Şimdi Ara

Kart Kıyaslamaları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
2.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

quote:

Orijinalden alıntı: cemgec

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cemgec

Selamlar, elimde Ragnaros ve Black Knight var.. Şu ara Rogue ve Ramp Druid oynuyorum.. Daha çok control tarzı oynamayı seviyorum.
    Sizce Dr.Boom mu Sylvanas mı önce craftlanmalı? Yoksa Cairne ya da Ysera mı??

Dr Boom > Slyvannas bu sırayla daha mantıklı. Dr.Booma nerf gelirse tozunu geri alabilirsin.

Sağolasın, Dr. Boom craftladım güzel oldu.. Sırada sylvanas var bakalım..
    Geçen golden Lorewalker Cho düştü.. Sizce dustlayayım mı? Pek kullanışlı gelmedi bana.. Bir de King Muklam var kararsız olduğum??

Mukla bazı destelerde kullanılabiliyor fakat lore'u dustlayabilirsiniz.

Teşekkürler yanıt için.. Gitsin Cho gelsin Sylvannas o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi Legend' i craft etmeliyim?

Elimdekiler;
    Cenarius, Archmage Antonidas, Neptulon, Lord Jaraxxus, Grommash HellScream (King), Sylvanas Windrunner, Dr. Boom, Ragnaros, Sneed' s Old Shredder, Alexstrazsa, Ysera, Deatwing ve Naxxramax...

Aklımda bir tek, Harrison var, oynamsası çok keyifli olan Rogue için Edwin' de düşündüklerim arasında ama ortak kullanımlı bir leg daha doğru, birde olmazsa olmaz bir kart olmadığından.

Gelecek sezon full Warrior olacak gibi.

Bu arada 3. sezonu olan, warcarft evrenini bilmeyen bir acemi olarak, Harrison ne arıyor burada, neredeyse bütün kartlar eyvallah ilişkili de, Harrison, Leeroy vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 28 Mart 2015; 22:44:18 >

Mesela voljin, mesela grommash, cenarious, trion,edwin, al akhir, lord jeraxxus, malganis, iron juggernaut... Bunlar eksikse bence siniflarda bunlar tamamlanmali. Mesela bende warlock, mage, priest sinif legendaryleri var. onlarla herturlu destegi oynuyorum. Harrison yok bende de, ama onun yerine ooze kullanilabilir... ortak kullanim legendlarinin (sende olmayan kartlar icin) bir sekilde diger kartlarla kurtarabilirsin.

o yuzden sinif legendary'si diyorum.

birde onerim; gvg legendary yapmamaniz. Cunku arenada olsun pack alimi olsun(altin yada parali), gvg pack aliniyor. Dolayisiyla gvg legendary bulma sansi var. Ama bi al akhir icin normal pack acmak gerekiyor. ona da insanin eli gitmiyor:D

Ayrica eger warior dusunuyorsaniz baron geddon de olabilir...

bir sonraki eklenti paketi de dragonslar on plana ciikiyor. O yuzden Malygosta olabilir... mesela shamanda ancestor call ile oynanilabilir...

• dedehakan D kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.
    Baron Geddon, Harrison, Black Knight arasında kaldım o zaman.

Voljin vs sınıf leg. ler de çok iyi ama şimdilik kullanacağım birey düşünüyorum, tabi yeni Meta ile neler olur belli değil, en iyisi birkaç gün beklemek sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Bence bu kartlar arasında harrison daha önde ama gelen eklentide tauntlar yine ön plana çıkarsa Black Knight her türlü harrisondan daha iyi bi kart şu anki metada paladin çok olduğu için biraz kullanımı arttı.
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, dediğiniz gibi yapayım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Düşündüklerim;

Rogue' da gereklimi emin değilim ama rogue ' u sevdiğimden Edvin.
    Meta olacağından Tirion,
    Her deckte olası Black Knight,
    Priest oynar mıyım emin değilim ama Vol' Jin,
    Warrior sever olarak Gedon ama yerini Emperor Thaurissan alacak gibi.

Mantığım Black Knight ve Tirion diyor.
    Edvin, Malygos olmadan legend seviyesinde deckler var.
    Priest meta değil ve pek kullanılmıyor gibi,
    Gedon' da dediğim gibi CW' de yer bulamaz gibi.

SİZ NE DERSİNİZ?

edit: birisi Edwin oldu, diğeride Tirion muhtemelen, wingler açıldıktan sonra Tirion hala deckte ise tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 5 Nisan 2015; 16:04:11 >
    ...AND DEATH BECAME MY FRIEND...
  • Deathcallsdeath kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Tirion eksik ve şarttı onu da aldım.
    Hayırlı olsun, harrison jonesun da nispeten metada azalacağını düşünüyorum. Dragon sinerjisinden dolayı Tirion dragon paladinlerden çıkabilir mi diye de düşünmüyor değilim. duruma göre 8 manalık tirion yerine 9 manalık dragonu dragon consorttan dolayı bir turn erken oynayabilmek çok avantajlı olabilir.

We´ll be ready when the curtain might fall...
  • quote:

Hayırlı olsun, harrison jonesun da nispeten metada azalacağını düşünüyorum. Dragon sinerjisinden dolayı Tirion dragon paladinlerden çıkabilir mi diye de düşünmüyor değilim. duruma göre 8 manalık tirion yerine 9 manalık dragonu dragon consorttan dolayı bir turn erken oynayabilmek çok avantajlı olabilir.

Teşekkürler hocam, bende düşünmedim değil ama Tirion alternatifsiz bir kart, her zaman yer bulacaktır.
    Harrison' da birçok deck' in olmazsa olmazlarından diye düşünüyorum.
    ...AND DEATH BECAME MY FRIEND...
  • Deathcallsdeath kullanıcısına yanıt
    Ben CW düşündüğüm, oynadığım için gerekli olduğunu düşünüyorum, öte yandan verim konusu şans işi ama silahlı herolara karşı lazım.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.