Şimdi Ara

Kartal Yuvası ( BJK ) Ürünleri Markafoni'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kartal Yuvası ( BJK ) Ürünleri Markafoni'de
     Kartal Yuvası ( BJK ) Ürünleri Markafoni'de

http://www.markafoni.com/product/bjk-2/all/

Çek Satış bölümünden indirim çeki alarak daha ucuza elde edebilirsiniz

• Güzel bir sweat vardı başkasının sepetinde idi sonrasında tükendi kaçırdım.
  • BJK butiğinin açılmış olması mı fırsat burada anlayamadık

Forma bile bir tane var o da L ve XL var sadece...
  • DAHA ÖNCE SANIRIM LİMANGODA SATILDI FAKAT FİYATLAR BURADAN DAHA UCUZDU..BUNLARIN 22 TL DEDİKLERİ TİŞÖRTLER 15 TL İDİ..
  • daha önceden sweat almıştım ürün orjinal ama başınızı sokamıyorsunuz bence ürünler bu şekilde hatalı olanlar satılıyor 10 yaşındaki çocuğun kafasından zor geçecek sweat mi olur.
  • dün akşam aynı konu aynı kişi tarafından açılmııştı.. yönetici tarafından kilitlendiğini gördüm buna rağmen bu sabah aynı kişi konuyu ısrarla tekrar açtı?

ilginç

çek satış takas bölümünde aktif şekilde markafoni çek satışı yaptığından olabilir mi?

edit:ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perus -- 26 Mart 2013; 11:54:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctorus

dün akşam aynı konu aynı kişi tarafından açılmııştı.. yönetici tarafından kilitlendiğini gördüm buna rağmen bu sabah aynı kişi konuyu ısrarla tekrar açtı?

ilginç

çek satış takas bölümünde aktif şekilde markafoni çek satışı yaptığından olabilir mi?

edit:ekleme

dostum satıyorum ama burada reklam yapmıyorum herkes satıyor dileyen dilediği kisiden alır art niyet arama amac burada herkes faydalansın ucuz fiyata ürünleri alsın

sence yanlıs mıyım ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sabah 06.30 da uyandım forma alabilmek için. 1 tane eski formamız olduğunu görünce dumur oldum. Canın sağolsun Beşiktaşım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.