Şimdi Ara

Karthus'a sadece görüntü güncellemesi geldiğine emin misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karthus'a sadece görüntü güncellemesi geldiğine emin misiniz ?
    benim bildiğim kartus'un Q sunda bir miktar bekleme olur. ama az önceki karthus lucian ultisi gibi saydırıyordu peş peşe..

• quote:

Orijinalden alıntı: major24

benim bildiğim kartus'un Q sunda bir miktar bekleme olur. ama az önceki karthus lucian ultisi gibi saydırıyordu peş peşe..

Animasyon hızlanması var gibi ama sana öyle gelmiştir büyük ihtimalle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekleme süresini azaltan itemler çıkmıştır. Her garip bulduğunuz şeyi atlantisi bulduk xd diye getirip konu açıyorsunuz buraya.

• o değilde bugun 23 e 4 kaybettim oyunu nasıl morelim bozuk

not : evet biraz hızlı gibi geliyor ama alışıyorsun
  • cubesuqar C kullanıcısına yanıt
    Forumun amacını gir google amcana da insanların konusunu trolleyip post kasma. Sevmediysen konuyu içine girmezsin, kurallara aykırı bir şey varsa da şikayet edersin.
    Bekleme süresini azaltan item almadı hiç. Runeslerinde de cd yoktu.
    Ya fazla karthus ile karşılaşmadığım için farklı geldi yada "Komi" nin dediği gibi animasyon hızlandırması olabilir. Normalda yavaş bir karakterdir karthus ama tazı gibi aşırı mobil olmuş.
  • quote:

Forumun amacını gir google amcana da insanların konusunu trolleyip post kasma. Sevmediysen konuyu içine girmezsin, kurallara aykırı bir şey varsa da şikayet edersin.
    Bekleme süresini azaltan item almadı hiç. Runeslerinde de cd yoktu.
    Ya fazla karthus ile karşılaşmadığım için farklı geldi yada "Komi" nin dediği gibi animasyon hızlandırması olabilir. Normalda yavaş bir karakterdir karthus ama tazı gibi aşırı mobil olmuş.

Karthus'a gelen son değişikliğin sayısal verilerini okusaydın buraya gelip bu konuyu açmazdın. Sonra bana gelip google diye bişey var deme.

Amacım kimseyle kişisel münakaşaya girmek değil, forumu gereksiz açılan konulardan kurtarmak

• quote:

millet de genelde q range daha fazla gibi diyor.alışkanlıkla alakalıdır ya herhalde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence amerikanın parmağı var bu işte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • normal saldırısı değişmiş bence aşırı yavaş gidiyo
  • cast time azalmış.

hiç olmasa çok daha iyi olurdu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • q su aadan daha hızlı aa gidene kadar 2 q vuruyorsun

• Evet o konuda az bir değişim var. PBE'de denerken fark etmiştim normalde 2 Q arasında çok az da olsa daha fazla bekliyorduk. Şimdi 1,5 Q'luk zamanda 2 tane atmış oluyor Karthus. Ama range'i falan normal, millet eski range'i bilmediği için öyle diyor ona.
  • alan skili gözükmüyor ölüm özetininde görüyorum anca

• VU geldi çok op oldu off napcam beynim yok dodgleyemiyorum üff.
  • q-e-r skilleri resmen görünmez olmuş saçmalık ulti yiyorum farketmiyorum bile eski karthusa alıştığımız için olabilir ama adam ölüyor define alanı bile pek belli olmuyor fightta renk tonunun arrtması lazım.
  • Buff gelmedi ama bug var, Level 1'de Q'su %40 CDR varmış gibi skill spamlıyor. 1 saniye olması gereken Q 0.6 saniye. Riot'un işi. Daha hızlı spamladığını biliyordum ama cast time'de veya range'te bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fasmodey -- 5 Haziran 2014; 10:32:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

VU geldi çok op oldu off napcam beynim yok dodgleyemiyorum üff.

• quote:

Orijinalden alıntı: aalpcan

quote:

millet de genelde q range daha fazla gibi diyor.alışkanlıkla alakalıdır ya herhalde.

banada q range artmış gibi geldi, belki aynıdır psikolojik olarak öyle hissettiriyorda olabilir.
  • Her halta eksi basan üyelerden nefret ediyorum keşke nicklerini görebilsem.
  • Karthus harbi op olmuş 20/7 oynadım son maç
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.