakiplerinde rünsüz olacağı için sorun olmaz bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: NothingLose

quote:

Playerlık ile ilgili olduğu için bana daha zor geliyor ayrıca da devamına 'bence' diye yazmıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: Schtroumpf

sanırım levelinden dolayı rün dizmeye yeni başladın rakiplerinde rünsüz olacağı için sorun olmaz bence

Uzun zamandır 30 levelım ancak hiç rune dizmeye başlamamıştım. Ranked da ilk 10 maçı yaptım devamında rune dizip oynamak istediğim için şimdi başladım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NothingLose

quote:

Playerlık ile ilgili olduğu için bana daha zor geliyor ayrıca da devamına 'bence' diye yazmıştım

Keşke biraz daha okusaydım

• Ulti yetmez mi ?

• Runeler sadece oyun başı küçük artılar için var. Öyle olmasa kimse 1 levelden başlamazdı.
  • Defile oyundaki en op skillerden biri bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jungler oyna Karthus çok op qhanqa diyenlere inanma jungler Karthus oynanmaz.Takımını eksik bırakacaksan,küfür yemek istiyorsan vb. sebeplerden dolayı olabilir.Mid gidersin top da tavsiye etmem blue için gayet de güzel oynanır onun dışında oynanış olarak zamanla alışırsın,zordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockername

Jungler oyna Karthus çok op qhanqa diyenlere inanma jungler Karthus oynanmaz.Takımını eksik bırakacaksan,küfür yemek istiyorsan vb. sebeplerden dolayı olabilir.Mid gidersin top da tavsiye etmem blue için gayet de güzel oynanır onun dışında oynanış olarak zamanla alışırsın,zordur.

Tamam hocam zaten zor olduğunu ve nasıl oynandığını biliyorum. Q-E skilleri alan vurduğundan ve w skilli de ganke gidildiğinde işe yarayabilir diye düşündüğümden sordum. Ancak çoğunlukla mid gideceğim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.