Şimdi Ara

kart paylaşım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dostlar kart paylaşımı yapmak istesem neler gereklı oluyor bi yazarsanız sevinirim eger bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa bana pm ile msn adreslerini bi yazarsa sevinirim bire bir konuşmak isityorumda şimdiden teşekkürler...

• kart paylaşım uyumlu bir cihaz veya dvb tv kartı..ve bir servere uye olman.
  • dosttum güzel demişsinde saolda ama neler gerekiyor tam oalrak bilmiyorum hadi bi yardım msn varsa görüşelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigdede

dosttum güzel demişsinde saolda ama neler gerekiyor tam oalrak bilmiyorum hadi bi yardım msn varsa görüşelim

Arkadaşım ugur67 arkadaş sana gayet net cevap vermiş.Daha ne yazsın?

Tarih 16 Ağustos 2006; 15:05:16
    kart paylaşım uyumlu bir cihaz veya dvb tv kartı..ve bir servere uye olman.
  • bende tv kart var onun dışında hiç bişey yok
  • Yazmak pek doğru olmaz..
  • nasıl yazmak pek dogru olmaz burda yasa dışı bişey yapılmıyorki
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigdede

bende tv kart var onun dışında hiç bişey yok

dostum modeli ne??
    cardsharing illegal oldugu icin fazla kurcalama
  • dostlar kart paylaşımı yapacam millete dagıtacam demiyorumki bu arada avertv kartım var olurmu ?? konu dışına çıkmıyorm saygılar yardımlarınızı bekliyorum
  • Kart paylaşımı yapmak için bunlar gerekli

- Kart
    - Kart Okuyucu
    - Kart paylaşımı destekleyen receiver veya digital tv kartı
    - İnternet bağlantısı veya ağ bağlantısı
  • Ben kart paylaşımından faydalanmak istiyorum. Yani server değilde client olucam. O zaman kart , kart okuyucu gerekli mi ? Ayrıca şunuda merak ediyorum. SS2 'm var. Adsl bağlantım da var. Hotbird'e dönük bi çanağım yok. Sadece Türksat var. Diyelim ki birisi , Hotbird'den bi paketi paylaşıyor. Bende Hotbird çanağı olmadan client olarak , bu paylaşım olayından faydalanabilir miyim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: crossfire

Ben kart paylaşımından faydalanmak istiyorum. Yani server değilde client olucam. O zaman kart , kart okuyucu gerekli mi ? Ayrıca şunuda merak ediyorum. SS2 'm var. Adsl bağlantım da var. Hotbird'e dönük bi çanağım yok. Sadece Türksat var. Diyelim ki birisi , Hotbird'den bi paketi paylaşıyor. Bende Hotbird çanağı olmadan client olarak , bu paylaşım olayından faydalanabilir miyim ?

Client olacaksanız kart okuyucuya ve karta gerek yok.
    Server kurmak için gerekli onlar.
    Hotbirdden bir paket paylaşılınca siz yayını alamazsınız Hotbird çanağınız yoksa.
    Cardsharing size yayını vermez sadece o anki anlık key akışlarını verir bu yüzden sizde olmayan bir paketi veya kanalı izleyemezsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.